Dežurni
Ekspert
100%

da uživam u pogledu na ovo dok još mogu!

100%
Još 1 do tvog omiljenog broja sa StefixomAuuuu 68 ucescanisam znao da imam bas toliko
![]()
Cekaj nisam jos zvanicno primljena xDDobrodošla u sektu.
Ti si Ukrajina FSC-a100%
da uživam u pogledu na ovo dok još mogu!![]()
Znači niko me ne voliTi si Ukrajina FSC-a![]()
Ja te volimZnači niko me ne voli
Ljubav je slepa, vi ne vidite me, vi ne vidite me!![]()
Ja ne znam kakvi su bili sve prošli, al ovo mi je advantage level igreHvala Pokito!
Zapravo, ne pravim ja izbor već je to uvek statistički najuspešnija pesma forumaša.
Ali niko do sada da mi pohvali zadatke što sam svaki pravio slikovito?![]()
Aha da, Kadnay bolje prošao od Rufusa po % dobijenih poena iako je flopovao na godišnjem rezimeu.Hvala Pokito!
Zapravo, ne pravim ja izbor već je to uvek statistički najuspešnija pesma forumaša.
Ali niko do sada da mi pohvali zadatke što sam svaki pravio slikovito?![]()
Rok je do 1. Marta jel tako, ja cu polako da izaberemOd juče popodne smo se zaustavili na 21 prijavi.
Međutim, ono što može biti problem je što više nema slobodnih zadataka!Za sada otprilike nema konkretno novih zaintersovanih učesnika. Jedino @kvazimodo od igrača sa prethodnog FSC-a mi još uvek nije tražio broj, te se nadam da on želi i sada učešće. Ukoliko se desi da zafali, smislićemo nešto, možda neko ko ne može da nađe zadatak odustane, ili ćemo ih na kraju dodati.
Za sada mogu samo da kažem da mi se sviđa što ste žanrovski baš raznovrsni, a jedna zemlja, za koju ne bih na prvu mogao da pomislim da bi baš toliko bila popularna, dominira sa prijavama. Četvrtina dosadašnjih prijava je iz te jedne države.![]()
Ovo od sad pa na dalje terminologija.ako neko od novijih forumaša odluči da prezimi na forumu