258. FSC - Risiko

Voleo bih da sam imao zastavice pored naziva pesama dok sam slušao. :(
Sada su dodate i zastavice, pa će ih makar neko drugi imati. :)

07. Junie - Salt i mina sår | Deo "kollar bort varenda" sam čuo "kola pokvarena", rekoh otkud srpski ovako random u švedskoj pesmi. xD Simpatična je, i ona i pesmica. Problem je što je za ovakve pesme potrebno znati jezik (uglavnom) da bi se prenela emocija.
Sve je jasno. Pokvarila su joj se kola na sred puta, a ona zove svog dragog u pomoć koji se ne javlja i u tim trenucima ogorčenosti i besa joj hiljadu misli prolazi kroz glavu, o čemu peva u pesmi. :D

Inače, trenutno stanje sa glasovima je: 10/47.
Imamo još manje od dva dana do zatvaranja linija, a sutra stižu podsetnici. :)

Za sada ukupno pet pesama nema nijedan poen (iz oba polufinala). U jednom od polufinala je za sada stanje na tabeli prilično očekivano, a u drugom potpuni šok: vodi pesma za koju sam (bio) uveren da nema nikakve šanse za prolazak, dok je, po mom viđenju, neki favorit za pobedu trenutno ispod crte. :)
Naravno, još je jako rano za bilo kakve zaključke.

Dajte komentare! Glasajte! :D

Mislim da bi bilo zanimljivije, da pesme drugih izvodjaca koje saljemo, da snimimo nas snimak kako pevamo i to saljemo na FSC…bukvalno kao da smo na PZE 😂

Maja i Vendi treba da prokomentarišu ovu selekciju pesama.

• Haha
Reactions: Mrm
Lako sam glasao, jer mi se top odmah izdvojio, a dole je moglo biti svakojako.

Ocene za pesmu su mi dobre, i, iako to nije sasvim pouzdani reper, mislim da imam dobre šanse za prolaz. 😌

Back