Ja jos bila na putuStvarno bi mogao još neko da da ocene kad sam ja poslušao sve, a mrzelo me.
Gospodine Micky, pređite na stvar i dajte komentare, ajde ajdeeStop
Prvo polufinale
Drugo polufinale
![]()
Mogu dodatni bodovi za nas koji smo sve obavili?mozda i ne
Zadrzala me policija, prosao na crvenoGospodine Micky, pređite na stvar i dajte komentare, ajde ajdee![]()
Ajde sad obavi i revijalni deo hahahZadrzala me policija, prosao na crveno
Inace ja sam svoju glasacku duznost obavio![]()
Ne bih verovala ali po komentarima ti si mi nada hahahahaSve ide ka tome da cu ga lepo … ovog puta.
ko li je meni nada?Ne bih verovala ali po komentarima ti si mi nada hahahaha
A tako si bio divan proslog puta sa komentarimaAjde sad obavi i revijalni deo hahah
Ti si bio ovog puta divan ahahA tako si bio divan proslog puta sa komentarima![]()
Sada su dodate i zastavice, pa će ih makar neko drugi imati.Voleo bih da sam imao zastavice pored naziva pesama dok sam slušao.![]()
Sve je jasno. Pokvarila su joj se kola na sred puta, a ona zove svog dragog u pomoć koji se ne javlja i u tim trenucima ogorčenosti i besa joj hiljadu misli prolazi kroz glavu, o čemu peva u pesmi.07. Junie - Salt i mina sår | Deo "kollar bort varenda" sam čuo "kola pokvarena", rekoh otkud srpski ovako random u švedskoj pesmi. xD Simpatična je, i ona i pesmica. Problem je što je za ovakve pesme potrebno znati jezik (uglavnom) da bi se prenela emocija.
Ja sam sa Majom u ratu jos od 2018…nazvala me pi**etinom raspalom,to od nemoci, jer sam je sahranio na instagramu.Maja i Vendi treba da prokomentarišu ovu selekciju pesama.