258. FSC - Risiko

Važno obaveštenje forumskom narodu!

S obzirom da su nam danas rezultati, jednokratna stručna FSC komisija (u tajnom sastavu) je donela konačnu odluku, bez mogućnosti žalbe da, bez obzira na ostvareni broj poena u polufinalu, u finale forumskog izbora idu.....

;)

I da nam se od sledećeg izdanja priključi i @zakaya
Evo i za nju! :giggle:

Preeeedivno,svaka čast za ovaj gest.😍🫶

Na dva i po sata do zatvaranja biračkih mesta očekujemo još šestoro glasača. 🙂
U oba polufinala može još mnogo toga da se promeni.

Na dva i po sata do zatvaranja biračkih mesta očekujemo još šestoro glasača. 🙂
U oba polufinala može još mnogo toga da se promeni.
A jel ovaj naš nagradni prolazak uskraćuje nekome mesto po broju finalista?

El može i meni taj free ulazak u finale?

gretchen-miranda-lip-gloss.gif

Malopre sam glasao, nisam ranije stigao da preslušam sve. Odlične pesme generalno. Bilo mi je teško da izbacim tri iz poena. Top 3 mi je :love: :love: :love:

Svim damama Srećan osmi mart 💐🌷🌹🌺🌸🌻🥀

I da ispoštujemo tradiciju : Mislim da ispadam u PF.

Voljan sam da sačekam još neko vreme posle 17h, ali bih makar voleo da imam povratnu informaciju od Dr Whoa i Whiskyja hoće li glasati ili ne. :(
Doktor reče da će jutros glasati, ali ništa od toga...

Ako neko ima kontakt sa njima dvojicom van foruma, molim da reaguje. :D

Voljan sam da sačekam još neko vreme posle 17h, ali bih makar voleo da imam povratnu informaciju od Dr Whoa i Whiskyja hoće li glasati ili ne. :(
Doktor reče da će jutros glasati, ali ništa od toga...

Ako neko ima kontakt sa njima dvojicom van foruma, molim da reaguje. :D
Nemam ni sa kim :ROFLMAO:

Dobio sam konačno informacije da whisky glasa uskoro, a Doctor Who se takođe javio da kasni sa glasovima, tako da mogu da ga sačekam maksimalno do 18h. :)

Zelim osobama lepseg pola da cestitam 8. mart! Ovaj dan je jako vazan i vi dame treba stalno da ga potencirate, da se dobro udate, ako vec niste, i da vas vas momci paze i maze…jer su zene stvarno kraljice!

Zelim osobama lepseg pola da cestitam 8. mart! Ovaj dan je jako vazan i vi dame treba stalno da ga potencirate, da se dobro udate, ako vec niste, i da vas vas momci paze i maze…jer su zene stvarno kraljice!
Udacu se kad ja kleknem i zaprosim ali hvala na željama #teskoje

Oprosti Filhy na čekanju, iskrslo mi nešto od obaveza i uleteo sam u klasičnu popodnevnu beogradsku gužvu💀

Back