258. FSC - Risiko

Baš mi je krivo zbog Filhyja, ovakav ishod je čak i meni ostavio gorak ukus u ustima. Nadam se Filhy da te to neće demotivisati jer si veoma posvećen i odličan organizator. Sigurno da postoji neko rešenje da može i organizator nepobednik da bude DF.

U glavnom gradu Petarstana, Palma Sitiju, trenutno je slavlje na trgu. Do sledećeg uključenja!

Hvala svima na vašim glasovima. Iako sam ispao u polufinalu, svaki trenutak proveden na ovom takmičenju bio je čaroban i nezaboravan, a moja ljubav prema glazbi i dalje gori jače nego ikad prije. Ovo iskustvo ostat će duboko urezano u mom srcu, a vaši poeni ostat će mi kao vodilja na svakom koraku mog daljnjeg putovanja.

Čestitam svim finalistima na njihovom zasluženom uspjehu i želim im puno sreće u finalu. Nastavite se takmičiti s istom strašću i entuzijazmom kao i dosad. Bez obzira na ishod, vaše sudjelovanje u ovom natjecanju već je veliki uspjeh. 🌹

U Svemirdonu takoder prosvjedi zbog rezultata. Traze hitno ocitovanje FBUa

Hvala na podršci. Žao mi je zbog neprolaska za tako malo, ali najbitnija mi je u ovom trenutku organizacija i da sve prođe kako treba. :D

Izvinjavam se što sam jutros bio nepažljiv jer sam malo prevideo da imamo nove forumaše koji ne shvataju ozbiljnost ove igre i rigorozna pravila oko prolaska, odnosno da nema odstupanja bukvalno nikada, ni kada su ovako veliki praznici u pitanju i nadam se da će mi oprostiti. 🌹
A neke žene su se ipak domogle finala (rekao bih VEĆINA NJIH)! :D

Pozdravimo ovom prilikom sve koji su se vinuli u nebo do finala jer su to zaslužili!!! 👏 👏 👏

Hvala na podršci. Žao mi je zbog neprolaska za tako malo, ali najbitnija mi je u ovom trenutku organizacija i da sve prođe kako treba. :D

Izvinjavam se što sam jutros bio nepažljiv jer sam malo prevideo da imamo nove forumaše koji ne shvataju ozbiljnost ove igre i rigorozna pravila oko prolaska, odnosno da nema odstupanja bukvalno nikada, ni kada su ovako veliki praznici u pitanju i nadam se da će mi oprostiti. 🌹

Pozdravimo ovom prilikom sve koji su se vinuli u nebo do finala jer su to zaslužili!!! 👏 👏 👏

pa dobro i oni pod zemljom putuju pod oblake

Screenshot_20240308_215644_Google.webp

@Filhy, bravo za sve, stvarno bih voljela da si češće organizator!

Nedostajat će neke pjesme u finalu, ovako imam 5-6 odličnih. Ukus mi se svi više razilazi od većine. 😅

Back