260. FSC - U mojoj koži

Ja previše ne analiziram, slušam intuiciju i pošaljem šta u tom trenutku osećam da trebam. Ovu sad što sam poslala sasvim slučajno našla i evo sad je baš volim i nastaviću da slušam izvođača. Just go with the flow. A plasman, šta ja znam šta je dobro za plasman, to stvarno ne znam. Najbitnije mi je u stvari da je meni licno pesma strava.

Btw, Miki više nije Micky 😯
Hehe, da 🤣
Oduvek sam zeleo normalno Miki, ali na starom forumu koliko se secam je bio zauzet taj nik. Na novi sam se vratio i ostavio Micky, sada je doslo do promene 🤗

Hehe, da 🤣
Oduvek sam zeleo normalno Miki, ali na starom forumu koliko se secam je bio zauzet taj nik. Na novi sam se vratio i ostavio Micky, sada je doslo do promene 🤗
Trebali ste nas loziti kako je to Mandela efekat i da Miki nikad nije ni bio Micky

Pored imena nas koji smo menjali ime ima da se pritisne ono ↩️ i vidi se koje je bilo prethodno ime 😅

Meni su Moyka - Rare View i Selin - Lovers Hurricane bile na listi, i želeo sam da ih pošaljem, ali odugovlačio, i na kraju ih poslali Stole i Liberta i pobedile su. Ako imate neku pesmu u koju verujete ne odugovlačite ko ja xD
Ne zezaj da ti je Selin bila na listi 😏 A ironija je što je Selin bila i Stoletu na listi xD

Prva koju sam htela da posaljem za Leovu ordinaciju bila je Black Eye od Allie X al sam onda videla da je bila negde u nobembru i da je pobedila :ROFLMAO:

Glasao sam danas, planirao sam komentirat pjesme na ovom izdanju i nisam stigao, tako da ajde barem da finaliste prokomentiram malo, po meni sasvim pristojno finale 🙏

Jelena Karleuša - Još te volim - Od JK mi se sviđaju samo Bankina i Ostavljam te lol, ostale njene pjesme mi nikad nisu sjele

Murat Boz - Sevgilim - Jako dobra balada, navikao sam na njegove brže guzotrese, ali leži mu izgleda i ovakav stil, talentiran čovjek jašta

Alina Eremia - Nu te mai aștept - Moja FSC pobjednica, samo riječi hvale imam za nju, predivan glas, stas, a ni ova pjesma nije za bacit!

Tanja Savić - Zlatnik - Hjaooo, nekad me rade ovakve pjesme, nekad ne, ova u konkretnom slučaju me trenutno ne radi, meni je jako žao, ali to je istina!

Antonia Gigovska - Kriva sam - Po mom naravno uvijek skromnom mišljenju, ovo je jedna od najboljih pjesama izdanja, baš mi se svidjela, i pošto je Makedonka, sjetio sam se Stoletove Lare i kako mi se i ta pjesma baš jako svidjela tad...

Kendji Girac - Desperado - Kendji ko Kendji, ritmično, vrckavo, drži pažnju i sve šta možeš je da mu čestitaš na još jednom finalu

Skillet - Hero - Pjesma koja se najviše izdvaja u finalu iz brojnih razloga, u ovom žanru jedna sasvim korektna stvar, niti kida, niti je loša, meni sasvim okej za poslušat, nije me bacilo u trans, ali nemam ni puno zamjerki

Antonio José - Te han visto llorar - Pa i nisam neki fan, pretpostavljam da svaki put kad ga je Milan slao da sam mu zalijepio nuletinu

Minelli - Nothing Hurts - Ma ova pjeva jedno te istu pjesmu, samo naslov promijeni! Neka me netko uvjeri u suprotno, ajde da ga vidim.
Jel prošao Tetsujin u finale? Tetsudžine dosta! (Sviđa mi se pjesma 😭)

AMI - Nostalgia - Znam pjesmu i drago mi je što učestvuje i što je u finalu, ima baš neki simpa vajb, da postoji rumunjski Stranger Things ova pjesma bi bila dio serije!

Mira - Uit de tine - Ja osobno bi jednu drugu njenu pjesmu poslao, ali ni ovo uopće nije loše, dapače!

Tania Turtureanu - Iubește-mă - Ovo nije nešto što bi ja slušao u slobodno vrijeme, ali je pjesma kvalitetna i vjerujem da bi mogla fino proći, samo nije neki moj stil da bi se sad baš oduševio

Alternosfera - Aritmii - Ovo bi mogao bit neki relativno novi forumaš, stari forumaši se uglavnom boje slat pjesme od 5 i više minuta zbog bojkota hahaaaa...ovo mi je kao neki filharmonijski rock, taman za Filhya, eticu i tu loodu ekipicu, čestitke, neka ljudi uživaju

Andia - De la dela - E ovo sam čuo nedavno i jednako mi je dobra kao i njena La nevedere preko koje sam je i otkrio, tako da eto super izbor

EMAA - În fiecare seară - Još jedna pjesma koju znam, EMAA mi je super i drago mi je što je sad prošla u finale kad već nije sa Ultima Dată pred par izdanja

wrs - Tu nu vrei - Kako mi ova pjesma može bit i zanimljiva i dosadna u isto vrijeme lol, izgleda da mi je zanimljivo dosadna, novo stanje uma, ne znam šta bi rekao

Mina Kostić - Stariji čovek - Bogami dobro se Mina isprsila u spotu, ali kad se saberem shvatim da me ne radi ovo toliko ipak, od srca mi je žao

Smiley - Aia e - Ovo ima super beat, zarazno je, a Smiley je baš zanimljiv i karizmatičan izvođač, još jedan dosta dobar odabir

Paulina - Cât te-am iubit - Više puta sam poslušao ovu pjesmu, davao joj šanse da mi se svidi, ali ne ide, stvarno ne ide, žaomie

Ne zezaj da ti je Selin bila na listi 😏 A ironija je što je Selin bila i Stoletu na listi xD
Pa da, pisao sam i tokom tog izdanja da mi je jedna jako draga pesma skinuta sa liste, i da sam je čak razmatrao za to isto izdanje, i posle izdanja sam napisao da je to ta pesma xD

Nemam adekvatan emoji za reakciju na Roove finalne komentare.

Meni definitivno nesto baguje spotifaj, prvo tea al sam onda skontala da sam nju blokirala sad mi i JK nestaje sa plejiste a nju def nisam

Valjda nikog nisam zaboravila i ostetila dobru pesmu

Meni definitivno nesto baguje spotifaj, prvo tea al sam onda skontala da sam nju blokirala sad mi i JK nestaje sa plejiste a nju def nisam

Valjda nikog nisam zaboravila i ostetila dobru pesmu
Blokiras izvođače na spotifaju? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Back