Glasao sam danas, planirao sam komentirat pjesme na ovom izdanju i nisam stigao, tako da ajde barem da finaliste prokomentiram malo, po meni sasvim pristojno finale
Jelena Karleuša - Još te volim - Od JK mi se sviđaju samo Bankina i Ostavljam te lol, ostale njene pjesme mi nikad nisu sjele
Murat Boz - Sevgilim - Jako dobra balada, navikao sam na njegove brže guzotrese, ali leži mu izgleda i ovakav stil, talentiran čovjek jašta
Alina Eremia - Nu te mai aștept - Moja FSC pobjednica, samo riječi hvale imam za nju, predivan glas, stas, a ni ova pjesma nije za bacit!
Tanja Savić - Zlatnik - Hjaooo, nekad me rade ovakve pjesme, nekad ne, ova u konkretnom slučaju me trenutno ne radi, meni je jako žao, ali to je istina!
Antonia Gigovska - Kriva sam - Po mom naravno uvijek skromnom mišljenju, ovo je jedna od najboljih pjesama izdanja, baš mi se svidjela, i pošto je Makedonka, sjetio sam se Stoletove Lare i kako mi se i ta pjesma baš jako svidjela tad...
Kendji Girac - Desperado - Kendji ko Kendji, ritmično, vrckavo, drži pažnju i sve šta možeš je da mu čestitaš na još jednom finalu
Skillet - Hero - Pjesma koja se najviše izdvaja u finalu iz brojnih razloga, u ovom žanru jedna sasvim korektna stvar, niti kida, niti je loša, meni sasvim okej za poslušat, nije me bacilo u trans, ali nemam ni puno zamjerki
Antonio José - Te han visto llorar - Pa i nisam neki fan, pretpostavljam da svaki put kad ga je Milan slao da sam mu zalijepio nuletinu
Minelli - Nothing Hurts - Ma ova pjeva jedno te istu pjesmu, samo naslov promijeni! Neka me netko uvjeri u suprotno, ajde da ga vidim.
Jel prošao Tetsujin u finale? Tetsudžine dosta!
(Sviđa mi se pjesma
)
AMI - Nostalgia - Znam pjesmu i drago mi je što učestvuje i što je u finalu, ima baš neki simpa vajb, da postoji rumunjski Stranger Things ova pjesma bi bila dio serije!
Mira - Uit de tine - Ja osobno bi jednu drugu njenu pjesmu poslao, ali ni ovo uopće nije loše, dapače!
Tania Turtureanu - Iubește-mă - Ovo nije nešto što bi ja slušao u slobodno vrijeme, ali je pjesma kvalitetna i vjerujem da bi mogla fino proći, samo nije neki moj stil da bi se sad baš oduševio
Alternosfera - Aritmii - Ovo bi mogao bit neki relativno novi forumaš, stari forumaši se uglavnom boje slat pjesme od 5 i više minuta zbog bojkota hahaaaa...ovo mi je kao neki filharmonijski rock, taman za Filhya, eticu i tu loodu ekipicu, čestitke, neka ljudi uživaju
Andia - De la dela - E ovo sam čuo nedavno i jednako mi je dobra kao i njena La nevedere preko koje sam je i otkrio, tako da eto super izbor
EMAA - În fiecare seară - Još jedna pjesma koju znam, EMAA mi je super i drago mi je što je sad prošla u finale kad već nije sa Ultima Dată pred par izdanja
wrs - Tu nu vrei - Kako mi ova pjesma može bit i zanimljiva i dosadna u isto vrijeme lol, izgleda da mi je zanimljivo dosadna, novo stanje uma, ne znam šta bi rekao
Mina Kostić - Stariji čovek - Bogami dobro se Mina isprsila u spotu, ali kad se saberem shvatim da me ne radi ovo toliko ipak, od srca mi je žao
Smiley - Aia e - Ovo ima super beat, zarazno je, a Smiley je baš zanimljiv i karizmatičan izvođač, još jedan dosta dobar odabir
Paulina - Cât te-am iubit - Više puta sam poslušao ovu pjesmu, davao joj šanse da mi se svidi, ali ne ide, stvarno ne ide, žaomie