264. FSC - Prvi mačići se u vodu bacaju

Sad preostali treba da glasaju suprotno komentarima. Ćiribućiriba.

Glasala. Nema pesme koja mi je loša iskreno. Za svakoga po nešto. Kao ljubitelj alternative zahvalna sam forumašima koji su birali atipičan zvuk, ali i ove radio frendli pesmice su slatke.

Prema komentarima zaključujem da ispadam, ali nema veze, prvi mačići se u vodu bacaju. ;)

Možda sam preterala sa alternativom, znam da pesma nije za svakoga, ali sam se nadala da među forumašima ima više ljudi koji dele sa mnom isti ukus.

U svakom slučaju svi su se lepo potrudili i nadam se da ću moći da učestvujem i ubuduće na FSC, ovo izdanje je bilo laganini, zato kad krenu one komete, naučna fantastika, kada čitam one tekstove i objašnjenja po 38458 puta i opet ne kontam.... Mislim da ću takva izdanja preskakati haha.

Poslao glasove, dobro izdanje ali iskristališe se sve pogotovo jer postoje rekapitulacije. Bilo bi odlično da ih imamo za svako izdanje. Volim što je Poki detaljista, pored stoji zemlja porekla, podebljani debitanti, povratnici.. Volim posvećenost 🥹

Glasala. Nema pesme koja mi je loša iskreno. Za svakoga po nešto. Kao ljubitelj alternative zahvalna sam forumašima koji su birali atipičan zvuk, ali i ove radio frendli pesmice su slatke.

Prema komentarima zaključujem da ispadam, ali nema veze, prvi mačići se u vodu bacaju. ;)

Možda sam preterala sa alternativom, znam da pesma nije za svakoga, ali sam se nadala da među forumašima ima više ljudi koji dele sa mnom isti ukus.

U svakom slučaju svi su se lepo potrudili i nadam se da ću moći da učestvujem i ubuduće na FSC, ovo izdanje je bilo laganini, zato kad krenu one komete, naučna fantastika, kada čitam one tekstove i objašnjenja po 38458 puta i opet ne kontam.... Mislim da ću takva izdanja preskakati haha.
Draga Cipelo, samo se na prvi pogled tako čini. I meni kad sam upala kod Fifija na moj prvi fsc izgledalo mi je skroz nejasno, ali je zapravo bilo lagano i uvek možeš pitati organizatora da li neka pesma odgovora zadatku ako nisi sigurna. :) S druge strane, ako su zadaci u pitanju, ako uzmeš broj zadatka i zadatak ti se ne dopadne i nemaš šta da pošalješ, možeš odustati ili istraživati. Samo opušteno, nije ništa tako teško. 😊

FSC Bingo.jpg

Dobrodošli na 264. FSC Bingo

Nalik na poznatu igru, ovo je donekle igra ispunjavanja kockica - ali i znanja.

Pravila su sledeća: 6 učesnika iz prvog (plava polja) i 6 učesnika iz drugog polufinala (narandžasta polja) opisana jednom zanimljivošću iz njihovih života.

Cilj igre je ubosti svaku osobu.

Kako ubadate? Tako što napišete broj ispred zanimljivosti i ime izvođača za koga mislite da je to opis. Imate pravo da ubadate tačno jednom za svaki broj, a ko prvi ubode jednu od ličnosti dobija poen. Ne morate ubadati svih 12, ali možete da lupate ako volite.

Pobednik Binga dobija nagradicu u Excel tabelici i potencijalno još vrednih nagrada! :)

Neka pobedi najdomišljatije mače!

Last edited:
Back