269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Ja sam cerka Vesne Zmijanac i Slavka Banjca al me Nikolija držala u podrumu dok mi dobra vila nije pretvorila 6 gustera u 6 lakeja a pacova u kočijaša koji me zauvek oteo i odveo kod mog zaboravljenog oca

Moji detaljni rezultati glasanja.

Maggie 12, pod utiskom sam bio jer sam u Beču prije Coldplaya slušao i gledao nju prije 15 dana, pjevala je i ovu pjesmu i svidjela mi se baš. Da je prošla u finale, opet bi dobila 12 vjerovatno. Kurt dobio 6 zbog boljeg utiska o pjesmi na klipu, RAIGN 3 zbog bolje studijske jer su u prve 2 kategorije ona i Snejkana izjednačene bile. SYML izgubio 0.5 jer mi nije bio 'jednako' uživo kao prve dve, ali sam ipak zažmirio na to u finalu...
Screenshot_20240907-172243_Gmail.webp
... jer mi je pjesma najbolja bila. Đango 10 ipak, trebalo je da idem na njihov koncert 2022. ali otkazan (a ja nikad nisam tražio pare nazad lol). RAYE sjajna ali prve dve ipak ispred. Da sam glasao samo za live, Cami bi dobila 12 i bila prva ubjedljivo a SYML 5, odnosno šesti bi mi bio po tom rangiranju. Davina sjajan nastup, vidi se da je bila blizu i većim bodovima. Maneskin je izvukao nastup jer su mi ove dvije pjesme ispod bolje.
FSCFestF.webp
Toliko za ovo javljanje.

Spavaš li mirno Evrovizijo 2013?

Pobednicima čestitke 👏 Zasluženo rekla je većina, ovaj put nije bilo poena ali biće sigurno na nekom od narednih izdanja 😁 Petre, sjajna organizacija, čestitke 👏

Hvala svima na poenima za Cami, kako u finalu tako i u polufinalu, vidim da sam u finale prošao za 1 poen i tako izbacio Lea, a da sam mu umesto 10p dao 12p, završio bih kao što sam i jedini put kada sam ispao kod Petra, prvi ispod crte 😁 Posebno se zahvaljujem Detektivki (12p), Petru i Tinteu (10p) i Stormu (8p) 🙏😇

Ovu pesmu sam dugo imao na spisku za slanje, čini mi se da je još bila na onom sa starog foruma... Nikako se nije namestilo da je pošaljem do sada, ali eto prijavio sam je ja mislim u najboljem mogućem trenutku, smatram da je pesma bolja u live izvedbi i da u studijskoj verovatno ne bi ovako dobro prošla...

Cestitke pobedniku i Peri na organizaciji...
e sad, kad su na dodeli Oskara mogli greskom da proglase da je La La Land dobio best picture pa naknadno kazu jao greska ipak nije (a mislim da se desilo jednom i da je greskom krunisana pogresna misica), nije cudno sto se i ovde desilo slicno, desava se... al bilo je zanimljivo... nisam ispratio prireebu uzivo jer sam u Grckoj al sad vidim sta se dogodilo 😆

Čestitke Pokahontasu na "back to back" pobedi, usput sam ustanovila da ni ovo nisu konačni rezultati, iako sada ne utiče toliko na pobednika. Greška postoji i kod mojih glasova, 1 poen je otišao za pobednike Architects, a ne za RAIGN kako je upisano. :) Što dovodi do zamene pozicija 11 i 12, Zemlja Gruva je 11. sa 106 poena i 20 glasača, dok je RAIGN na 12. mestu sa 106 poena i 19 glasača. Petru, ne računajući par ovih greškica, pohvale na organizaciji, sve ostalo je bilo odlično. Rezultati takođe, dosta dobri, moglo je i bolje, ali ne žalim se. Hvala svima koji su glasali za Kurta u polufinalu - Djoletu na 8, Majsti i dodou na po 6, Tetsujinu na 4, Dežurnom i Arsenicu na po 3, etici na 2 i Tinteu na 1 poenu.

Printscreenovi: prijave: Stole, Zoki; glasovi-polufinale: Majsta94, Leo Cezar; glasovi-finale: Pipi, etica.

Takođe, forumaš kod koga su bili prijava i glasovi organizatora bi trebalo da ih postavi na temi. :)

Očigledno sam imao neki problem u tabeli baš gde su bili RAIGN i Architects jedni za drugim. Ovo mi se nikad pre nije dešavalo, ali stari se. :D Mislim da je rešenje da parni i neparni redovi budu drugačijih boja, kao u prvom listu kod prijava.

Evo prt sc-ova:

Prijava - Zoki

1726207704244.webp

Prijava - Stole

1726207756657.webp

Glasovi pf - Majsta94

1726207823479.webp

Glasovi pf - Leo Cezar

1726207917633.webp

Glasovi f - Pipi

1726207998540.webp

Glasovi f - etica