272. FSC | Hocus Pocus Party Focus

Baner0.webp

Hocus Pocus Party Focus,
Laughter fills the chilling air,
Casting spells with every chorus,

Join us if you dare!
Dragi ljubitelji muzike i Halloween čarolije,

Sa velikim uzbuđenjem vas pozivam da se pridružite našem Hocus Pocus Party Focus - Halloween Forum Song Contestu-u koji će vas odvesti u svet mračnih tonova i mističnih melodija!

Pripremljena su vam dva načina na koja možete učestvovati:

1. VIZUELNA ČAROLIJA:
Spotovi sa mračnim, mističnim ili horor motivima. Tu očekujem sve — od krvavih noževa do veštica, maskiranih figura i tarot karata. Vaša muzika treba da stvara atmosferu koja će nas sve poslati na putovanje kroz svet misterije!

DETALJNIJE: spotovi koji koriste različite vizuelne elemente koji pojačavaju osećaj straha ili neizvesnosti:

-
Veštice i okultizam: Prikazivanje veštica u tamnim šumama, rituali sa svetlima i senkama, ili tarot karte koje otkrivaju sudbinu.

- Maskirani likovi: Anonimne figure sa maskama ili kostimima, često u okruženju koje stvara napetost — poput napuštenih kuća ili mračnih ulica.

- Krv i noževi: Elementi koji simbolizuju opasnost i strah, prikazani na način koji je umetnički i intrigantan, a ne previše eksplicitan.

- Natprirodni fenomeni: Prikazi duhova, senki ili drugih natprirodnih bića, često uz igra svetlosti i tame.

- Mračna priroda: Tematski elementi poput olujnog neba, crnih ptica ili zagušljivih pejzaža, koji doprinose opštem osećaju misterije.

- Simbolika smrti: Prikazi lobanja, crne ruže ili starinskih grobova, koji podsećaju na prolaznost života i prirodnu strahotu.

2. ZVUČNE I TEKSTUALNE ČAROLIJE: Dakle, ukoliko vaša pesma nema takav spot, onda ste u mogućnosti poslati pesme u kojima se kroz tekst i zvučnu atmosferu prožimaju gore navedeni motivi.

OGRANIČENJE: Nažalost, ovaj put neće biti dozvoljeno slati izvođače koji su učestvovali više od 3 puta na Forum Song Contestu (dakle dozvoljena su 3, ali nisu 4,5... ).

Napomena: Posmatrati temu samo i isključivo kao povod za zabavu i druženje i nipošto ni na jedan drugi način. U pozadini moje želje za ovom temom i organizacijom, ne postoji nikakav vid stvarnog proslavanja i ideologije istog. Budimo otvoreni i zabavimo se.

Pripremite svoje spooky pesme i neka vaša umetnička magija zasija! Radujem se vašim prijavama i obećavam izdanje puno zabave, smeha i malo straha!

Neka čarolija počne! 🖤🥳🕸

Here's an invitation, hear the call.
Join our contest, we're having a ball.
In the spirit of Halloween, let's ignite.

At the Hocus Pocus Party we'll groove all night!

Pozivnica0.webp

PRIJAVA PESAMA POČINJE 15.10. U 3:33 AM I TRAJE DO 21.10. U 3:33 AM.

SPISAK PESAMA

Last edited:
Dragi forumaši! 😄

U prvoj kutijici, pod danom broj 15. nalaze se poklon baloni za otvaranje ovog contesta, kao i maske koje nas podsećaju na Hocus Pocus Party koji se bliži. 🎃

Ovo je savršena prilika da pronađete kostim za sebe i zablistate na žurci! Pozivam vas da se obučete u kostim po svom izboru, bilo da promenite avatar ili samo u komentaru postavite sliku kako biste nam pokazali kako biste izgledali na jednom ovakvom događaju.

Ako vam izostaje inspiracije, predlažem vam da se osvrnete na raspodelu prema mesecu i danu rođenja na drugoj fotografiji. Možda vas ona inspiriše za savršen kostim!

Radujem se vašim rešenjima i ujedinjenošću pod maskama! 🎈🎉
Dead Nerd sam dobio...znači oblačim se kako i inače samo u zombi fazonu?

Mi već jesmo kričr, ali kad smo pitali AI koje obličje da uzmemo u narednom periodu, predložio je da budemo ćerka učitelja Splintera i Bobana Rajovića. Omiljeni detalj su nam podočnjaci. To nekako zadržavamo u svim obličjima.

Attachments

• 2a2e352d-6157-4bf4-9134-8eb694a442de.webp
    2a2e352d-6157-4bf4-9134-8eb694a442de.webp
    81.5 KB · Views: 6
6d90fcfa035e6b4f2765e872b82529a2.gif

Učiteljice @Paučica , meni se ne sviđa moja profilna slika sada da li smemo da ponovo uradimo domaći i stavimo drugu?

Preslatki su vam avatari i fotke 😍😍😍 e sad kad ste kostimirani mi došli u goste, red je da pitam koliko vas ovde pije domaću kafu i u koje doba dana, da znam da li je kasno možda u 3 popodne da je zakuvam? 🎃🤔

Kao i Stefan28. Moze u bilo koje doba dana, prevashodno domacu kafu. Ove druge ako nema pomenute.
A sad bi mi prijala jedna. 😅☕

Dragi forumaši,

U 16. danu našeg čarobnog advent kalendara, otkrivamo kutiju punu magije! U njoj se krije kristalna kugla i sveća. Kako to funkcioniše? Pa, kada zamislite pitanje i postavite ga u komentaru, samo dunite i sveća će se sama od sebe ugasiti, a ja ću zaviriti u tajne koje ona skriva.

Ali to nije sve! Pored kutije vas čeka i šoljica kafe, kao posluženje za ovaj neobični ritual. Očekujem vaša pitanja o budućim dešavanjima na forum song contestu ili fotografiju vaše ispijene i prethodno prevrnute šolje iz koje ću pročitati šta u njoj piše.

Pripremite pitanja i šoljice, ali i pripremite se za mistične odgovore i zabavu!

P.s. znači ko ne pije kafu može samo da postavi neko pitanje, a ko pije može da uslika šolju, a možete i oba kako god.
21837875.webp

Last edited:
Jedan moj bivši momak je imao običaj da sve namirnice stavlja u tegle bez oznake koje potpuno isto izgledaju, što je lepo na pogled. Ali, bila sam kod njega i kuvala kafu, i koristio je žuti šećer, a pored njega u tegli je bio neki egzotični začin sa lukom potpuno istog izgleda kao žuti šećer. I ja sam greškom stavila mu kašiku toga u kafu. Mislio je da sam htela da ga otrujem. A ja i da sam htela ne bi mi to nikad palo na pamet. Kad uradim nešto loše mogu samo zbog smotanosti.

Back