273.FSC - Wheel of Luck

Čestitamo Paučici baš lepa pesma! Bilo bi više poena u slabijoj konkurenciji al važno da će se pesma slušati!
Mi zadovoljni, lepo 7. mesto.

Dežurni, svaka čast, prva organizacija i već je postalo epic! Sve je bilo odlično, jedva čekam opet. ❤️

Ooo. Cestitke paucice. Jos jedna 12-ica mi pobedila. :love:
Koje raspolozen za moju 12-icu za sledeci FSC? Ponude u inbox.(y)

Dezurni cestitke na organizaciji, temi, a i na rezultatu. TOP 10. Bravo. 👏

Čestitke Paučici na zasluženoj pobedi i Dežurnom na odličnoj prvoj organizaciji 👏
Hvala svima koji su glasali za RANI, prolazak u finale, nakon komentara, je sam po sebi bila svojevrsna pobeda, a ovo šesto mesto potpuno neverovatno i neočekivano, baš sam prijatno iznenađen! 🥰

Paukyyyyy :love: 8 poena, u pf 12, zaslužen pobednik po svim parametrima!

U Pohatanu su se nadali eventualno LU tako da doći u situaciju tajbrejka za pobedu je naša mala pobedica. Pogotovu na startu glasanja. Hvala svima za poene, kasnije detaljno ko šta kako. ❤️

Čestitke @Dežurni na odličnom debitantskom organizovanju, hajp je opravdan 👌

Čestitke @dodo na vanserijskoj pesmi koja mi je na neki način emotivna i motivišuća u isto vreme, slušam je već danima. @Bebi i @Killy takođe na numerama koje bi većinu drugih izdanja bile 12tice komotno.

Nadam se da imamo organizatora.

Bravo za Lenie I Sans Toie! Svaka čast!

Bishop je nama bila dugo na listi pa je dočekala momenat da se pojavi na FSCu. Po običaju se nismo proslavili ali to je manje važno.

Čestitam Dežurnom na odlično odrađenom poslu. Sve je bilo maestralno! Nadam se da ćeš jednog dana ponoviti organizaciju, trebao bi!

270. fsc - pobednik Dežurni
271. fsc - pobednik Paučica
272. fsc - pobednik Dežurni
273. fsc - pobednik Paučica

274. fsc - pobednik ???????

Jedva čekam da nastavimo tradiciju 😍🤣
Zaboravio si dve moje pre toga!!! Oformila se nova mafija, mlade nade

Back