273.FSC - Wheel of Luck

Bravo Paukinjo, a bravo i Pokiju, od mene nažalost isto bez bodova. Svaka čast Dežurnom posmatraču na svemu!

A za našu malu zemlju je veliki uspeh što smo usli šesti put uzastopno u finale, rezultat nije važan!

Čestitke Paučici i Dežurnom, odlično si sve organizovao! 👏

270. fsc - pobednik Dežurni
271. fsc - pobednik Paučica
272. fsc - pobednik Dežurni
273. fsc - pobednik Paučica
tumblr_nnxwmzosiI1sg888so1_400.gif

Čestitke Dežurni na odličnoj organizaciji i trudu koji si uložio, a i na pjesmi, od mene 12 bez razmišljanja i drago mi je što je završila na odličnom 5. mjestu

Čestitke i Paučici na pobjedi, fina pjesma, zaslužena pobjeda, bravo 🫶

A ja konačno na lijevoj strani tablice, i to top 3 😭
Hvala svima koji su glasali za In Vivo, baš mi je bio vajb pratit komentare, što pozitivne što negativne, uživao sam na ovom izdanju, i malo se konačno ispuhao nakon niza osrednjih rezultata, živjeli 🙏

Nedostaje Boxy da napravi rekapitulaciju dosadašnjih pobednika :( (tj od 251. do 273. što nedostaje)
Boxy je ponovo na forumu, hteo je da se prijavi da učestvuje kod mene, ali nažalost rok je istekao par sati i bilo je pred početak predstavljanja pesama kad je poslao poruku u pp, ali se nadam da će se vratiti na 274.fsc-u, a možda da ga neko ubedi i da organizuje? 😍

Cestitke Pauky na pobedi, i izboru pesme koja istice emocije ali na senzibilan nacin. Cestitke Dezurnom na odlicnoj org, imali smo i novitet asocijacije a predstavljanje i rezultati brzi bez nepotrebnih pauza.
Imamo li organizatora?

Hvala Paučici i Whisky - ju na poenima za Zacka ❤️ Pesme koje su u finalu ostale bez poena ali sam ih hteo nagraditi:

Najžalije mi je za The Idol (Sivi) dvoumio sam se da izbacim Tu tu tu ali nisam mogao. Takođe da je slabija konkurencija Endrega bi dobio mnogo više poena za pesmu kao i Whisky.
——————————————————
Igra rokenrol cela Jugoslavija - Električni orgazam
The Idol - W.A.S.P.
Savage Daughters - Alexia Evellyn
Love me better - Luca Hänni
Dva prsta - Senidah
Thunderstruck - AC/DC

Čestitke Paučici još jednom i od mene, zaslužena pobeda! 😍

I hvala svima na pohvalama za organizaciju, bio me je baš strah jer prvi put organizujem i nisam znao šta da očekujem, ali sam dao stvarno sve što je bilo u mojoj moći da ne bude dosadno i nadam se da sam u tome uspeo, barem meni je proletelo, i trudio sam se da nema grešaka, nadam se da sam uspeo i to hahah i nije ovo ni malo lak posao! 😍 hvala!

Paučice alal vera! Ova pesma mi je inače bila na " spisku " ali zapostavljena jer mi je nešto falilo u njoj, ali sada vidim da je zapravo bila pun pogodak, svaka čast! ❤️
Dezurni odlicna organizacija za prvi put, extra si se snasao! Bravo i za tebe!

Sad gledam i nije mi se tako ucinilo da sam jedini dao 12p. Imao sam utisak da je bilo najmanje 5.
A i Pokahontasova pesma mi se dopada i bila mi je prva ispod crte i u igri za sitne poene.

Back