273.FSC - Wheel of Luck

Čestitke Paučice na pobedi, samo 3 poena, da nije bilo jako finale bilo bi više 👏
Čestitke i Dežurnom, odlična organizacija, ko bi rekao da je prva 😆👏

Zahvaljujem se svima na poenima u polufinalu za Hurricane, posebno hvala: Killy i Replay (12p), Djole89 (10p) i Detektivka (8p)... 😇💙

I žao mi je pesama kojima sam dao top poene a završili su prilično nisko 😔

Ja sam dobio 12 od pobednice, to valjda nešto znači.
Hvala na poenima za jednu od mojih omiljenih pesama, dugo sam izbegavao da je pošaljem, jer sam očekivao loš plasman, tj. plašio sam se lošeg plasmana.
Čestitke pobednici i svim učesnicima.
Dežurni je bio jako jako dobar organizator!

Pre svega, čestitke @Dežurni na serviranom savršenstvu od organizacije i na pesmi koju si poslao. :love:
Čestitke i @Paučica na pobedi, skroz je fina je pesma, ali nije moglo do bodova u ovoj konkurenciji. (y)
Hvala svima na poenima za EX-YU evergrin i pesmu mog detinjstva. Verujem da je bila u određenoj meri bojkotovana zbog praktično svog kultnog statusa, ali nema veze. Neko reče da onaj ko je to poslao ne poznaje EX-YU scenu, pa je poslao najbanalniju stvar... Nisam hteo to tada da komentarišem, ali iskreno taj komentar baš i nije na mestu. Tačno je da nisam posebno upućen u muzičku scenu bivše nam države i da ista nije često na nekim svakodnevnim plejlistama, i baš iz tog razloga nisam bio najsrećniji što sam izvukao taj zadatak, ali imao sam nekoliko veoma dobrih i konkurentnih pesama iz te ere.
Do sledećeg viđenja i slušanja, pozz svima. :love:

Hvala na poenima za Jevanđeliju i Marso:

najveće iznenađenje sedam poena od @Filhy <3

Είθε η ζωή σας να είναι γεμάτη ευτυχία!!
Pesma je pravi hit i baš što se kaže "vozi". Uglavnom volim Evangelijine pesme. Ne shvatam da nije uspela da uđe u finale i pored slabe konkurencije u drugom polufinalu, kao ni Seal, te Zivert...

Ja se zahvaljujem na visokim poenima Etici, Gollumu, Ivani i Nemanji.
Vidim da mi je dosta forumaša dalo nula poena uprkos lepim komentarima na temi koje mi je pesma od njih dobila. 🙁 Šteta.

I ja bih da se zahvalim glasačima na poenima za Monu, a naročito mi je drago da je nekoliko vas izdvojilo 12p. 🫶

Svoj top 3 bih nagradio sa dvanaesticama da može, a sviđa mi se što sam zakayi konačno dao više poena (ukoliko dobro pamtim, ne vodim evodienciju).

U pf mi je ispala Zejna sa max. poenima, a primetio sam da kad dracarysu dodelim ili poželim 12p, on ne prođe. (tako je bilo i sa Palomom Faith). Opet neka kletva kao na početku sezone, ali nakon prošle je ubrzo i pobedio, pa eto želim mu isto u bliskoj budućnosti. 🙏

Last edited:
I ja bih da se zahvalim glasačima na poenima za Monu, a naročito mi je drago da je nekoliko vas izdvojilo 12p. 🫶

Svoj top 3 bih nagradio sa dvanaesticama da može, a sviđa mi se što sam zakayi konačno dao više poena (ukoliko dobro pamtim, ne vodim evodienciju).

U pf mi je ispala Zejna sa max. poenima, a primetio sam da kad dracarysu dodelim ili poželim 12p, on ne prođe. (tako je bilo i sa Palomom Fatih). Opet neka kletva kao na početku sezone, ali nakon prošle je ubrzo i pobedio, pa eto želim mu isto u bliskoj budućnosti. 🙏
Drago mi je da si se vratio na FSC iako nisi planirao to do pred sami istek roka za prijave, i vredelo je jer si upao na LU! 😍

Pridružila bih se čestitkama prvenstveno za savršenu organizaciju @Dežurni , takodje, zahvalila bih se na svakom poenu za Gagu i Marsa, jako sam srećna kad vidim da je pesma doprla do većine Vas, ja sam se zaljubila na prvo slušanje i samo je bilo pitanje trenutka kad ću je poslati. Čestitke i pobednici. Ovo je jedno od onih izdanja za koje mi je žao što se završilo i jedva čekam da se ponovo družimo u dežurnoj republici.

U pf mi je ispala Zejna sa max. poenima, a primetio sam da kad dracarysu dodelim ili poželim 12p, on ne prođe. (tako je bilo i sa Palomom Faith). Opet neka kletva kao na početku sezone, ali nakon prošle je ubrzo i pobedio, pa eto želim mu isto u bliskoj budućnosti. 🙏
Opušteno 😁
Drago mi je što si ti tvoj niz konačno prekinuo 😍

Ne može nažalost Paučica biti jer je prošlo izdanje organizovala, tj mora da prođe minimum 3 fsc-a između dve organizacije, po pravilniku valjda 👌🏻

Back