273.FSC - Wheel of Luck

Zanimljiva su pitanja od jučer, ali ne stignem odgovoriti... Zato ću se priključiti ovome što mi je brže - top 3 pjesme našeg organizatora:
1. Marčelo i Indigo - JBG
2. Paris Paloma - the warmth
3. Panic! At the Disco - Emperor's New Clothes
Malo smo na "Vi" s poklapanjem ukusa 😅 pa ako ne iščupaš baš 3 s mog popisa, razumjet ću. 😁

1. Čiju FSC karijeru biste poželeli da je Vaša?
Zadovoljan sam svojom

2. Za koju pobedničku fsc pesmu žalite što je Vi niste poslali?
Dobro pitanje, verovatno "Chop Suey"

3. Da li biste pre izabrali da ispadnete u polufinalu a da Vaša pesma ostane upamćena, ili da prođete u finale i eventualno na LU a da se niko te pesme ne seća nakon tog fsc izdanja?
Da ispadnem u pf i kmečim kako sam pokraden

4. Koliko puta odslušate FSC pesme pre ocenjivanja?
Zavisi koliko sam zaintrigiran. Ako je dosadno izdanje maks jednom, ako je dobro onda po 4-5 puta. Ali naravno ne sve isto.

5. Sa kojim forumašem/forumašicom biste izašli na piće i preslušavali FSC pesme?
Destry i Bebi ofc

6. Koji forumaš je po Vama najbolji FSC organizator do sada?
Boxy, samo je čekanje novog izdanja čekanje Godoa 😭 vrati se legendo! Honorable mention Stole, Paučica i isk ja.

7. Vaše mišljenje o postojanju Zmije bojkotare?
Volim koncept u teoriji

8. Kog bivšeg FSC učesnika biste ponovo vratili da možete?
rintintin je bio kul

9. Kog fsc forumaša biste odabrali da Vam bude DJ na rođendanskoj žurci?
Ponovo Bebija, najbolje bi ubo kakav vajb oću da ima žurka. Alternativno zakaya

11. U čiju FSC "svesku" biste najradije zavirili?
Ničiju

12. Da morate da oformite FSC ekipu od 5 članova za preživljavanje na pustom ostrvu, koga biste odabrali i zašto?
U smislu pesama ili u smislu sposobnosti da preživimo?

13. Ko je forumaš za kojeg mislite da ima sjajan muzički ukus ali najveći domet mu je polufinale?
Filhy i zakaya većina izdanja, mada je grubo reći najveći domet polufinale. Samo mislim da su im rezultati ispod nivoa na kojem šalju pesme, ali ako je većinski ukus takav tako je kako je.

14. Vaše mišljenje o kmečanju za finale?
Treba ponekad iz kulture

15. Da li fsc pesme koje šaljete birate taktički sa željom za što bolji rezultat ili po ličnom ukusu bez razmišljanja o fsc uspehu?
Zavisi kako koje izdanje. Pokušavam da balansiram malo rezultat, malo vajb.

16. Da li Vas pogađaju loši komentari za pesmu koju pošaljete?
Pa ne. To što se nekome ne sviđa moja pesma tumačim kao propuštanje odlične pesme za plejlsitu!

17. Ko najbolje ume da iznese kritike na račun fsc pesme?
Svi smo mi malo sujetni. U manjoj ili većoj meri.

18. Da li postoji forumaš sa čijim se fsc komentarima skoro nikada ne slažete?
Tinte, mada i to nije baš uvek uvek. Ali u proseku najčešće, čini mi se.

19. Čije misljenje o pesmama uvek očekuješ kada se otvori nova fsc tema?
Bebi

20. Da možete do kraja života da slušate samo jednu FSC pesmu, koja bi to bila?
Trenutno moja Daya - Downtown, to mi je omiljena pesma koju sam slao ove godine i koju već godinu dana slušam u kontinuitetu. Bar je u finale prošla ako ništa

Last edited:
Pet mene pa da se pobijemo do smrti oko toga ko će da pušta pesme. Bolje to nego da krepamo od gladi.

EDIT: Zaboravio sam željenog u onima koji bi trebalo da se vrate

Last edited:
☆ Dobro veče uspavani forume 😍 evo jedna basic igrica koja se u poslednje vreme često pojavi na
fsc-ovima, ovog puta su pitanja o fsc-u generalno i jako me zanimaju Vaša mišljenja na pojedina pitanja, tako da ko je voljan bilo bi mi drago da se raspiše!

+ usput da pomenem, slobodno šaljite Vaše prijave pesama da bi Vam na vreme napravio lepši baner, nije nužno da se čeka poslednji dan! 😆

1. Čiju FSC karijeru biste poželeli da je Vaša?
2. Za koju pobedničku fsc pesmu žalite što je Vi niste poslali?
3. Da li biste pre izabrali da ispadnete u polufinalu a da Vaša pesma ostane upamćena, ili da prođete u finale i eventualno na LU a da se niko te pesme ne seća nakon tog fsc izdanja?
4. Koliko puta odslušate FSC pesme pre ocenjivanja?
5. Sa kojim forumašem/forumašicom biste izašli na piće i preslušavali FSC pesme?
6. Koji forumaš je po Vama najbolji FSC organizator do sada?
7. Vaše mišljenje o postojanju Zmije bojkotare?
8. Kog bivšeg FSC učesnika biste ponovo vratili da možete?
9. Kog fsc forumaša biste odabrali da Vam bude DJ na rođendanskoj žurci?
10. Kom forumašu biste poverili vašu fsc plejlistu na čuvanje, bez straha da će vam ukrasti pesmu?
11. U čiju FSC "svesku" biste najradije zavirili?
12. Da morate da oformite FSC ekipu od 5 članova za preživljavanje na pustom ostrvu, koga biste odabrali i zašto?
13. Ko je forumaš za kojeg mislite da ima sjajan muzički ukus ali najveći domet mu je polufinale?
14. Vaše mišljenje o kmečanju za finale?
15. Da li fsc pesme koje šaljete birate taktički sa željom za što bolji rezultat ili po ličnom ukusu bez razmišljanja o fsc uspehu?
16. Da li Vas pogađaju loši komentari za pesmu koju pošaljete?
17. Ko najbolje ume da iznese kritike na račun fsc pesme?
18. Da li postoji forumaš sa čijim se fsc komentarima skoro nikada ne slažete?
19. Čije misljenje o pesmama uvek očekuješ kada se otvori nova fsc tema?
20. Da možete do kraja života da slušate samo jednu FSC pesmu, koja bi to bila?
14.

Dobro veče dobro veče, mi stigli

1730754320129.gif

mrzi me da kucam silne odgovore na anketu a i ne poznajem vas dovoljno tako da će biti samo za Dežurnog i njegove pjesmice odgovora:

1. Lepa Lukitj
2. Dean Lewis
3. Panic!

Dežurni, gledaj i stare pjesme a ne samo povratnichke!

☆ Dobro veče uspavani forume 😍 evo jedna basic igrica koja se u poslednje vreme često pojavi na
fsc-ovima, ovog puta su pitanja o fsc-u generalno i jako me zanimaju Vaša mišljenja na pojedina pitanja, tako da ko je voljan bilo bi mi drago da se raspiše!

1. Čiju FSC karijeru biste poželeli da je Vaša? Đuđinu, samo zbog one čuvene organizacije koja se prepričava.

2. Za koju pobedničku fsc pesmu žalite što je Vi niste poslali? Pipi i Poky su nedavno pobedili sa pesmama koje sam kasno prijavio. Sramite se, čestitke!

3. Da li biste pre izabrali da ispadnete u polufinalu a da Vaša pesma ostane upamćena, ili da prođete u finale i eventualno na LU a da se niko te pesme ne seća nakon tog fsc izdanja? Pa, rekao bih da se mnogi pre sećaju Filmarke, nego moje jedine pobedničke pesme (osim Filhyja, on prezire obe lol).

4. Koliko puta odslušate FSC pesme pre ocenjivanja? Moje polufinale nekada i do 3x, mada postoje pesme koje mi ne legnu posle prvog slušanja i ne silim se dalje.

5. Sa kojim forumašem/forumašicom biste izašli na piće i preslušavali FSC pesme? Uh, bilo ko, al' da je drama.

6. Koji forumaš je po Vama najbolji FSC organizator do sada? Neka izdanja se izdvajaju po detaljima, ali generalno mi svuda bude fino.

7. Vaše mišljenje o postojanju Zmije bojkotare? Sreća, pa retko šaljem pesme koje FSC anakonda zadavi.

8. Kog bivšeg FSC učesnika biste ponovo vratili da možete? Marko, rintintin, Boxy, Regulus. Vidim da se sparkle vratila 🙏

9. Kog fsc forumaša biste odabrali da Vam bude DJ na rođendanskoj žurci? Zavisi od toga da li želim da rastera goste, ili podigne atmosferu lol

10. Kom forumašu biste poverili vašu fsc plejlistu na čuvanje, bez straha da će vam ukrasti pesmu? Nemam, nemam, nemam ja, nemam listu pesama.

11. U čiju FSC "svesku" biste najradije zavirili? U Stoletovu, pa da mogu da mu bojkotujem sve buduće dvanaestice. Dosta je bilo!!

12. Da morate da oformite FSC ekipu od 5 članova za preživljavanje na pustom ostrvu, koga biste odabrali i zašto? Ove što ređaju pobede, pa da se takmiče i u preživljavanju.

13. Ko je forumaš za kojeg mislite da ima sjajan muzički ukus ali najveći domet mu je polufinale? Stole i Bebi 😭

14. Vaše mišljenje o kmečanju za finale? BAN

15. Da li fsc pesme koje šaljete birate taktički sa željom za što bolji rezultat ili po ličnom ukusu bez razmišljanja o fsc uspehu? Isključivo ukus. Jedino o čemu još vodim računa je da ispuni zahteve organizatora kada su pravila više deskriptivna.

16. Da li Vas pogađaju loši komentari za pesmu koju pošaljete? Odavno ne, a veći mi je problem koji gif da postavim kao reakciju na komentar.

17. Ko najbolje ume da iznese kritike na račun fsc pesme? Kod Tintea svi polože!

18. Da li postoji forumaš sa čijim se fsc komentarima skoro nikada ne slažete? Svi su zli i zavidni.

19. Čije misljenje o pesmama uvek očekuješ kada se otvori nova fsc tema? Organizatorsko - može li, ili ne/prijavljeno, ili ne.

20. Da možete do kraja života da slušate samo jednu FSC pesmu, koja bi to bila? Iskreno, radije nijednu, nego samo jednu.

Last edited:
Ostao sam dužan odgovor za Vas 4, ali ako ne stignem noćas, biće sutra, ako ne sutra onda tek prekosutra kad prođe gužva oko priredbe i njene pripreme, tako da kad tad ću ispisati 👌🏻
(a možda i posle uspem, lupam)

Ponizno molim preostale osobe (one koje su rekle da hoće) da što pre prijave pesme da bih sve završio na vreme, ako me uhvati panika sutra u 14h gledaćete priredbu što kasnije!
🤣🤣

Last edited:
Najverovatnije oko 17h, ako sve završim na vreme, možda bude i malko ranije a ne striktno u 17h 👌🏻
Tako da neka se preostale osobe ubrzaju sa prijavama 😆

Back