273.FSC - Wheel of Luck

:cry: Ispale pesme iz drugog polufinala:

View attachment 26565
Inače pošto mi je zadatak bio Pesme za prvi mladenački ples, moj izbor je bio uzak i neinspirativan pa sam umesto da trolujem (kao što sam želeo) poslao baladicu koja je prijatna i zaboravna. Bolje da sam poslao emotivnu baladu Mace Diskrecije - što sam i hteo zapravo, bar bih ostavio trag kao trol.

Ali meni je bilo draže biti dopadljiv xD Eto mi sada! S obzirom da je moja FSC karijera u sunovratu.. Mislim da ste zaslužili trol 🤣

IMG_0435.gif

Imam 10 pesama koje su mi za top ocenu. Dakle, onaj ko dobije 1 poen nije velika razlika u odnosu na 8 poena, sitne preferencije odlučile. Danas još preslušam finale i uveče stižu glasovi, Paris Hilton saopštava. ☕

200.gif

Već sad nemamo ni jednu pesmu sa 0 bodova, a ni jedna pesma pri vrhu se nije mnogo odvojila, biće ovo veoma neizvesno do samog kraja! 😍

Neću glasati dok ne pogledam nastupe, ima dosta lepih, a meni kao Tinteu to nekad pomogne da prelomim. 🙏🏼

Komentari budu skoro svi super i na kraju nikom ništa - Hulio ispade! 😵‍💫 Da je makar bilo jako polufinale, nego katastrofalno loše.
Sad me izuzetno mrzi da glasam u finalu, ali moram. 😔 Treba lepo na odmoru odmoriti i od FSC-a...

Kontrašice odradile posao, hejtovane pesme prošle. To je novi recept, hejtuj čak i sopstvenu pesmu neko će se sažaliti.

E to mi zvuči komplikovano, ne bih se snašao u hejtovanju pesama koje smatram dobrima.

Slobodno me rani, ja sam to zaslužila.

Najprljavije igraju ovu igru forumaši koji se predstavljaju kao moralne vertikale. Uvek bilo.

Znači priznajete da ste moralna vertikala, Fsc život priča.

Ma kakvi, ja sam ološ i ljudski otpad po mišljenju kojekakvih vertikala, al' se zato moji poeni poklapaju sa ocenama koje izbacim, mi smo transparentni i glasamo za ono što volimo. ❤️‍🔥

Živo me zanima ko ocenjuje van okvira, poslednje čega se sećam je Mala koja daje Lambertu 12 pa 1 poen jer se igrala. 😂

Back