1. Korolova, Rokston, Go_A feat. Monokate - Vorozhyla - lep početak polufinala, sviđa mi se pesma, a kad je tu Go_A nema mnogo mesta za grešku!
2. MIACH - Tempo - zanimljivo i fino, ali neki prosek otprilike jer me do kraja malo zamori a ionako kratko traje, ali nije da ne prija
3. DJ PROJECT feat. Andia - Retrograd - identičan preslikan komentar kao i za pesmu pre ove, samo što ova duže traje
4. ALEKSA - KAO DA SMO PALI S MARSA - jako dobra stvar, šteta što je bio dosta potcenjen u prošloj IDJ sezoni, prija za slušanje
5. Cleo - Na pół - fino i lagano, ali mi nije jaka toliko baš da bude zelena, neka zlatna sredina je
6. Natalia Barbu - Suflet gol - kao i pesma pre nje, sve je lepo ali fali neka mrvica da bude jasno zeleno, tu je blizu, možda kroz još par slušanja bude bolje
7. Lanberry - Co ja robię tu - Odlično! Interesantno i nije dosadno do kraja, može u finale lagano!
8. Petar Brkljačić - Sakrij me u dlanove - prvi put čujem za njega, lep glas kao i pesma ali fali neka sitnica da bude originalnije, nekako je već viđeno malo možda
9. MNISHEK - Пісня Мавки - zanimljivo i prijatno za čuti; opuštajući vajb daje, može!
10. Ultimo - Quel filo che ci unisce - odlično sve, skroz lep tekst pesme i uvek je potrebno imati bar neku kvalitetnu baladu kao što je ova na fsc-u!
11. Raiven ft. Micka Lifa - Mama - Raiven pojela kao i uvek, refren je brutalan i na prvo slušanje kupuje i moćan je! Napravimo Mami zaslužen put do finala!
12. Iga Jaworska - Twarzą w twarz - prijatna skroz, ali balada pre ove me kupila pa mi sad teže da upoređujem, uz još par slušanja možda i ovo pređe u zeleno!
13. DUNJA ILIC // SEFICA PODZEMLJA - interesantno je; ne znam u kojoj pećini sam živeo ali nikad nisam znao ko je ona i koji hajp i zašto se vrteo oko nje, i gde je ona sad tj šta se desilo sa njom? I zašto ja nisam upućen? Ali očekujem je u finalu jer znam da je mnogi volite!
14. JO feat. Cabron - Cu inima - lepo krene i onda je uništi ovaj reper ili ko tj šta je već, a bez ikakve potrebe za tim
15. Detour - Daleko - plaši me ova žena tj njen pogled!? A i pesma mi nije baš legla nešto
16. La Rappresentante Di Lista - Questo Corpo - okej je, nije nešto što bi me na prvu kupilo, ali tu je negde, može proći dalje i bez mog zelenog semafora
17. WERSOW x OSKAR CYMS - CHCESZ POBYĆ SAM - lepa pesma, lep tekst, skroz prijtno za slušanje i uživanje!
18. INDIRA RADIC & ALEN ISLAMOVIC - LOPOV - genijalna ideja za slanje, pesma kida, ovo i Zmaj (on ipak malo više) su mi omiljeni od nje! Ide ovo lagano u finale
19. RIAN - Verwandtschaftstreffen - neočekivano je zanimljivo i nekako vozika skroz super, može da prođe vrlo lepo!
20. Milica Majstorovic - Savrseni par - ja sam zaboravio ko je ova pevačica tj ne znam jesam li ikad i znao, ali ove pesme se sećam nekako i znam da je baš zarazna bila i hit! Jako lep podsetnik i svaka čast kako se neko setio ovoga!
21. Pinguini Tattici Nucleari - Islanda - na granici između zelenog i žutog, da je bila na početku možda bi lakše upala u zeleno, ovako ću ostaviti još neki put da je odslušam dok ne prelomim, sve u svemu fina skroz
22. Ania Leon, Arek Kopera, Kasia Lins - Toniesz - lepa i prijatna pesma, sviđa mi se ovaj neki mistični zvuk dok peva, to preovladava!
1. Neda Ukraden - Nisam ti ja bilo tko - Neda jeste gospođetina, ali iskreno više volim njene druge pesme a najviše "Da se nađemo na pola puta", ova mi je onako osrednja neka, ne ostavlja mi jak Nedin pečat kao pojedine iako je fina pesma sasvim!
2. Alex W - Mano ferma - jako lepa pesma, jako lep tekst, deluje umirujuće i prija za slušanje! Fino!
3. EDITA - MAGNUM - uh jedna od njenih omiljenih pored "Slobodno me rani", iskreno se nadam da će skupiti hrabrost da se prijavi na PZE pa da nas jednog dana predstavlja na ESC-u, mislim da bi bila odličan predstavnik, već godinama je očekujem tu!
4. Sebastian, Marpo - Nezapomínám - korektna pesma ali bi mi malo bolje bilo da je samo ovaj prvi lik otpevao do kraja sve bez ubacivanja ovog drugog, to mi jedino kvari malo ukupni vajb pesme; lep tekst!
5. Ana Bekuta - Imam jedan zivot - ako bih birao između Ane i Snakey Djurišić, uvek bih izabrao ovu drugu, Ana mi je nekako oduvek delovala namazano. No, to je nebitno sada, ova pesma mi nije među njenim omiljenim jer ima dosta lepših i boljih, ali je fina za svoje vreme!
6. Hrdza - Horela ľipka - interesantno skroz ali malo umori do kraja pesme nekako ipak. Očekujem da će ući u finale, ima ovo svoje glasače sigurno!
7. Jelena Kostov - 1005 - ne znam, onako, nemam šta da popljujem iskreno, ali prosto ipak mi nije legla pesma nešto posebno. Zaboravio sam na postojanje Jelene Kostov godinama, šteta jer je veći potencijal imala nego neke njene koleginice u to vreme!
8. Sisi x Hundred Sins - Anya Mondd Meg - može da prođe kod mene, nije smorila i brzo prođe, fin neki vajb daje!
9. Olja Karleusa - ZENE LAVICE - Brushalter >>> ova pesma. Šalu na stranu, nije loša ni ova pesma zapravo, samo mi je malo manje upečatljiva.
10. TÓTH GABI X FRICSKA - SzívbeEmelő - upečatljivo, sviđa mi dosta toga u vezi ove pesme, može!
11. Ekatarina Velika - Par godina za nas - EKV je EKV, može!
12. HERE WE ARE - Együtt egyedül - fina je ali malo prosečna za ovaj neki stil, može i malo bolje biti, ne znam...
13. Helem Nejse & Amira Medunjanin - Ruža - da ova žena peva celu pesmu bilo bi zeleno, ovako mi nije leglo kako treba baš sveukupno...
14. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz" - nije mi to to, ne uklapaju mi se njih dvoje, i samim tim mi i pesma ne daje neki prijatan vajb nekako, a i neki njegovi delovi mi se ne uklapaju...
15. Vesna ft. Ego - Moravo - nisam očekivao da će mi se ovo svideti, ali baš jeste?! vozika lepoo, odlično, LU!
16. Alexander Eder - Der allerletzte Tanz - nije loša stvar, jedino mi malo smeta to što se kao publika dosta čuje tokom meča u spotu, ali neće to uticati na ukupni utisak o pesmi, dobra je!
17. VALENTINNA & LORES - TAKO MI IMENA (BACK TO THE FUTURE) - sirota Tara, skroz je zanemarena a ovakvu hitčinu ima! Mada svaka čast za ove dve jer su toliko uzdigle pesmu što Tara nikad ne bi mogla; refren jako dobro vozi! Valentina hitno na PZE-u da se pojavi!
18. Desmod x Majself - KOMÉTA (pre Gumpa) - jako lep tekst, pesma tj melodija me podseca malo na neku drugu ali ne znam na koju, u svakom slučaju jako finaa!
19. TAMARA MILUTINOVIC - CAKUM PAKUM - cakum pakum mora da je sve! Pesma je paketić o kom Tamara peva! Ne znam što je mnogi ovde prozivaju, a podržavaju se slične?? Do finala!
20. ajsa luna feat. Beatrick - Maszkulin -okej je i to je sve, ali nije da me oduševljava, treba mi još par slušanja ove pesme pa mi možda bude bolje legla tada!
21. BigMama - Cento Occhi - pre svega mi je ova osoba iritantna, a samim tim i pesma, ne prija mi ništa ovde, idemo dalje, sorry...
22. Adi Šoše - Od jeseni do proljeća - nije loše, ali ni malo moćno kao neki naši sličnog stila, to je neka mana možda...
23. ANNA - 30ºC - nije toliko loše u suštini ali prosto me trenutno u ovoj konkurenciji nije kupilo na prvu, tu je negde između žutog i zelenog pa možda preraste u zeleno sa još par slušanja.. fin kraj polufinala svakako!