274.FSC - Čas Istorije

Drugo polufinale:

1. Neda Ukraden - Nisam ti ja bilo tko Pa dobro, nije loša Neda. Ogrešila bih dušu. /8/

2. Alex W - Mano ferma
Što su svi Italijani na ovom fscu tužni? Lepa pesma. /8+/

3. EDITA - MAGNUM
Nisam Editin fan, ali ne sporim da je talentovana za ovo što radi. Spot je lep. I pesma je malo mračnijeg vajba što mi je plus. /8/

4. Sebastian, Marpo - Nezapomínám Pa, odlično. Za fsc odlično. /9/

5. Ana Bekuta - Imam jedan zivot
Kvalitetan pravi narodnjak. /8+/

6. Hrdza - Horela ľipka
Ovo mi je fenomenalno! Sve mi se dopada. /9++/

7. Jelena Kostov - 1005 Ne volim ovaj Grand muzički period, recimo od 2010 - 2019. /7/

8. Sisi x Hundred Sins - Anya Modd Meg Sviđa mi se, skroz kul i nemam nijednu zamerku. /9+/

9. Olja Karleuša - Žene lavice
Volim žene lavice. /9/

10. TÓTH GABI X FRICSKA - SzívbeEmelő
Zaljubila sam se u ovu pesmu na prvo slušanje! Baš mi je snažna i žena ima prelepu boju glasa. Odlični su mi i ovi etno motivi na kraju. Zaista mi je sve baš dobro. A simpatično mi je što u spotu ima istih detalja kao u spotu za Kream Sweat koji sam ja slala. /9++/

11. Ekatarina Velika - Par godina za nas
Nisu dovoljne reči, samo obične reči... a ni ocena.

12. HERE WE ARE - Együtt egyedül Nisam očekivala ovo. Odličan gitarski solo na kraju koji mi uzdiže utisak o pesmi na još još više. /9++/

13. Helem Nejse & Amira Medunjanin - Ruža Na osnovu imena i kadrova iz spota očekivala sam više. Ovako nisam navikla na spoj sevdaha i repa i ovih nekih instrumentalnih deonica koje ne znam kom žanru pripadaju. Malo sam zbunjena. Zapravo te instrumentalne deonice mi najviše smetaju, ne dopadaju mi se. /8-/

14. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz"
Energično. Sviđa mi se sneg u spotu, ali ovde mi se mađarski malo manje dopada. /8/

15. Vesna ft. Ego - Moravo Ovo mi je iskakalo pre ovog fsca. Dopada mi se, simpatično je i zarazno. /9/

16. Alexander Eder - Der allerletzte Tanz
Definitivno jedan od mojih favorita. Sve mi se apsolutno dopada, od videa, nemačkog, njega, teksta. Učinila me je srećnom. /9++/

17. VALENTINNA & LORES - TAKO MI IMENA (BACK TO THE FUTURE) Nisam za ovo publika. I ovaj miks narodne muzike, trepa, nošnje, teksta o alkoholu i kriminalcima dok one izgledaju kao neke male devojčice zaista ne razumem i ne podržavam. /5/

18. Desmod x Majself - KOMÉTA (pre Gumpa) Zamalo se rasplakah. Predivno. Ne mogu trenutno oceniti jer me emocija radi za 10.

19. TAMARA MILUTINOVIC - CAKUM PAKUM Nisam publika ni za ovo. /6/

20. ajsa luna feat. Beatrick - Maszkulin Samo mi je simpatično i artistično /8+/

21. BigMama - Cento Occhi Pa ajde da kažem da mi je u neku ruku i simpatično, ali nije ovo moj stil i ne bih sebi dva puta pustila. /7/

22. Adi Šoše - Od jeseni do proljeća Ovaj momak mi je toliko simpatičan i drag, kao neka tetka sam, ali zaista jeste. Pesma onako, nije da vajbam uz nju, ali on ima toliko šarmantan i lep glas da bih sve slušala kao da je samo za mene. /9/

23. ANNA - 30ºC Refren ima nešto zarazno, da ne lažem, ali ako bi mi neko samo izdvojio taj refren da ide u krug bilo bi mi top za zezanje, ovako mi je kao komplet loše. /6/

Ko je pomenuo da Anna ima hit sa Lazzom ima pravo, ja sam na to potpuno zaboravila. Isto vozi kao pesma sa ovog izdanja:

A odlicna i ona sa Astrom

Evo preslušavam i drugo, čini mi se da je prvo polufinale bolje, drugo ima previše mađarskih pjesama koje mi onako nisu nešto

Drugo PF

1. Neda Ukraden - Nisam ti ja bilo tko
Ne.
2. Alex W - Mano ferma
Nije loše, ali ni dovoljno dobro da zapamtim pesmu.
3. EDITA - MAGNUM
Ni tamo, ni ovamo.
4. Sebastian, Marpo - Nezapomínám
Vrh. Slušaće se i posle FSC-a.
5. Ana Bekuta - Imam jedan zivot
Ne, ali se žuti jer je klasik.
6. Hrdza - Horela ľipka
Dušu dalo za Evroviziju.
7. Jelena Kostov - 1005
Ne.
8. Sisi x Hundred Sins - Anya Mondd Meg
Vajb.
9. Olja Karleuša - Žene lavice
Ne, ali zbog nostalgije nek se žuti.
10. TÓTH GABI X FRICSKA - SzívbeEmelő
Postane mi previše svega do kraja, ali odlično je.
11. Ekatarina Velika - Par godina za nas
Van konkurencije.
12. HERE WE ARE - Együtt egyedül
Teški podrum. Podrumčina. Iskopina za poštovanje zaista.
13. Helem Nejse & Amira Medunjanin - Ruža
Šteta što je etno deo ovako mlak. Imalo je potencijala.
14. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz"
Mnogo repa i ničega.
15. Vesna ft. Ego - Moravo
Zbog ove pesme smafor nije stigao ranije. Silujem repeat. Čak im i ovog repera opraštam.
16. Alexander Eder - Der allerletzte Tanz
Mnogo me podseća na nemačke bendove koje sam slušala ranije. Odlično.
17. VALENTINNA & LORES - TAKO MI IMENA (BACK TO THE FUTURE)
Marko Kon radio pesmu? Svaka čast. Treba osmisliti.
18. Desmod x Majself - KOMÉTA
Kad ne zapamtiš pesmu zbog pesme nego zbog psa u spotu.
19. TAMARA MILUTINOVIC - CAKUM PAKUM
Kompletno očaj. Od teksta do ovog podvriskivanja. Neslušljivo.
20. ajsa luna feat. Beatrick - Maszkulin
Skroz je dobro, samo me izgubi u nekom trenutku.
21. BigMama - Cento Occhi
San Remo pesma koju zaboraviš do sledeće sezone.
22. Adi Šoše - Od jeseni do proljeća
Nije loše, samo nije za mene.
23. ANNA - 30ºC
Da je zarazno - jeste. Da je suštinski bzvz i za jednokratnu upotrebu - jeste.

Last edited:
Back