Drugo polufinale:
1. Neda Ukraden - Nisam ti ja bilo tko Pa dobro, nije loša Neda. Ogrešila bih dušu. /8/
2. Alex W - Mano ferma Što su svi Italijani na ovom fscu tužni? Lepa pesma. /8+/
3. EDITA - MAGNUM Nisam Editin fan, ali ne sporim da je talentovana za ovo što radi. Spot je lep. I pesma je malo mračnijeg vajba što mi je plus. /8/
4. Sebastian, Marpo - Nezapomínám Pa, odlično. Za fsc odlično. /9/
5. Ana Bekuta - Imam jedan zivot Kvalitetan pravi narodnjak. /8+/
6. Hrdza - Horela ľipka Ovo mi je fenomenalno! Sve mi se dopada. /9++/
7. Jelena Kostov - 1005 Ne volim ovaj Grand muzički period, recimo od 2010 - 2019. /7/
8. Sisi x Hundred Sins - Anya Modd Meg Sviđa mi se, skroz kul i nemam nijednu zamerku. /9+/
9. Olja Karleuša - Žene lavice Volim žene lavice. /9/
10. TÓTH GABI X FRICSKA - SzívbeEmelő Zaljubila sam se u ovu pesmu na prvo slušanje! Baš mi je snažna i žena ima prelepu boju glasa. Odlični su mi i ovi etno motivi na kraju. Zaista mi je sve baš dobro. A simpatično mi je što u spotu ima istih detalja kao u spotu za Kream Sweat koji sam ja slala. /9++/
11. Ekatarina Velika - Par godina za nas Nisu dovoljne reči, samo obične reči... a ni ocena.
12. HERE WE ARE - Együtt egyedül Nisam očekivala ovo. Odličan gitarski solo na kraju koji mi uzdiže utisak o pesmi na još još više. /9++/
13. Helem Nejse & Amira Medunjanin - Ruža Na osnovu imena i kadrova iz spota očekivala sam više. Ovako nisam navikla na spoj sevdaha i repa i ovih nekih instrumentalnih deonica koje ne znam kom žanru pripadaju. Malo sam zbunjena. Zapravo te instrumentalne deonice mi najviše smetaju, ne dopadaju mi se. /8-/
14. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz" Energično. Sviđa mi se sneg u spotu, ali ovde mi se mađarski malo manje dopada. /8/
15. Vesna ft. Ego - Moravo Ovo mi je iskakalo pre ovog fsca. Dopada mi se, simpatično je i zarazno. /9/
16. Alexander Eder - Der allerletzte Tanz Definitivno jedan od mojih favorita. Sve mi se apsolutno dopada, od videa, nemačkog, njega, teksta. Učinila me je srećnom. /9++/
17. VALENTINNA & LORES - TAKO MI IMENA (BACK TO THE FUTURE) Nisam za ovo publika. I ovaj miks narodne muzike, trepa, nošnje, teksta o alkoholu i kriminalcima dok one izgledaju kao neke male devojčice zaista ne razumem i ne podržavam. /5/
18. Desmod x Majself - KOMÉTA (pre Gumpa) Zamalo se rasplakah. Predivno. Ne mogu trenutno oceniti jer me emocija radi za 10.
19. TAMARA MILUTINOVIC - CAKUM PAKUM Nisam publika ni za ovo. /6/
20. ajsa luna feat. Beatrick - Maszkulin Samo mi je simpatično i artistično /8+/
21. BigMama - Cento Occhi Pa ajde da kažem da mi je u neku ruku i simpatično, ali nije ovo moj stil i ne bih sebi dva puta pustila. /7/
22. Adi Šoše - Od jeseni do proljeća Ovaj momak mi je toliko simpatičan i drag, kao neka tetka sam, ali zaista jeste. Pesma onako, nije da vajbam uz nju, ali on ima toliko šarmantan i lep glas da bih sve slušala kao da je samo za mene. /9/
23. ANNA - 30ºC Refren ima nešto zarazno, da ne lažem, ali ako bi mi neko samo izdvojio taj refren da ide u krug bilo bi mi top za zezanje, ovako mi je kao komplet loše. /6/