274.FSC - Čas Istorije

Ovako ste glasali dragi forumaši!!

1.PF

12.mesto 54p
------------------------------------------------------
13. Detour - Daleko (Killy) 51p
14. La Rappresentante Di Lista - Questo Corpo (Pipi) 49p
15. Cleo - Na pół (Miki) 45p
16. MNISHEK - Пісня Мавки (Veronika) 45p
17. JO feat. Cabron - Cu inima (MilanB) 40p
18. RIAN - Verwandtschaftstreffen (Ivana) 37p
19. DUNJA ILIC // SEFICA PODZEMLJA (Arsenic) 30p
20. Raiven ft. Micka Lifa - Mama (Jasamtvojdetektiv) 30p
21. Ania Leon, Arek Kopera, Kasia Lins - Toniesz (dodo) 28p
22. Natalia Barbu - Suflet gol (Vax'ildan) 23p

2.PF
12.mesto 52p
------------------------------------------------------------------
13. Alexander Eder - Der allerletzte Tanz (Ro97) 49p
14. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz" (Filhy) 46p
15. Ana Bekuta - Imam jedan zivot (Gollum) 46p
16. Neda Ukraden - Nisam ti ja bilo tko (Nemanja97) 44p
17. Tamara Milutinović - Cakum pakum (Replay) 42p
18. ANNA - 30ºC (Stefan28) 42p

19. Jelena Kostov - 1005 (EvroBosna) 36p
20. ajsa luna feat. Beatrick - Maszkulin (zakaya) 36p
21. VALENTINNA & LORES - TAKO MI IMENA (cinque) 34p
22. Adi Šoše - Od jeseni do proljeća (etica) 33p
23. Helem Nejse & Amira Medunjanin - Ruža (Margy) 29p

Auu koja filharmonija u mom pf 😖

Baš loše ispadanje

Ni u jednom semaforu nisam bio ni žut ni crven, bio sam doslovno kod svih zelen, što se tiče ocjena nijedna nije bila ispod 8, nijedan loš komentar, i opet ispadnem, ne sjećam se da mi se ikad u ovih 7 godina dogodilo da mi doslovno svi dobro ocijene pjesmu u temi i da svejedno ispadnem

Moguće da je njemački jezik jednostavno nepoželjan kod većine, nemam drugog objašnjenja, meni je pjesma baš dobra i mislim da je zaslužila finale, a i polufinale nije bilo baš nešto konkurentno

Sve u svemu strašno mi je krivo zbog ove pjesme, prolazio sam u finale sa dosta slabijim pjesmama po mom mišljenju

Petarstan u finalu, a sada umesto random plasmana kao Srbija na ESC sebi predviđamo top 10!

Ove pesme NISU smele da budu van finala:

18. RIAN - Verwandtschaftstreffen (Ivana) 37p
22. Natalia Barbu - Suflet gol (Vax'ildan) 23p
13. Alexander Eder - Der allerletzte Tanz (Ro97) 49p
18. ANNA - 30ºC (Stefan28) 42p

Ostali rezultati top.

Finaleee uprkos slabim ocenama

seka-aleksic-dance.gif

Nastavljaju mi se slabi rezultati sa pesmama na nemačkom, mislim da je ovo treće ispadanje od četiri, mada mi sad nejasno kako sam i sa onom prvom prošla plus mi drži i trenutno najbolji plasman od mojih predloga na Drugoj šansi. Rezultati i pored toga nisu toliko loši, jedino mi baš krivo zbog Natalie, mislim da nije zaslužila poslednje mesto. Pored nje, od onih koji su dobili poene, ispali su Cleo i Jo feat. Cabron. Drugo polufinale nisam slušala, tako da rezultate tamo ne bih komentarisala.

Brate da ispadne Raiven, Anna i LRDL na ustrb (nemojte se vredjati ko je poslao) idj, Big Mame i slicno to moze da se objasni samo preferiranjem lokalnog trenutnog ukusa. I ovaj etno glas Amire Medunjanin i produkcija su za grammy u odnosu na kuhinju IDJ.

Ali Pipi, ima nas 40+, ukusi su različiti. Meni je recimo sada ovde sve iz IDJ bolje od Granda iz doba jure. Nečija popularnost ili evidentna muzička izvrsnost ovde ne znače garantovani uspeh.

Drugi post teme je ažuriran, šaljem glasove, a i vi možete vaše od 20h.
Rok za glasanje u finalu je tačno 3 dana i u ponedeljak planiram večernji termin za finale!!
Ako može neka dobra duša playlistu da napravi?

Ali Pipi ima nas 40+, ukusi su različiti. Meni je recimo sada sve iz IDJ bolje od Granda iz doba jure. Nečija popularnost ili evidentna muzička izvrsnost ovde ne znače garantovani uspeh.
Bukvalno, ja volim sve što izlistala hahah zašto ne može i Amira i Rian i Raiven i Anna i Mama i Neda i IDJ?? :D

Back