279. FSC - Double trouble

Čestitke Leu i na pobedi i na organizaciji 👏👏 Nije bilo poena jer mi je iskreno bilo boljih pesama, ali je bila tu na granici..

Hvala svima na poenima za Aylivu, kako u polufinalu tako i u finalu. Posebne zahvalnice idu: Storm i creature (12p), Destry (10p), Arsenic, zakaya i Majsta94 (8p) 😇🙏

A @Anhelu hvala za najveće otkriće od kad sam na FSC-u, obožavam!
@Anhel pesma ti je predivna. Nešto najdivnije što sam čuo u zadnje vreme. Jedini problem je bio što ima još jedna pesma s kojom sam zaražen mesecima i ona je jedina bila ispred tvoje ali hvala ti na otkriću!!!

Ovo mi je najdraže kada pročitam, hvala i vama 😍 Hvala i Tinteu kojeg sam dobio kao zadatak, što je na taj način meni otkrio pesmu... I žao mi je što nije uspeo da stigne da glasa... Tinte i ja ne razmenjujemo često poene, što znači da je u neku ruku ovo bio težak zadatak za mene.. Ranije sam čuo potpuno drugu pesmu od ove pevačice ali je nekim čudom nisam stavio na spisak za slanje. I da nije bilo ove teme i Tintea, verovatno nikad ne bi čuo ovu novu pesmu i verovatno je nikada ne bih poslao... Žao mi je samo što se nije svidela većem broju forumaša 😢 Nisam želeo da šaljem nekog koga sam slao ranije jer to je neko moje pravilo, da ne ponavljam izvođače, i do sada nisam nikada iako sam učestvovao na preko 100 izdanja... Hvala još jednom i vidimo se kod Detektivke i nazad u prošlost 😇😍

Cestike Leo na pobedi i organizaciji. Ovako na rekapitulaciji mi se dopala pesma (dobila je +) i verovatno bi mi bila u ukupnom TOP 5. Zao mi je sto nisam mogao da ispostujem i glasam, ali visa sila je bila . Zao mi je sto cu propustiti naredno izdanje i zvanicno prekinuti niz sa takmicenjem (od 2019).

Kada sam video Aylivu da se takmici, znao sam da je neko dobio moje ime i bilo mi je drago videti. Ona mi je licno moje najvece otkrovenje sa dosta odlicnih pesama (uz nju mi je i Satellit najvece otkrovenje). Neke pesme sam i ovde postavljao.
Zahvalnica Anhelu sto me je ispostovao i sto je uspeo da nadje nesto interesantno sto bi mu se dopalo; kao sto je i pisao uprkos tome sto se ne volimo bas mnogo 😅.
S druge strane, izvukao sam Dezurnog, sto je nimalo lak zadatak za mene i moram priznati da mi se HARDY - JIM BOB na kraju bas dopalo. U momentu slanja mi je bila dosta dobra, ali sto sam vise slusao, bas mi se svidela. Hvala svima na poenima i Dezurnom. 🥰

Cestike Leo na pobedi i organizaciji. Ovako na rekapitulaciji mi se dopala pesma (dobila je +) i verovatno bi mi bila u ukupnom TOP 5. Zao mi je sto nisam mogao da ispostujem i glasam, ali visa sila je bila . Zao mi je sto cu propustiti naredno izdanje i zvanicno prekinuti niz sa takmicenjem (od 2019).

Kada sam video Aylivu da se takmici, znao sam da je neko dobio moje ime i bilo mi je drago videti. Ona mi je licno moje najvece otkrovenje sa dosta odlicnih pesama (uz nju mi je i Satellit najvece otkrovenje). Neke pesme sam i ovde postavljao.
Zahvalnica Anhelu sto me je ispostovao i sto je uspeo da nadje nesto interesantno sto bi mu se dopalo; kao sto je i pisao uprkos tome sto se ne volimo bas mnogo 😅.
S druge strane, izvukao sam Dezurnog, sto je nimalo lak zadatak za mene i moram priznati da mi se HARDY - JIM BOB na kraju bas dopalo. U momentu slanja mi je bila dosta dobra, ali sto sam vise slusao, bas mi se svidela. Hvala svima na poenima i Dezurnom. 🥰

Jako mi je žao da ćeš bar narednu temu propustiti jer ona kao da je pravljena za tebe. Jako bih voleo da čujem koj predlog bi poslao na tu temu.

Ps: Nemoj da ti prekidanje niza i ne učestvovanje pređe u naviku.

Hahah nece i sad ne bi da je drugacije. S obzirom da nisam uspeo pesme da preslusam, nije bilo svrhe ni napamet da glasam.
S obzirom da sad ne ucestvujem, imacu vremena bar ovo izdanje da preslusam i mozda postavim kako bih glasao.

Evo kako bih ja glasao i ne bi bilo promena sto se tice finalista. Crvena boja - nisu se kvalifikovali u finale; u zagradi ukupan rang.

1. pf

12p Senidah -Moj si high
10p AYLIVA -Wie?
8p PALAYE ROYALE - Ache In My Heart
7p Il Volo -Tra le onde
6p Giorgos Kakosaios -Min Tis Peite (7)
5p Olga Seryabkina Эта зима (9)
4p Zoe Wees -Hold Me Like You Used To (12)
3p David BisbalAjedrez (15)
2p LISA feat Doja Cat & RAYE - BORN AGAIN
1p Ruelle - LIVE LIKE LEGENDS (17)

2. pf moje polufinale

12p Enrique Iglesias - Be With You (3)
10p From Ashes To New -Armageddon
8p Teddy Swims - Bad Dreams
7p Ben Hazlewood -Wanted
6p Nela, Nika Turković - Mogu i sama
5p Sophie and the Giants -Red Light
4p Fly by Midnight -Infinetely falling
3p Makar-Take Me Home
2p
MILICA PAVLOVIĆ-DABOGDA PROPAO (19)
1p
Shawn Mendes- Heart of Gold (20)

Prvo polufinale mi je bolje, ali je u sustini drugo bolje proslo.

Finale

12p Senidah -Moj si high
10p AYLIVA -Wie?
8p PALAYE ROYALE - Ache In My Heart
7p From Ashes To New -Armageddon
6p Il Volo -Tra le onde
5p Teddy Swims - Bad Dreams
4p Ben Hazlewood -Wanted
3p Nela, Nika Turković - Mogu i sama
2p Sophie and the Giants -Red Light
1p Fly by Midnight -Infinetely falling
------------------------------------------------
11. LISA feat Doja Cat & RAYE - BORN AGAIN

Ne mogu da verujem da se Senidah ne bi kvalifikovala da nije DF.

Utisak je da je bilo bas dobro izdanje sa vrlo malim brojem pesama koje mi se manje dopadaju.

Cekao sam da dodjem kuci da probam da uploadujem sa kompjutera i stare verzije programa. Sa laptopa nikako nije htelo da se ucita.

Attachments

Jaoo Seviyorum sevmiyorum 😍 mislim da mi je ta pesma sigurno preko 10 godina ma plejlistama! E da sam učestvovala malo bi je pogurala za bolji plasman 😔

Konačno dođoh do malo više vremena, mada je kašnjenju posta doprinelo i nepostavljanje excel tabele.
Čestitke Leu na pobedi i pohvale na organizaciji, dobra pesma i od mene samim tim 8 poena. Što se ostalih rezultata tiče, lično ne pamtim da mi se ikada dogodilo to da su skoro sve pesme za koje sam glasala, završile u TOP10. :oops::D Hvala svima na glasovima za Davida, iskreno nisam očekivala da ću završiti poslednja, ali dobro, neko i to mora. Mada je ovo još jedan dokaz da imam sreće pri izboru broja/zadatka ali da pravu pesmu ne znam da izaberem. :LOL: Hvala Anhelu na 7 poena, Jelly Jelly na 5 poena, Majsti na 3 poena, dodu, The Code-u _12 i Paučici na 2 i etici na 1 poenu.

Screenshotovi: prijave: Dežurni, Stole; glasovi polufinale: Bebi, Ro97; glasovi finale: Niko, zakaya

Last edited:
Back