Evo i mojih glasova, kao i vecini zalosno je sto bih ostavio gomilu pesama bez poena, a ceo TOP 10 je mogao da dobije TOP poene.
12p Moby Dick - Sto bi se reklo, pogodjeno u metu
10p Tanja Savic - Bila moj favorit u ZG i te pesme koje su s pocetka karireje su mi odlicne
8p Parni Valjak - Tek nakon 25-30 godina od kako je izasla pesma i kada sam je cuo prvi put, mi se onako istinski dopala
7p Adam Rickitt - Volim generalno ovakav zvuk i bas mi je nostalgican
6p Backstreet boys - Ne mogu reci da sam bas njihov fan, ali ova pesma mi se dopada; a pogotovo spot koji sam cekao da se pojavi na TV-u, tacnije vijao, da bih mogao snimiti na video kasetu ...
5p Alisa - Njihova najbolja pesma, rado je slusam i pustim je ovako
4p Indira Radic - Kad je izasao taj album, kod nas u drustvu se vrteo 2-3 puta dnevno, tako da...
3p Lepa Brena - Sta reci za ovo. Nije se propustao film u ono vreme (s pocetka devedesete) kad god bi se pojavio na TV-u. A ova pesma top
2p Britney Spears - Iako nisam bas gotivio u to vreme kada je bila popularna i s pocetka njene karireje, ali par godina kasnije mi se pocelo dopadati njene pesme, da ih u ovim poznim godinama rado pustim nesto od nje. Ova pesma i spot i uopsteno ostavlja onaj bas lep utisak
1p Jason Paige - Sad sam cuo ovu englesku verziju, posto srpsku znam i znao sam je napamet celu. A Pokemoni su se gledali, cak i reprize hehe Moram priznati da mi se na prvo slusanje i nije bas toliko dopala, ali kad je cujem imam osecaj kao da me gura napred, onako ohrabrujuce. Sad mi se dopada i uspela je da se ugura za poene
Za ostale pesme mi je stvarno zao imao mnogo sto sta lepog da napisem. Zanimljivo mi je da su mi cak 4 pesme strane u TOP 10.
Jos jednom sretno finalistima i radujte se svakom poenu, jer zaista vrede vise nego na vecini izdanja. Nije bilo lako ugurati samo 10 pesama za poene.