280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
birthday-girl.gif

Ovako zamišljam temu sutra čim krenu da se predstavljaju glasovi finalista i da se šutiraju pesme koje nekoga podsećaju na bezbrižno detinjstvo 😹😌

Bebzylendi su uspešno glasali! Poene smo poslali, zajedno sa počasnih +5 za one koji ih nisu dobili. Na kraju možete zatražiti uvid u naše glasove – za divnu publiku FSC sveta.

Glasah, za 7 pesama bi bilo visokih poena na bilo kom drugom izdanju. Ovde nažalost krompirići. Žao mi je.
Očekujem zanimljive rezultate sutra! ☺️

Bome bilo je i par dobrih stvari koje su dobile 0 od mene jer nije više ostalo bodova. Bilo kako bilo i kako god prođe finale s bodovima, svi trebate biti zadovoljni jer ste svi stvarno poslali odlične odlične stvari i na kraju su nijanse odlučivale.

Glasao i ja još juče nekako... baš mi je žao nekoliko pesama koje nisu dobile bodove, ali šta da se radi... :(

Ja se ispričavam, ali nismo znali da trebamo glasati u finalu ako smo ispali u polufinaletu

A sad ima smisla sto je Detektivka organizatorka i sto je bas danas finale. Jos sa ovakvom temom. :love:
Samo sto mi je zabranjeno da prisustvujem ovoj zurci. :(

Evo i mojih glasova, kao i vecini zalosno je sto bih ostavio gomilu pesama bez poena, a ceo TOP 10 je mogao da dobije TOP poene.

12p Moby Dick - Sto bi se reklo, pogodjeno u metu
10p Tanja Savic - Bila moj favorit u ZG i te pesme koje su s pocetka karireje su mi odlicne
8p Parni Valjak - Tek nakon 25-30 godina od kako je izasla pesma i kada sam je cuo prvi put, mi se onako istinski dopala
7p Adam Rickitt - Volim generalno ovakav zvuk i bas mi je nostalgican
6p Backstreet boys - Ne mogu reci da sam bas njihov fan, ali ova pesma mi se dopada; a pogotovo spot koji sam cekao da se pojavi na TV-u, tacnije vijao, da bih mogao snimiti na video kasetu ...
5p Alisa - Njihova najbolja pesma, rado je slusam i pustim je ovako
4p Indira Radic - Kad je izasao taj album, kod nas u drustvu se vrteo 2-3 puta dnevno, tako da...
3p Lepa Brena - Sta reci za ovo. Nije se propustao film u ono vreme (s pocetka devedesete) kad god bi se pojavio na TV-u. A ova pesma top
2p Britney Spears - Iako nisam bas gotivio u to vreme kada je bila popularna i s pocetka njene karireje, ali par godina kasnije mi se pocelo dopadati njene pesme, da ih u ovim poznim godinama rado pustim nesto od nje. Ova pesma i spot i uopsteno ostavlja onaj bas lep utisak
1p Jason Paige - Sad sam cuo ovu englesku verziju, posto srpsku znam i znao sam je napamet celu. A Pokemoni su se gledali, cak i reprize hehe Moram priznati da mi se na prvo slusanje i nije bas toliko dopala, ali kad je cujem imam osecaj kao da me gura napred, onako ohrabrujuce. Sad mi se dopada i uspela je da se ugura za poene

Za ostale pesme mi je stvarno zao imao mnogo sto sta lepog da napisem. Zanimljivo mi je da su mi cak 4 pesme strane u TOP 10.
Jos jednom sretno finalistima i radujte se svakom poenu, jer zaista vrede vise nego na vecini izdanja. Nije bilo lako ugurati samo 10 pesama za poene.

Hjooj tačno u to vreme sam u putu od 114km, pratiću nekako valjda se neću slupati!

Back