280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
U šoku sam.

natasa-bekvalac.gif

Hvala svima koji su glasali za mene ima vas puno, pa ne mogu da vas tagujem. Ovo je moje prvo finale tako da sam jakooo zadovoljan sa 4 mestom i zamalo sa trećim. 🥰
Čestitam @Destry94 Nata je moj pobednik i mojih 12p tako da sam presrećan zbog tebe i nje. ❤️

A i Slavljenici svaka čast @Detektivka svaka čast na organizaciji i svemu. ❤️🥰

Čestitke Destry-ju na ubedljivoj i zasluženoj pobedi 😍 ❤️

Takođe, čestitke i Detektivki na fenomenalnoj organizaciji. Nije uopšte lako organizovati ovakvo jedno izdanje, pogotovo sa ovoliko učesnika ali sve je bilo odrađeno na vrhunskom nivou. Bravo! ❤️

Čestitke Destry na ubedljivoj pobedi!!! Svaka čast. 🏆👏🤝
Pesma mi je inače grozna i ne kapiram hajp. 😂 (ali daleko od toga da je jedina takva na ovom izdanju)

Svaka čast Detektivko 🕵️‍♀️ na svemu, a pre svega na interesantnom izdanju koje je bilo izvan nekih FSC šablona! 😍😁

Seka, Adam, Mobidik, SevidžGarden baš prenisko, wtf?! 😵‍💫

Čestitam mom dobrom drugu Destryu!
Svaka čast! 😊
Nisam našao mesta za poene za Nikotin, ali mi to svako jeste jedna od boljih Natašinih pesama.
Lepu smo muziku slušali predhodnih dana i baš mi je drago bilo!
Hvala i na skoro 200 poena za Tanju!

E da neki su pisali što nisam poslao Pokemone na srpskom 😂
1. Jason je bolje otpevao od našeg (ko god da je, nije pevač već je davao glas Ešu a i slabiji je zvuk dosta na verziji koja ima na YT, verovatno kako je presnimnjena)
2. Mislio sam da se smatra “obradom” jer je Američka verzija originalna, ostale evropske su obrađene i prevedene osim Japanske koja ima posebnu pesmu.

Čestitke Destry! 👏 Od mene 0 za celokupan top 5, izgleda da nismo išli u isto obdanište.

Bravo Zorjanici za debi oganizaciju i zanimljivu temu, sve je bilo na nivou! 🕵️‍♀️🙌

Hvala na poenima za Savage Garden; ova pesma je valjda bila naslovni singl za njihov debi album, mada verujem da svi više pamte To the Moon and back i Truly Madly Deeply + ujedno je i među prvim (piratskim) kasetama koju sam sam sebi kupio, pa otud i prijava.

Ljudi hvala vam puno! Svima koji ste dali makar i poen.

Nataša i Nikotin je nešto što sam slušao kad sam bio mali, 3 razred osnovne škole otprilike... Slušalo se po rođendanima i jednostavno mi je pala na pamet kad sam video opis teme. Hteo sam ili to ili od nje Mali Signali. Pao je izbor na Nikotin upravo jer me vežu posebne emocije za pesmu. Ne toliko za tekst ili nešto već prosto taj period u kom sam slušao ovu pesmu mi je bio dosta težak jer sam menjao škole, i svašta je tu nešto bilo. I nekako sve što pamtim iz tog perioda osim onog najružnijeg jeste i tih par dobrih momenata koje sam imao kad odem na rođendan ili na eksurziju i pusti se ova pesma i onda ide ludnica :D- Nije bilo deteta u mojoj školi ili odeljenju da ovo nije puštao i pevao. Ovo i Aspirin.

Elem da ne dužim, zaista nisam očekivao ovoliku dominaciju, ali ne mogu da kažem da pesma to nije zaslužila. Razumem da se ne sviđa svakome i to je sasvim uredu ^^ @Filhy nikada ništa lično ne uzimam kad neko piše o pesmama koje šaljem. Ipak smo ovde da se zabavimo i družimo i komentarišemo pesme i logično je da neće svima leći ova pesma.

Što se organizacije tiče ja je neću preuzeti jer sam obećao da će mi ona sa početka godine biti ujedno i poslednja ikada. Toga se držim :D

Što se učestvovanja tiče nastaviću redovno da učestvujem i biću prisutan koliko mogu.

Hvala svima još jednom <3

Bravo Destry na pobjedi! Pjesma nije za mene, ali forumadija je svoje rekla i pobjeda je zaslužena! Ovo je drugi najbolji rezultat u povijesti FSC-a što se tiče bodova, tako da čestitke i na tome!!! 🤩

Drago mi je što nisi srušio rekord jer bi mi se bahatio s tim do kraja života

Čestitke i Detektivki na jako dobroj prvoj organizaciji! 🙏👌

Srce me boli za ovo zadnje mjesto Savage Gardena, umalo da pustih suze radosnice jer toliko dugo nisam čuo pjesmu, zaboravio i da postoji, a sjecam se koliko sam je volio, bravo @dodo na izboru! 🫶

To Vam je to dragi ljudi, hvala svima na svemu. Nijednog trenutka sa nisam pokajala što sam se prihvatila organizacije. Nadam se da Vam je bilo lepo jer meni jeste sa Vama.❤️ Čestitke pobedniku još jednom, večeras kačim eksel čim ugrabim neki slobodan trenutak.
Pozdravlja Vas detektivka do neke sledeće organizacije! 🧸

@Destry94 čestitke, od mene 8 poena u finalu i 10 u polufinalu. Vanvremenska pesma svakako.
@Detektivka odlično odrađena organizacija. Jedina zamerka je da mene kao povratnika staviš na poziciju broj 2 polufinalu, a opšte je poznato da je sa te pozicije najslabija prolaznost. 😜 Ali drago mi je da su forumaši ipak prepoznali i nagradili kvalitet, odličnu instrumentalizaciju, produkciju i vanserijske vokale u mojoj pesmi. 💅 Hvala svima.

Back