282. FSC - 282. Igre Gladi

Shum, reci mi samo da li sam u finalu samo zato što sam df ili bih prošao i regularno po rezultatima? Drugi razlog ne vidim zbog čega bi me ovi koji su ispali u pf bojkotovali ovoliko, da je zbog švercovanja do finala pa i da razumem ovu ogorčenost 😂

Shum, reci mi samo da li sam u finalu samo zato što sam df ili bih prošao i regularno po rezultatima? Drugi razlog ne vidim zbog čega bi me ovi koji su ispali u pf bojkotovali ovoliko, da je zbog švercovanja do finala pa i da razumem ovu ogorčenost 😂
Ja sam te pogodila sad na pogadjanju jer sam mislila da je pesma df 🙈 za moj ukus kad sam gledala sta moze biti df

Čestitke dežurnom na ubedljivoj pobedi, savršen trenutak da se Gagana prvi put popne na tron. Takođe, hvala Vaksu i Tetsujinu na 12p za Baba Yetu u ovakvim okolnostima ću to posebno da cenim. Za mene verovatno sledi hlađenje na sledećem izdanju osim ako tema baš ne pokida.🙏

Shum čestitke na debitantskoj organizaciji. Sve je bilo odlično! Drago mi je što i debitanti organizatori koriste Melburn i što olakšava organizaciju ^^

Bravi za Lejdi Gagu i Dežurnog. Predvidljivo ali potpuno zasluženo.

Cestitam Dezurnom na jos jednoj, ovaj put ubedljivoj pobedi. (y) Pesma mi se nije dopala i zavrsila u finalu 24/25, a ukupno 39/41.
Od 7. do 11. se poredjali moji poeni. Nije lose. Jos kad dodam 2. i 3. mesto.
Ali zato je moj preostali dvojac od TOP 3 zavrsio jako lose. 🙁
Odlicna tema i organizacija @Shum , sem tvog rezultata. Bas si nas zainteresovao sa ovim serijalom Igre gladi.

O i da. Hvala @Shum što si stavio da tema bude baš Igre Gladi. Danas završavam serijal sa ženom i ona je oduševljena. Mnogo voli filmove. Ja sam opet počeo da čitam knjige, tako da i sa te strane si potpuno ubo temu!

Čestitke Dežurnom, fenomenalna pobednica, živeće Gaga večno! ❤️
Čestitke Šumici, sve je bilo lepo! 🔥
Petim mestom smo zadovoljni, konačno Bebilend se konačno upisuje na LU, nismo skroz zaboravljeni.

Back