285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Nova zamena je stigla tek sada tako da ne bi ni bilo poente da ovde raspredam šta je ispravno šta ne, ja bih svakako dao šansu za zamenu nego sam hteo ispoštovati pravila. Opet, sve je nekako ispalo bezveze i prema meni jer ispada da nisam želeo da pružim šansu forumašu da je zameni a bukvalno sam čekao od 18:00 do 00:00. Generalno ono što mi smeta su preterana i zategnuta pravila i razumem i treba da postoje ali u nekim situacijama bih voleo više transparentnosti kod istih. Drago mi je svakako jer je forumašu dozvoljena zamena. Ova tema jeste koncpiriana kao drama i komedija u isto vreme ali ne mora baš ovako, što se mene tiče. 🤣

Zamenska pesma:

Last edited:
Nije tvoja odgovornost ni u čemu, kao što sam i tebi lično napisala u poslednjoj poruci noćas a i u postu iznad, mi smo, tj ja (prihvatam odgovornost što se mene tiče) napravili zabunu jer nismo bili usaglašeni oko toga koliko treba da traje taj rok za zamenu pesme i sad se na tvom izdanju, ni krivom ni dužnom zalomilo da pokrenemo to pitanje oko koga sam već neko vreme htela da razgovaramo. Tako da, ako ti nešto znači evo javno se izvinjavam. 🙂

Bravo liberta na priredbici!

Svakako je vredelo sacekati ovu zamenu, pozdravljam! Mozda ne bi bilo lose da se bolje definise to pravilo za zamenu, pogotvo jer se vecina pesama zameni u tih prvih 10 sati pre glasanja, samim tim neki duzi rok za zamenu ne bi predstavljao problem.

Kaće slušamou, ja bih mogao da organizujem sutra u seksi terminu ako nema ko, a možda ću moći i u ranijem večernjem terminu

Ni ja ne mogu danas, ako su ostali za mogu sutra organizovati, osim ako ne želi neko drugi da organizuje? Ne znam da li postoji dežurni organizator sad

Evo i drugi dio semafora

happy desperate housewives GIF

DRUGO POLUFINALE

1. Dove Cameron - “Boyfriend” - volim mračan i bogati instrumental ove pjesme.
2. ⁠Boban Rajović - “Pomozite mi drugovi” - nije tip glazbe koji slušam
3. ⁠Živa - “Voices” - jako mi se sviđa ovaj eksperimentalni zvuk
4. ⁠Sueco - “Outta my head” - šokirana sam da nije iz 2000-ih jer je vibra skroz pogođena. S obzirom da sam odrasla na ovakvim pjesmama, obožavam ovo!
5. ⁠Armin van Buuren vs Sophie Ellis - Bextor - “Not giving up on love” - baš dobra pjesma koja paše ljetnoj atmosferi. Zvuk baš čiste 2010-e.

6. ⁠Kat Dosa - “Sexy express” - joj ona mi je takva slatkica i baš je karizmatična. Ali mi se nijedna njena pjesma uopće ne sviđa. Da sam ona stvarno bih se zapitala zašto mi dečko uvijek daje svoje najgore pjesme.
7. ⁠Griff - “Miss me too” - solidno, ali preferiram druge pjesme
8. ⁠Bobby Womack - “Across 110th street” - ah stvarno ne volim R&B sorry. Sviđa mi se poruka pjesme i priča, ali ne i pjesma. 🙁
9. ⁠Queen - “Who wants to live forever” - Ziherica. Fantastičan bezvremenski klasik
10. ⁠Chappell Roan - “Good luck, babe!” - odlična pjesma naravno, hrabro je poslati nešto ovako popularno, ali barem je ziherica za finale mislim. Chappell je boginjaaa!
11. ⁠Kate Miller - Heidke - “You’ve underestimated me, dude” - jako artsy i drugačije! Nekonvencionalno.
12. ⁠Matt Maltese - “As the world caves in” - ovo mi se neočekivano jako jako sviđa. Retro elementi, epska glazba, predivno! Bravo.

13. Tiesto & Ava Max - “The motto” - sviđa mi se, ali nije u top10.
14. ⁠Shawn Mendes - “Like to be you” ft Julia Michaels - previše cheesy za mene
15. ⁠Viki Miljković - “Ti muškarac” - DM SAT 2012 kako nostalgično! Lijepo.
16. ⁠Tate McRae - “Sports car” - sviđa mi se većina pjesme, ali stvarno ne volim kada pjesme nemaju pošten refren već su više “nabrajalice” pa mi taj dio stvarno ne leži :/

17. ⁠Golden features - “Vigil” - Odlična stvar! Nisam tip osobe za rejvove i partije, ali ako puštaju ovakve stvari ja sam za!
18. ⁠Klergy with Valerie Broussard - “Start a war” - presporo za mene.
19. ⁠Maja Odžaklijevska - “Sve ti opraštam” - zvuči lijepo i nostalgično, ali nije nešto što imam želju slušati više puta.
20. ⁠Sophie and the giants - “Shut up and dance” - fora je, ali nema više mjesta u top10
21. ⁠Banks - Banks - “The devil” - opet pjesma bez poštenog refrena 🙁 Baš ne volim taj trend

22. ⁠Maja Marijana - “Napraviću lom” - E ovo je nešto što sam slušala pa me baš pogađa nostalgija!

Skrčkali se komentari, izdanje prosečno na prvu. Opet je drugo pf bolje od prvog. Čestitke Sto... liberti na banerima, stvarno lijepa estetika!

PRVO POLUFINALE
1. Nicole Scherzinger - “I am what I am” X Hm, ne.
2. ⁠Merlin - “Lelo” X Nije moj vajb.
3. ⁠Alissic - “Be no body” X Podseća me na Vukejlu. Zanimljivou.
4. ⁠Craig David - “7 days” X OK je, al monotono.
5. Carlos Rivera “Para ti” X Ne ne, nikako.
6. ⁠Belen Aguilera - “Labernito” X Kao interesantno, ali malo vuče na generiku.
7. Džejla Ramović - “Bol” X Bezveze.
8. Garbage - “Bleed like me” X Versovi su njanjavi, refren kul. Uglavnom, ima priču.
9. Taela - “Keep your demons” X Dosadno.
10. Misha Miller x Alex Velea - “Bam bam” X Volim ove urbane pesme, refren je slabašan, al versovi su kul.
11. Elodie - “Black nirvana” X Elodie uvek naravno, odlična!
12. Senidah - “Crno srce” X Interesantno je, ali ima ona bolje.
13. Toše Proeski - “Da l’ si sretnija?” X Nostalgija, pesma koju bih slušao u kolima na moru.
14. Addison Rae - “Aquamarine” X Ovo ona jutjuberka, tiktokerka, štagod? Pesma je OK.
15. The killers - “Somebody told me” X Klasik.
16. ABBA - “Super trouper” X Klasik, kombo 2x.
17. Eligarf - “Terapeut” X Nekako kad rade ovaj popfolk (ako je to žanr?) rumuni bolje zvuči nego naš.
18. Chesney Hawkes - “The one and only” X Ne čujem pesmu.
19. Fleetwood Mac - “The chain” X Ističe se u ovoj konkurenciji.
20. ⁠Gala - “Izaberi” X Može za kola.
21. Sara Jo - “Lava” X Odlična pesma i spot. Mora da nas predstavlja na ESC nekad.
22. Darko Radovanović - “Sanjam te” X Naxi radio.

DRUGO POLUFINALE
1. Dove Cameron - “Boyfriend” X Pa dobra je pesma nema šta. FSCasto.
2. ⁠Boban Rajović - “Pomozite mi drugovi” X Isto pesma za more, može krajem juna meseca.
3. ⁠Živa - “Voices” X Eksperimentalno, malo me baca u bedak, al ima priču.
4. ⁠Sueco - “Outta my head” X Pozerski.
5. ⁠Armin van Buuren vs Sophie Ellis - Bextor - “Not giving up on love” X Slabo u žanru.
6. ⁠Kat Dosa - “Sexy express” X E ova njena me vozi!
7. ⁠Griff - “Miss me too” X Popično, neloše. Može za play radio.
8. ⁠Bobby Womack - “Across 110th street” X Autentično. Sviđa mi se estetika.
9. ⁠Queen - “Who wants to live forever” X Klasik, al nije za mene.
10. ⁠Chappell Roan - “Good luck, babe!” X Može ova gospojica. Letnji vajb.
11. ⁠Kate Miller - Heidke - “You’ve underestimated me, dude” X Zeeeeeeero, kul je ovo skroz. Muzike nema nešto, al ima estetiku.
12. ⁠Matt Maltese - “As the world caves in” X Slično kao Bobby Womack, kao da gledam film. Lepo je za čuti, takođe.
13. Tiesto & Ava Max - “The motto” X Jeste da je zicer, al vozi što jes jes.
14. Shawn Mendes - “Like to be you” ft Julia Michaels X Dosadnjikavo.
15. Viki Miljković - “Ti muškarac” X Nein.
16. Tate McRae - “Sports car” X Ova gospojica stvarno zna da napravi dobru pop pjesmu.
17. Golden features - “Vigil” X E ovo je kul skroz! I spot i muzički se ističe.
18. Klergy with Valerie Broussard - “Start a war” X Nije loše. Ima tu ratnu atmosferu koja je kul.
19. Maja Odžaklijevska - “Sve ti opraštam” X Njet.
20. Sophie and the giants - “Shut up and dance” X Dobra pop pesma.
21. Banks - Banks - “The devil” X E ovo je naš vajb! Odlična.
22. Maja Marijana - “Napraviću lom” X Dosta pesama u istoj kategoriji - svadba / splav

Džejla Ramović predstavlja srceparajuću baladu “Bol” a pošaljioc pesme kaže da se ježi na svaki takt.

View attachment 35284

Džejla je deo tima Beth Young.

Spotify link:

Ja bih zelela da prokomentarisem ovaj video. Komentar ispod: video kao turska serija 😂 ali bukvalno. Ta estetika i script. Kakva patetika. Vidim da ga je “rezirao” Bojan Cvjeticanin. Bolje bi mu bilo da se bavi svojom muzickom karijerom. Imali su takav potencijal, potpuno protracen. Izdali najgori album dosad, prvi kad su bili klinci je bio kvalitetniji i inspirasaniji.

Back