286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Ja i nisam neki ljubitelj šljivovice, tačnije retko ko je dobro sprema, a svaka kuća je ima i uvek je pijem na silu da ispoštujem domaćina 😂 Meni dunja i kajsija najviše gode od rakija 😃

Rakija uvek može, to je lek za stomak. Setih se da me pivo uspavljuje pa ne volim ni da kušam.

Ja pivo nisam voleo dok nisam došao u Češku i jbg, ovde lager od 10° kao sok maltene. Ništa gorčine.

Zadnji put kad sam se nadero rakije, nadero sam se i votke. Pokojni djed mi se ukazao.

Tezak zivot nas tinejdera 30+

Kad sam bio mlađi rakija me otrovala pa nisam ljubitelj rakije. Sve ostalo može da se proba ali alkohol uglavnom pijem samo na veseljima ili kad sam negde s prijateljima. Tako da ne pijem često već kad se ukaže prilika :D

Ja sa tatom ovo pila kad sam bila mala, zato sam danas velika!

'Nešto poput bezalkoholnog piva. Onaj koji ga je prvi put probao kaže da ima ukus gvožđa, mrtvog miša, zatim uprženog šećera, sredstva za čišćenje sanitarija itd... Sve u svemu ovaj napitak je jako zdrav i poput pravog piva kada se jednom navučeš na njega teško se skidaš.'

98521.webp

'Nešto poput bezalkoholnog piva. Onaj koji ga je prvi put probao kaže da ima ukus gvožđa, mrtvog miša, zatim uprženog šećera, sredstva za čišćenje sanitarija itd... Sve u svemu ovaj napitak je jako zdrav i poput pravog piva kada se jednom navučeš na njega teško se skidaš.'

View attachment 35527
Ja sam mnogo voleo Kvas kao mali, svi se uvek čudili i bilo im fuj

Glasao u ovoj drugoj turi duela, mada ja sam baš antistručnjak za alkohol i ne preterani ljubitelj, pijem retko, malo, i radi reda, tipa poslednji stepen pre potpunog nepijenja lol. Čak me toliko nit gasira nit remeti mentalno, koliko mi osečaj alkohola u stomaku fizički ne prija 🤷‍♂️ I onda uglavnom popijem malo ako me nutkaju uz neke vanredno dobre ručkove ili večere, tako mi zapravo ponekad i prija, ali u životu se sam ne bih setio. Pored mene biste opušteno sve popili lol.

Ako treba da biram, od žestine sam pre za votku i tekilu (bilo u koktelu, bilo same) nego za rakiju i viski, piva generalno ne volim (poneka craft izuzeci), a od vina roze lol, to mi je iz nekog razloga najprihvatljivija alternativa ako je u ponudi, kad ne mogu da odlučim da l' bih crno ili belo jer mi se ne pije nijedno 😅

I Ja isto. Nikad ne pijem, al kad popijem onda se oblocem

View attachment 35527
Voleo bih da znam gde se sad može da se nabavi ova BIP-ova varijanta, pošto je nema u mom mestu

Back