286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Glasanje kreće i traje do sutra po istom principu kao u četvrtfinalu.

U ovoj rundi vrednost poena:
:love: - 4 poena
(y) - 2 poena
:( - -1 poen (negativan poen)

Sabiraju se poeni sa prošlom rundom.

Ne pijem alkohol, pa svi od mene dobijaju :mad:. 😅

Elem. Moram da objavim da mi je za ovu godinu, PODRUMARA GODINE je Kiesza - Dancing and Crying @Stole 282. FSC (197K za nesto manje od 1.5 godina).

A posebna nagrada, SAVRSENI PODRUM, u svakom smislu sinonim za podrumare je Kick Me Out - Holding On @botbona 283. FSC (1.9K za 5 godina). Steta sto nije videla finala.

Nisam mislio da se vraćam u skorije vreme, ali pošto je za baner iskorišćena slika vinarije Krikova, smatrao sam da treba da prekinem pauzu makar na ovo jednog izdanje.

Što se rezultata tiče, ne očekujem puno, samo da vam uši iskrvare od kvaliteta moje kompozicije. :cool:

Isto nam sunce sija, ista nam pesma prija, ista nam krve teče venama...

Milanija1-ezgif.com-cut.gif

Od mog podruma ocekujem da me izvuce iz podruma i da me vine u vrh. Pa, dobro. Ne manje od LU. Ove godine samo jedan TOP 10 plasman i gotovo sam neprimetan.

Znači Tinte pobeđuje na ovom izdanju jer najstarija vina su najbolja vina

Bilo bi lepo, ali ova vina su jako mlada. Nazalost ne starija od 5 i po godina. :(

Ne stigoh da glasam za podrumsku ponudu, ali def. bih birao neko lepo pivo i tekilu koja je verovatno jedina žestina od koje mi se do sada nije slošilo. Miris crnog vina i vinjaka ne podnosim.

Toliko sam van igre i svilen da bi me ovih dana bez problema patosirao i jedan Somersby, jače pivo ili čaša proseka 🧚‍♂️

Dali ce priredba biti u kasne sate

EDIT: Greska, mislio sam da su prijave do ponoci

Back