286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Nismo pričali o prvim pijanstvima, moje je bilo baš od čiste votke bio u nekom klubu i planski sam hteo da se napijem cisto da vidim kakav je osećaj pa sam se samo nalivao votkom.
Potom je usledilo da sam se vrteo oko kamenog stuba, prosuo kiselu vodu namenski na sto i onda prskao ljude da se “osveže”, jedna devojka me umalo nije ubila. Posle sam završio u taksiju koji me vozi kući, plačem taksisti kako mene niko ne razume (just aquarius thing) i veče se završava tako što povraćam s terase kod komšinice u dvorište.

Jedino što se sećam u vezi svog prvog pijanstva jeste da sam pio pivo i viski kolu i da me je 5 ljudi treznilo, pa kad sam uspeo iole da se otreznim ja sam treznio druge i posle sprečio da drugar odvaljen od života nakon što je tako spavao u autu ne upadne u reku slučajno pošto je krenuo u u pravcu reke kad smo ga ostavili kući umesto ka njegovoj kući

200.gif

Prijave su gotove!
45

Aleksa49, Anhel, Arsenic, Bebi, botbona, cinque, creature, Destry94, Detektivka
Dežurni, djole_, Doctor Who, dodo, dracarys, Endrega, etica, Filhy, GavranESC
Ivana, JellyJelly, Killy, Leo Cezar, libertà, Lux, Majsta94, Marko, Miki
MilanB, Nije sve tako sivo, Niko, Paučica, Pokahontas, Replay, rintintin, Ro97, Shum
Stefan28, Stefix, Stole, Storm, Tetsujin, Tinte, Vax'ildan, whisky, zeleni

PRIREDBA PESAMA: 17h

Nestrpljivi smo da čujemo šta ste sve izvukli iz svojih podruma i poslali. 😍

Back