286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Different kinda love bila 3. mesto, imam solidan broj 3. mesta, samo još 2. nikako da uhvatim lol tome se nadam više nego sledećoj pobedi

podrum.webp

Podrumovizija SPECIJAL - Alkohola litar

Vreme je razbiti letnje vrućine, a šta će bolje pomoći tome nego malo zalivanja! Svaki podrum čuva hiljade flaša sa raznoraznih slava, rođendana, neformalnih pijanstava...

Pravila igre su laka, glasaćemo između 8 alkohola koji je najbolji - tačnije u 4 četvrtfinala, dva polufinala i velikom, alkoholičarskom finalu! Pobednik FSCa dobija neograničene količine pobedničkog alkohola do kraja života! 🔥 🔥 🔥

Glasanje u prvim duelima kreće uskoro...

Last edited:
Alkohola litar.webp

ČETVRTFINALNI DUELI:
DUEL 1: Viski vs Vinjak
DUEL 2: Pivo vs Džin
DUEL 3: Crno Vino vs Vodka

DUEL 4: Rakija vs Tekila

Honorable mentions: Pelinkovac, Cider, Koktel, Rum, Liker, Belo Vino, Craft Pivo

GLASA SE REAKCIJOM NA POST SA NAPOMENUTIM PIĆEM!

Last edited:
Glasanje u prva dva četvrtfinalna duela traje do sutra u 12h!

Glasa se reakcijom na post sa pićem.

:love: - 2 poena
(y) - 1 poen

Last edited:
Koktele cepam kad je leto, nekada bude momenata kada probam nekoliko različitih. Ali uglavnom se zadržim na prvom instiktivnom odabiru koji uvek uspe.

Vinjak mi se smučio kada sam bio student, želudac mi se i sad okrene na pomen.

Pošto ne mogu sebi stavljati reakcije neka bude ovako:

:love: - vinjak i džin
(y) - pivo i viski

Konjak je moje omiljeno piće, njega jedino volim da pijem čisto, a ovako pijem viski kad ga nema, al me uvek sjebe koka kola….Kako koka kola može da te ošine pa to nema nigde 😂😂😂

Vinjak prezirem iz dna duše
Viski samo s ledom, čist
Pivo mi je sok maltene ovde u Češkoj
Džin je top u miks pićima i koktelima, na suvo i ne baš

No Way Funny Meme GIF

Next question

Back