Last edited:
Ja oduvek pišem da svako glasa iz svojih pobuda i na to se ne može uticati. Sabotaže, glasanja napamet, razmenjivanja poena itd uvek će toga biti i to nažalost ne može da se promeni. Ivana ne može da viri u privatne četove van foruma. Glasanje je svakako legitimno a o motivima i namernom ili nenamernom sabotiranju se uvek može diskutovati.Zato sad ne znam ni šta da radim. Ne mogu ni objaviti organizatora jer ovo direktno utiče na pobednika, to jest status direktnog finaliste, u najmanju ruku, eventualno čak i prihvatanja/odbijanja organizacije, pošto bi i Miki imao pravo da se pita oko toga.![]()
Oglasit cu se jos jednom na tvoj komentar koji je niđe veze i ne razumijem sta se vatate na moje glasove vec 2-3 izdanja za redom. Ajde sad kad si vec takav analiticar izvoli analiziraj glasove od svakog forumaša koji se natjecao na ovom izdanju. Pa da vidimo tko je dobio 7 u pf, pa 1-2 boda ili nijedan u finalu. Razumijem da mozda tvoj favorit nije pobijedio, ali tu je još 40 drugih ucesnika ciji je zbir glasova odlucio pobjednika, ne samo moj. Masu puta se dogodilo da budem 3 ili 4 u pf i u finalu budem među zadnjima. Čak sam jednom bio prvi u polufinalu i 15 u finalu. Masu puta je bilo da dobijem npr 7 od nekog u pf i 0 u finalu, pa šta. Jel se pitam zasto? Ne pitam, svatko ima svoje razloge zašto. I jos da idem idem gledat kad je tko glasao i optuzivat ga da zbog zbog vlastitog ispadanja troluje druge ucesnike. Ako te boli 12 koje sam dao Designeru shvati da nikad neces biti gas.Pa razumio bi ja da je on sad glasao zadnji dan u finalu, i kao u ta 3 dana mu se totalno promijenilo mišljenje o pjesmama za 180 stupnjeva, ali glasao je isto veče nakon pf priredbe tako da teška priča je to, meni je tu sve jasno, mada glasovi su regularni, nije prekršeno nijedno pravilo, samo mi bezveze malo jer mi niđe veze, pa svi smo ispadali sa (po našem mišljenju) super pjesmama i šta sad, kužim razočaranje i sve, ali ono sjebeš onda druge tako...
Ovo također ne razumijem. 12-10-8 su prema pravilima u finalu dobili poene. Jel postoji jos neko pravilo koji su kriteriji za glasanje? Mozda mi se srozao/popravio utisak o nekim pjesma?Zato sad ne znam ni šta da radim. Ne mogu ni objaviti organizatora jer ovo direktno utiče na pobednika, to jest status direktnog finaliste, u najmanju ruku, eventualno čak i prihvatanja/odbijanja organizacije, pošto bi i Miki imao pravo da se pita oko toga.![]()
Da, sad to i ja vidim ali šta znam, ja mu ne mogu zabraniti da glasa po svom nahođenju. Menjaju se utisci o pesmama tokom preslušavanja mada razumem svakako na šta ciljaš, posebno što znamo o kakvom se forumašu zezatoru radi. Mislim, sad mi malo ovo baca senku, ali...
EDIT: Najbolje da on sam napiše, pa ću videti da li da se konsultujem sa Milošima, ali ovo mu onda ne bi bilo baš lepo uzvraćanje na to što smo mu omogućili da ponovo učestvuje. :/
Pa ti sad govoriš o nečemu što se ne događa toliko rijetko, ja sam prošle godine i pobjedu jednom "izgubio" zbog toga haha, jer sam dobio sa 7 na 0 i sa 8 na 1 isto to izdanje, nisam se oglašavao naravno jer ti forumaši nisu skroz okrenuli naglavačke svoje bodove, nego samo spustili moju pjesmu jbg, isto tako milijun puta mi favorit nije pobijedio i nemam problem s tim, kao što nemam problem ni sa 12 za Desingera ako to netko sluša i voli xDPa da vidimo tko je dobio 7 u pf, pa 1-2 boda ili nijedan u finalu. Razumijem da mozda tvoj favorit nije pobijedio, ali tu je još 40 drugih ucesnika ciji je zbir glasova odlucio pobjednika, ne samo moj. Masu puta se dogodilo da budem 3 ili 4 u pf i u finalu budem među zadnjima. Čak sam jednom bio prvi u polufinalu i 15 u finalu. Masu puta je bilo da dobijem npr 7 od nekog u pf i 0 u finalu, pa šta. Jel se pitam zasto? Ne pitam, svatko ima svoje razloge zašto.

Kao sto smo se dogovorili u privatnim porukama, necemo vise o ovome, samo jos par stvari bi htio nadodadi nakon sto ste me demonizovali zbog glasova:A što se tiče cele situacije, za kraj imam samo da kažem i sada pišem generalno da, čak i kada vam predlog ne postigne rezultat koji ste možda očekivali, tipa plasman u finale ipak zastanete barem jednom, izbrojite do deset i setite se da, pored vas na izdanju učestvuju i drugi forumaši koji ne zaslužuju da sa svojim predlozima možda postanu "žrtve" vašeg razočaranja u rezultat i ako se nađete pod takvim utiskom, ostavite ipak da sve prenoći ako treba i duže vremena. Juče sam, u prvi mah možda i burnije reagovala jer mi se sve nakupilo iako svakako nisam sa ciljem da bilo koga sankcionišem, ali to ne menja moj stav o svemu.