288. FSC - Radio Whisky

Posle jednog ovakvog posta smo ostali bez prethodnog foruma, pa vi vidite. 😃
laughter pyromaniac GIF

Moram i ja da kažem da sam blago šoknut rezultatima, u prvom pf Absolutely je absolutely pokradena, Delia isto trebala dalje.

Drugo pf, šta reći, Anyma, Becky G, Papi Hans, Little Simz i tako dalje...

Da smo imali pomešana polufinala, verujem da bi se rezultati dosta razlikovali, ali idemo dalje.

Ja sam ubeđen da je neke pesme ovde oštetilo to što nismo imali mešana polufinala a nekim pesmama je to prijalo.

I to je skroz ok takva je sada bila situacija.

Jeste mi drago da sam odmah nakon ispadanja u polufinalu sada prošao u finale ali mi je u isto vreme žao da neke dobre pesme pogotovo u Drugoom Polufinalu nisu prošle dalje.

Настављам по свом, финале, испадање, финале 😂

Штета за Кода, испаде Апон са пјесметином а ушетао се у финале по бодовима...

Pa dobro da, to je uvek mač sa dve oštrice, zanimljivo je imati podelu prema dva zadatka, a opet ostaje pitanje svih pitanja "šta bi bilo kad bi bilo." 🙂

Mene zanima baš da li bih prošla da nisam DF, pošto po komentarima nisam, po običaju mogla skroz zaključiti. Malo mi više "vuče" na Ne, mada videćemo.

Sve ok samo ovi sto su ispali treba da piju, a ne zabrana pica! 🙄
Dobro, taman da glasam kao zeleni na predhodnom izdanju, bice opasnog tumbanja 🤪

Pfff. Opet sam ispao! Nije vam se dopao Montero koji pleše u đavoljem krilu, nije vam se svideo ovaj anđeoski vokal od Alexie... Nemam šta da izjavim, osim da jedva čekam da se ovo završi i da dođe sledeći FSC. Možda bude treća sreća!

Pohvale za banere, viskace. Interesantno.👍
Jos jedno finale i jos jedan bottom 5 plasman. ☺️

Lepo što mi je pesma u finalu uprkos čerečenju fsc elite. Možda popijem jedan viski da proslavim haha

ETo vam lopovi Anhel i Propokontas sta vam se desi kad kradete pjesme. Sad mie drago što ih nisam poslala.

Ćestitke wiskasu, inovativna prezentacija. Svemirdon u finaletu, kako je to lepo za čuti

Hvala glasačima na finalu, osunčali ste mi već sunčan dan na plaži.

Ispadanje Drkoslavije kriminal.

Viski iskidao s priredbom!

Back