290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
@Filhy, je li mogu da te zovem Vrhovni komandante? Treba tenkovima preći toliko zemalja tenkovima i to polomljenih ruku.

Aye Aye Boss GIF by Zhot Shop

Utisak, tenkovi lepši nego oni što će biti na paradi u Beogradu predlozi bolji nego pesme sa Interviziji.
Očekujem da svi koji su lajkovali moj predlog i da ga adekvatno prokomentarišu, ali lestvica je visoko podignuta. Komentar "posle slušanja sam trebao da okadim laptop" je zlatni standard, pa izvolite budite kreativni.
Ja imam za koga da glasam, ali vi ne morate za mene.
Još jednom, svaka čast Filhy.👍

@Filhy, pre svega, hvala na pozivu da učestvujem na ovom FSC-u kao specijalni Superstar gost. 💅 Drago mi je da baš na ovom izdanju prekidam post, mada ne verujem da se vraćam redovnom učestvovanju.

Što se tiče predstavljanja pesama i izvođača - bravo! Sve je bilo na vrhunskom nivou i svestan sam koliko je truda bilo potrebno za sve ovo.

Vrhunska priredba i organizacija, pre svega drago nam je da si malo bolje Filhy, i želimo ti da što pre budeš još bolje 🤗
I za sve ovo svaka čast, prezanimljivo i predobro, živela geografija, jezici, razne zanimljivosti, i nadasve posvećenost organizaciji!

Zaboravio sam i šta sam poslao lol, pa se prepao da mi se više ne sviđa, ali čim sam drugi put pustio svoj isečak svidelo mi se iznova, kao pa dobro sam poslao :LOL:
Zanimljivih pesama svakako baš ima.

Sve pohvale za brutalnu priredbu, bukvalno pobednička organizacija! 😍 mnogo mi je drago što se izdanje na kraju nastavilo i što je zasijalo kako i zaslužuje, bukvalno svaka napisana reč je premala za ovako ogromne pohvale. ♒
Jedva čekam slušanje pesama, ovi isečci su me dobro tizovali jer mi deluje da ima sve i svašta, volim raznolikost.
Tako da, Filhy se vratio jači nego ikad! 🤩

Hvala vam svima na velikoj podršci i predivnim komentarima! :love:

Elem, obe zamene su stigle u kratkom roku i regulisane u postovima sa banerima. (Pesma I'm Ready je ubačena na poziciju broj 22 drugog polufinala).
Završavam do ponoći sa svim linkovima, a vi ćete od sutra ujutru od 6h moći da glasate dok ću u međuvremenu izglasati ja.

Tokom vikenda je, između ostalog, planirano "Zajedničko slušanje" u večernjim satima (prvo polufinale subota, a drugo nedelja), tako da budite spremni i na to. :)

Naknadno pišem ostala obaveštenja...

Uređen je treći post YouTube linkovima i napravljene su ažurne plejliste za oba polufinala.

YouTube plejlista prvog polufinala
YouTube plejlista drugog polufinala

Evo i sređenog spiska pesama bez linkova, a u trećem postu vam je sa linkovima.

PRVO POLUFINALE: ✈️

01. 🇪🇪 Kermo Murel - Rahvalaul
02. 🇳🇴 Angelina Jordan - Bad Valentine
03. 🇩🇪 Gregor Hägele - Mama hatte immer Recht
04. 🇭🇷 Oliver Dragojević - Cesarica
05. 🇷🇴 Dora Gaitanovici & Adrian Despot - Vând ploi
06. 🇵🇹 Fernando Daniel - Casa
07. 🇪🇸 Nathy Peluso - Emergencia
08. 🇸🇪 Albin Lee Meldau - Josefin
09. 🇮🇱 Elyanna - Ganeni
10. 🇷🇺 Emin feat Jony - Камин (Kamin)
11. 🇦🇺 Delta Goodrem - Sitting on Top of the World
12. 🇮🇹 Eros Ramazzotti - Parla con me
13. 🇸🇰 ADÉLA - Superscar
14. 🇨🇴 Elsa y Elmar - amantes y amigos
15. 🇩🇪 $oho Bani, Herbert Grönemeyer - Zeit, Dass Sich Was Dreht
16. 🇨🇦 Stars - Dead Hearts
17. 🇷🇺 Guma - Чародейка
18. 🇲🇩 Eva Timush - Tattoo
19. 🇦🇹 JJ - Back To Forgetting
20. 🇵🇹 Bárbara Bandeira - Mais
21. 🇮🇹 Mara Sattei - Mare aperto
22. 🇫🇷 Marina Kaye - Dancing With The Devil
23. 🇯🇵 Ken Hirai ft. Namie Amuro - Grotesque
24. 🇺🇦 The Hardkiss - Tony, Talk!

DRUGO POLUFINALE: 🚀

01. 🇳🇱 Dr. Peacock - Trip to Valhalla
02. 🇵🇹 Mara Pedro - Ímpeto
03. 🇵🇪 Faraón Love Shady - Soy Guapo
04. 🇦🇺 Slim Dusty - Waltzing Matilda
05. 🇷🇴 Magnat & Feoctist - Dă-mă mamă după Iura
06. 🇪🇪 An-Marlen - Peegel
07. 🇵🇱 Mateusz Ziółko - W płomieniach
08. 🇸🇪 Sandro Cavazza - The Days
09. 🇪🇸 Rigoberta Bandini - Busco un centro de gravedad permanente
10. 🇱🇻 Bujāns - Mēs spīdam
11. 🇬🇷 Antonis Remos - I agapi erhete sto telos (Αντώνης Ρέμος - Η αγάπη έρχεται στο τέλος)
12. 🇺🇿 Lola - Sevgingni menga ayt
13. 🇧🇪 Mustii - Skyline
14. 🇩🇪 Boys Noize - Overthrow
15. 🇺🇦 Неангелы ft. A-Dessa - Сирень
16. 🇲🇦 Manal - Moussem
17. 🇦🇺 Josef Salvat - Punchline
18. 🇳🇴 Teo - Ghost
19. 🇬🇷 Klavdia - Βασανίζομαι (Vasanízomai)
20. 🇰🇷 Jimin (지민) - Who
21. 🇺🇦 Макс Барских - По секрету (Po sekretu)
22. 🇰🇷 Chung Ha (청하) - I'm Ready
23. 🇧🇷 Ivana Wonder - Melancholic Blue
24. 🇮🇹 Rizzo, Greg Willen - Cassa Forte (balla)

Druga plejlista (na kraju) ne radi, samo izlazi jedna pesma @Filhy
Hvala za info, sređeno! :) Zaboravio sam da je postavim u "Public".

Ja sam glasao i poslao PP Ivani, isto kao i jutros prijavu, a vi možete to činiti od ujutru u 6h, pa sve do narednog petka, 19.9. u 10h (naravno slanjem PP meni). :D

Još dve stvari imam da napomenem.

Jedan od uslova ovo FSC-a je bio da se ne šalju izvođači koji su se pojavili nakon 258. FSC-a. Međutim, u ovim specifičnim okolnostima, dogodilo se da su pošiljaoci izvođača The Hardkiss i Dr. Peacock ispunili taj uslov u trenutku slanja svojih prijava, ali se dogodilo da su paralelno oni poslati na prethodna dva izdanja, tako da ne može biti njihova krivica jer to nisu mogli da znaju.
Pretpostavljam da to imate u vidu, ali čisto da napomenem da ovim pesmama to ne uzimate za zlo prilikom glasanja u vidu bilo kakve vrste skrivenog ili otvorenog bojkota i da ih tretirate potpuno ravnopravno sa ostalima. :)

Ovaj put će svako ostavljanje semafora biti nagrađeno jednom karticom, a ostavljanje komentara (pri čemu morate da prokomentarišete baš svih 48 pesama) sa dve kartice. :D
Takođe će vaši semafori i komentari imati ulogu prilikom proglašavanja finalista, ali te detalje već ostavljam tada kao iznenađenje. :)

Back