291. FSC - Leova zanimljiva geografija

U pesmi se spominje štit. Uklapa se i u to pravilo koje nije postojalo.

Čestitke, @etica! Super pesma. 🥳 Zahvaljujem svima koji su glasali za Viktoriju kidalicu. 🙏🏻
Onda je moja greška, primite moje duboko izvinjenje.. Meni je kada sam prevodio ta reč izašla kao zaštita a ne štit.. Pravilo jeste na kraju da nije ni postojalo, ali je trebalo, kako su ostale kategorije imale taj dodatni uslov tako je i za predmet isto trebalo biti👍

giphy.webp

Očigledno je da još uvek nismo prevazišli pojedine dečije bolesti koje se vuku od postojanja ovog foruma i FSC-a. Stvarno mi je fascinantno da nekome može da bude kriterujem za ocenjivanje to ko je koliko puta i u kom roku bio na FSC-u. Pomalo mi je to zasmetalo u jednom od semafora, ali ok, valjda je legitimno pravo da neko svrsta pesmu među najgore samo jer je bila pre tri izdanja. Ja se prvi često sprdam, konkretno vezano za Faouziu, ali mi apsolutno nikada reper za ocenjivanje njenih pesama nije bilo to koliko je puta učestvovala, koji je plasman ostvarila itd.

Mislim da je skroz fer istaknuti tako nešto, svako ima pravo da ocenjuje kako želi i da postavlja svoje kriterijume. To nije bojkot nego način ocenjivanja. Recimo ja lično ću uvek podrumarama dati prednost između dve pesme sličnog nivoa (opet subjektivno merilo) pošto to podrazumeva:

1) Da se forumaš potrudio da nađe nešto novo, a ne ušao na spisak pesama i gledao šta je prošlo dobro u prošlosti.

2) Veća šansa da je poslao nešto što stvarno sluša u slobodno vreme, a ne nešto što zna da će drugi hteti da čuju iako sam ne sluša.

Svakako, i od podrumara i od zicera je ovo izdanje nešto prošlo super, a nešto ne, tako da ima mesta za sve.

Imamo organizatora, mada ne znam da li da ga objavim pošto nismo još dobili zatvaranje izdanja kako valja (čitaj: Excel). :ROFLMAO::p

Čestitke @Leo Cezar na organizaciji i @etica na pobedi. Vidim da je bilo gusto za prva tri mesta ali definitivno da sam Stefixu dao 12 kao u polufinalu pobedio bi on, odličan izbor ponovo.
Nema gore kada mi izvisi TOP 10 plasman za jedan poen. Hvala svakako na poenima za Edisa, očekivao sam dno finala a i da ostanem u polufinalu. Drago mi je da vam se svidela, mene vozi već mesec dana, ne gasim pesmu. 🎧🥳

Back