Hvala
Leo na ovom FSC-u!

Geografija je bila zanimljiva, a ja sam posle sto godina izglasao za čitav top 4, i još među njima su moja 12-ica i 10-ka!!!
Bravo za
Eticu!

Neizmerno mi je drago zbog ove pobede!!!

Odlična stvar!!!
Bravo
Lux na predivnoj i premotivnoj pesmi!

Dosta nula je imalo "Zlatno doba", ali je čast dobiti 12 + 10 + 10 (hvala veliko
Etica,
Vax'ildan i
Rintintin).

Hvala i
Ivana i
EvroBosna na srednjim bodovima.
Bez namere da ulazim u neku dalju diskusiju jer mislim da je u suštini sve već rešeno i rečeno, ali pošto su se pojavili još neki komentari, moram da napišem.
Ja apsolutno pojma nisam ni imao ko je poslao Faouziju, niti sam je iz bilo kog drugog razloga ostavio bez poena, samo mi je bio fenomen da ona toliko puta učestvuje, baš uvek i bez izuzetka prolazi u finale, a nijedan, ali bukvalno nijedan jedini put mi se nije dopala pesma - očigledno je da mi ona nikako ne leži (to sam u suštini i napisao kada je bilo proglašenje finalista).

Ali nevezano konkretno za to, ono šta je
Poky napisao je apsolutno tačno! Ne mogu, a da ne sagledam i originalnost slanja, između ostalog, kada ostavljam ocene i dodeljujem bodove. Ne utiče on svakako puno, ali ako se dvoumim ili su mi pesme negde bliske po utisku, svakako uvek dajem prednost nekom otkriću (podrumu, iskopini, kako god).
A loši komentari na zicere su skroz normalni! Da ih nema, FSC ne bi ličio ni na šta i oni teže da naprave balans, odnosno...
Svakako, i od podrumara i od zicera je ovo izdanje nešto prošlo super, a nešto ne, tako da ima mesta za sve.