292. FSC - Od severa do juga

Hvala svima na svemu. Nikada od vas dobri ukusa.

vendi-kaznjavanje-pacova.gif

Bravo Gavrane za ovo poučno putovanje po sred Evrope od vrha do dna! :D

Bome, finale uopšte nije loše! 👏
Dosta pesama mi je ostalo čak ispod crte.

Spakovali kuverte, spakovali kofere, glasovi zapečaćeni i ono... Neka pobedi BÄMÄ!

Izdvojilo se bilo par pjesama iz ovog izdanja kod mene, sve u svemu skroz ok izdanje po pjesmama.

Isto nismo dobili podsetnik, ali mislim da nije do organizatora nego neki bag, jer mi se već identično ovo dešava barem treći ako ne i četvrti put (ako nisam glasao do poslednjeg dana), da se objavi da su svi podsetnici poslati a meni ništa nije stiglo. Nemoguće da više različitih organizatora (mislim da je svaki taj put bio tokom poslednjih nekoliko meseci) baš meni zaboravi da pošalje podsetnik.

Nije bio problem jer kao uvek pratim temu i prvu stranu pa imam mentalnu belešku (i glasaću sad tokom prepodneva), ali možda će nekad biti problem ako malo tih dana odlutam od foruma pa zaboravim, pa mi stvarno bude bio krucijalan podsetnik kao takav.

Tako da bih da iskoristim priliku, posebno ako nisam jedini slučaj, da apelujem na tehničko rukovodstvo da se pogleda da li je u pitanju neki bag, lupam, u automatski dozvoljenom/podešenom maksimalnom broju primalaca za te grupne privatne poruke, ili nečemu već sličnom 🙏

Meni se prvi put desilo da mi ne stigne, a redovno glasam među poslednjima. xD

Ja nekad pre poslednja 24h, nekad tokom njih. Doduše u ovom drugom slučaju nisam naravno svaki put izostavljen, i nije se dešavalo uzastopno, ali eto već se previše puta ponovilo.

Ja sve navlačim na bag, ali ako se ispostavi da sam 3-4 puta doslovno zaboravljen, da sam ovde nekoj grupi ljudi poslednja rupa na svirali i da bi onako lowkey najradije da ja uopšte ni ne glasam PA ZNATE ŠTA

miljanakulicbolesna.gif

Ma naravno, meni zaista i deluje da je npr. do toga da se prosto ne pošalje poruka svima fakat označenima za slanje, možda zbog prevelikog broja ili čega već, pa se prosto slučajno više puta lomilo na meni.
(Tipa, možda može da se označi neograničeno ljudi, ali se nakon klika ograničenom broju zapravo pošalje, posebno ako je u priči baš veći broj ljudi koji je ostao; a recimo nije do mojih podešavanja ko može da mi piše u pp, mogu svi).

Nego hoću malo da dižem nos i ispadam žrtva kad već ima prostora za to☝️

Isto nismo dobili podsetnik, ali mislim da nije do organizatora nego neki bag, jer mi se već identično ovo dešava barem treći ako ne i četvrti put (ako nisam glasao do poslednjeg dana), da se objavi da su svi podsetnici poslati a meni ništa nije stiglo. Nemoguće da više različitih organizatora (mislim da je svaki taj put bio tokom poslednjih nekoliko meseci) baš meni zaboravi da pošalje podsetnik.
Ja sam sada proverio i kod mene si glasao i u polufinalu i u finalu čak više od 48 sati pre isteka roka, tako da nije bilo potrebe za podsetnicima. :)
Kod Creature je sada moguće da je propust jer su u mojoj poruci sa podsetnikom forumaši sa nickovima od A do K (abecednim redom), a nje tu nije bilo.

Ja sam sada proverio i kod mene si glasao i u polufinalu i u finalu čak više od 48 sati pre isteka roka, tako da nije bilo potrebe za podsetnicima. :)
Da da, kod tebe sam se izričito potrudio da glasam baš što pre (mislim da nikad nisam toliko rano baš i u pf i u f lol), da ti zbog tvog stanja tada ne otežavamo upisivanjem glasova u poslednji momenat 😊
(I bilo je naravno podsetnika i u skorije vreme, nemojte sad da ispadne niko mi nikad nije poslao, ili da targetiram pojedinačne ljude, jer ipak verujem da su me označili, žalim se u tehničkom smislu na primećena ponavljanja, ali tako da odjekne!)

Jasno! :giggle:
Nego sam čisto hteo da dam doprinos proverom da eventualno dijagnostifikujemo problem. :)

Back