U koliko otprilike je sutra finale
Pa dobio sam ja, to je to.Nismo dobili podsetnik, ali smo se setili sami da glasamo.![]()

Ja sam sada proverio i kod mene si glasao i u polufinalu i u finalu čak više od 48 sati pre isteka roka, tako da nije bilo potrebe za podsetnicima.Isto nismo dobili podsetnik, ali mislim da nije do organizatora nego neki bag, jer mi se već identično ovo dešava barem treći ako ne i četvrti put (ako nisam glasao do poslednjeg dana), da se objavi da su svi podsetnici poslati a meni ništa nije stiglo. Nemoguće da više različitih organizatora (mislim da je svaki taj put bio tokom poslednjih nekoliko meseci) baš meni zaboravi da pošalje podsetnik.
Da da, kod tebe sam se izričito potrudio da glasam baš što pre (mislim da nikad nisam toliko rano baš i u pf i u f lol), da ti zbog tvog stanja tada ne otežavamo upisivanjem glasova u poslednji momenatJa sam sada proverio i kod mene si glasao i u polufinalu i u finalu čak više od 48 sati pre isteka roka, tako da nije bilo potrebe za podsetnicima.![]()
Znači kod mene ima osnova za kukanje. Žrtvaaaa.Kod Creature je sada moguće da je propust jer su u mojoj poruci sa podsetnikom forumaši sa nickovima od A do K (abecednim redom), a nje tu nije bilo.