292. FSC - Od severa do juga

Čestitke Jovanki Zelensky Jolić na trijumfu i bravo za debi organizaciju Gavrane, sve je bilo stvarno sjajno. 🙌

Meni je hit da sam sa ovom pesmom upao u top 5 lol jer sam bio ubeđen da ću se jedva provući u finale i to ako mi se potrefi pf, međutim...
Hvala svima, baš mi je neočekivan rezultat + lep debi za FUNK SHUI 🙇‍♂️

FBU se šlogirali temom :O

Mislim da će forumski narod pre da se šlogira temom, ne verujući šta čita i gleda. :D:ROFLMAO:

Ajde da rešim i ja ono što je do mene.

Organizator narednog, 293. FSC - a je pobednik ovog izdanja, dakle zeleni.

EwkNyR8.png

Pesma mi je kič težak, ali čestitke svemirku
E, i ja kada sam čuo da mnogi hvale pesmu, još i da joj se prognozira pobeda, pomislio sam: strašno, kakav neukus!
Međutim, posle sam skontao da ima romskog, plus ona utihnuta modulacija uz zanimljiv aranžman su me nekako kupili, te sam na kraju počeo da puštam pesmu i da mi se čak dopada. Da se glasanje produžilo, dobila bi i neki poen od mene i u ovako jakom polufinalu. 😂 (bila je inače druga ispod moje crte)
Bravo Zeleni!!! :alien:👏🏆

Čekam Excel da vidim koji su to sve dušmani koji su mi udelili nule, još ako to rade i više puta poslednjih izdanja, da ih stavim na crnu listu! 👿

Isto sam prevrnuo očima na prvo slušanje pobedničke pesme pa sam nakon svih ostalih jedino nju zapamtio i ne izlazi iz glave ni dan danas.

Svaka čast na izboru zeleni!

Usput sam otkrio i Vanesinu early 2000's bopčinu koja na romskom baš ima neki šmek

Neke baš fine pesme na izdanju, svaka čast organizatoru posebno za prelepe banere, a čestitke i pobedniku na meni sasvim okej pesmi (bilo je nekih bodova u polufinalu, u finalu se nije izlaktalo u konkurenciji, ali ne smeta nimalo kao pobednička pesma).

Tresemo se šta li je sledeća tema :alien:

Cestitke organizatoru i pobedniku!
Kako smo se nadali, prošli smo fenomenalno! Hvala svima na poenima!

Bravo za Vanesu, jako mi je drago da se rizičan izbor isplatio, bravo zelenko! :love:

Ko bi rekao da će Slovakinja servirati najbolji folk, zadala domaći zadatak i Grcima i domaćicama. Kad smo kod Grka, hvala svima na bodovima za Nikosa, po komentarima smo stvarno mislili da ćemo biti novi Faraon.

Za kraj, pohvale za Gavrana na kreativnoj i veoma sadržajnoj temi! Kao organizator debitant si sve maestralno odradio i pregrmeo si (ne tvojom krivicom) neke nezgodne situacije koje su te zadesile, rispekt. 👏🎉

Pohvale Gavranu na organizaciji.

Uvidom u FSC analitiku ustanovili smo da smo pogriješili, naša zadnja pobijeda bila je na 207 FSC-u kada je srcobolja Bonnie Tyler osvojila drugo zlato za Svemridon

Back