302. FSC - Give Me Back My MTV!

PRVO POLUFINALE:

1. Rihanna - Where Have You Been – jedna od mojih omiljenih Rihanninih pesama, cestitke, 0 poena. 0/10

2. Journey - Seperate Ways (Worlds Apart) – Ne znam jel gora pesma ili MV 😭 1/10

3. In Vivo & Dado Polumenta – Partimanijak – Ko ovo slusa I zasto je ovo poslato od svih mogucih pesama za dobijeni zadatak? 😭 1/10

4. Dire Straits - Money For Nothing – Pohvale za MTV reference I konekciju s temom, sve ostalo uzas. 2/10

5. Drowning Pool – Bodies – Ovo je neslusljivo. Sta je s izborima pesama?? 1/10

6. Bebe - Pa mi casa – Ovo je okej samo zato sto su prethodne pesme neslusljive. Chill i fun i spanski dobro zvuci. Sta je sa stajlingom I MV-om?? 😭😭😭 4/10

7. Robin Schulz feat. Alida - In Your Eyes – Dobro je, popravljaju se pesme. Volim njen glas, beat je dobar. Nije bas unikatno I postoji 20m slicnih pesama, ali je premija u odnosu na pocetne pesme. 7/10

8. Real Life - Send Me An Angel 89 – Ovo je okej za dobijeni zadatak, ne mogu mnogo da hejtujem, ne smeta mi sto postoji. 3/10

9. DJ Shone feat. Anabela & Elitni odredi – Beograd – Zasto?? Nije katastrofalno, ali zasto ste bili u fazonu da saljete ovo? 2/10

10. Neverne Bebe - Uzmi Boje – Ako je zadatak ex-yu pesme, solidno. Dobro se uklopila njena calm energija. 6/10

11. Sagi Abitbul – Mariko – Gde nalazite ovo?? Niko sigurno ne kaze, Sagi Abitbul ima novu pesmu yaayyy moram da je poslusam. Ovo je bas zanimljivo za takmicenje, mora da ih kopate iz slicnih formata. Da se ne protumaci pogresno, svidja mi se. 7/10

12. Timbaland - The Way I Are ft. Keri Hilson, D.O.E., Sebastian – Ovo je pesma koju znam, a ne znam kako je znam. Ko je Keri Hilson, volim njen glas. Perfektan izbor za dobijeni zadatak. 9/10

13. Ciara ft. Nicki Minaj - I'm out – ft. Nicki Minaj je zanr za sebe. 100000/10

14. Richard Marx – Hazard – Probao je nesto. Da je uspelo, nije, ali bar nece dobiti hejt. 2/10

15. Ofenbach - Be Mine – Zasto mi je poznato Ofenbach, jel su vec bili ovde?? Zeno sve si pogresno uradila. Vezala ih, pa pocela da se skida??, pa ih odvezala?? Ovo je muskarac rezirao 100%. Pesma okej, mada slabija od drugih u okviru ovog zadatka. 4.5/10

16. Bang Bang – Imam – Jako lose, pesma nema apsolutno nista da te zadrzi, jedva cekas da prodje 😭 1.5/10

17. Milan Stanković – Face – ?? K-pop pre k-pop-a?? Kako je ovo moguce, on nije mogao da kopira k-pop izvodjace, jer oni jos uvek nisu bili mainstream tada, bar mislim. Nemoguce, jer I pesma ima k-pop elemente. Neka mi neko objasni ovo, wtf?? 5.5/10

18. Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue – Znam da postoji bend s ovim imenom, samo ne znam zasto postoji 😭 1/10

19. DEV - In The Dark – Strofe bolje od refrena. Instrumental mi je annoying. Ima dobar build up I mislim da bi bilo catchy na vise slusanja. 4.5/10

20. Kylie Minogue - I Should Be So Lucky – Zasto ja ovu zenu ne znam?? Ona je valjda bila medju popularnijim artistima. Joj, nije mi ovo dobro, ona mi je slatka, ali pesma previse ravna i repetitivna. 😭 4.5/10

21. Jax Jones, Martin Solveig, Madison Beer - All Day And Night – Je l’ sam ja osoba koja je prva poslala Madison? Ja je volim, ne znam zasto nije eksplodirala vise. Mnogo bolja od nekih vecih mladjih artista koji su popularniji. Super je. 7.5/10

22. Jelena Tomašević – Vertigo – Ovo znam. Imam zelju da pevam ovo, sto je dobar znak. Veeerrrttiigooo je toliko satisfing za pevanje haha 8/10

23. New Order - Blue Monday – Vise ovakvih stvari fali za 80s I 90s. Sexy dance beat, ono po cemu su prepoznatljive, pogotovo 80s. Dobar je izbor napravljen ovde. 6.5/10

Pocelo je uzasno, ali na kraju solidno polufinale. 4.28/10

DRUGO POLUFINALE:

1. The Prodigy - No Good (Start the Dance) – Ovo je instrumental sa back vokalima?? I to los 😭 1/10

2. Soundgarden - Black Hole Sun – Svidja mi se da se ispucaju katastrofalne pesme na pocetku, a onda krenu bolje, nadam se da ce se popraviti kao kod prvog polufinala. Nebitno mi je sve ovde. 1/10

3. Jelena Rozga – Nirvana – I ovde je zanimljivo da se peva Nirvaaanaaaa. Malo slabije od Jelene Tom, ali pristojno. Tekst nema veze s vezom. 6.5/10

4. Enigma – Sadeness – Cudno na ne tako dobar nacin. Ima elemenata da mi bude zanimljivo ali mi nije zanimljivo. 2/10

5. Starship - We Built This City – Ima tipican zvuk 90-ih?? Svakako mi se ne svidja. 1.5/10

6. Cassie - Long Way 2 Go – Uhhh daaaa, najbolja pesma izdanja nakon Nicki. Znam samo jednu Cassie pesmu, a ovu znam odnekud ali nemam veze da ona peva. Jedva cekam da vidim ko je poslao. 9.5/10

7. Madonna – Sorry – OMG i ovo znam?? Koja je ovo godina? Po njenom izgledu 2000s. 9/10

8. Nine Inch Nails – Closer – Jedino sto mi se svidelo je ime grupe. Pesma mi je dala ideju da pravim vremeplov s ciljem da se vratim 4:41 min u proslost i zaboravim da ova pesma postoji. 1/10

9. Dubioza Kolektiv – Kažu – Sve sam blize konstruisanju vremeplova iz prethodnog posta. 1/10

10. ZAA & M.O.R.T - Ne odustajem – Je l’ ovo Sanja?? Ja volim njen glas i mogu da slusam cak i njene krs pesme. Iskreno ovo ce dobiti visoku ocenu samo zbog nje. 5.5/10

11. Ricchi E Poveri - Mamma Maria – Ovo je u uzoj konkurenciji za najgoru pesmu izdanja, a konkurencija je jaka 😭 1/10

12. David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name – Svidjalo mi se kada je bilo aktuelno, ne vracam se na ovo, ali mi je bilo kul. 8/10

13. 2 Eivissa - Oh La La La – Vokal kao mutant Christina Aguilera, ali ja volim tu belting tehniku. Refren je smor. 3.5/10

14. Shakira - Ciega, Sordomuda – Shakira s tamnom kosom ne postoji i nece te povrediti. Dobro je sto je promenila i izgled i zvuk u nastavku karijere. 4/10

15. Ed Case ft. Skin - Good Times – Uuuu, kul MV, to mi je neocekivano. Pesma mi se ne svidja, ali ja ocenjujem I vizuelno + je izdanje gde je MV relevantan tako da ide visoka ocena. 4.5/10

16. Aaron Smith - Dancin - Krono Remix ft. Luvli – Ja preskocih uvod, bio mi je dosadan ovaj covek 😭 Ovo su 2010s?? Taman mislim da ne kritikujem I da je ovo ok za praistoriju. 1/10

17. Imanbek, Goodboys – Goodbye – Svidja mi se ... konj. 0 poena jer ga koristi kao prevozno sredstvo. 0/10

18. Modern Talking - Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love) – Jel stvarno bilo kul da se ovako izgleda u proslosti ili je on hteo da bude unique. 😭 Zabolela me je glava koliko je ovo iritantno. 1/10

19. Olivia Newton-John - Twist Of Fate – Uhhh pristojna stara pesma?? Prijatno iznenadjenje. 7/10

20. Army Of Lovers - Sexual Revolution – Kakav mess ahahahahahaaha Meni je ovo zanimljivo koliko je messy. 2.5/10

21. Sakis Rouvas – Antexa – Nesto se ne uklapa ovde. Ovaj beat i ovaj nacin pevanja strasno odudaraju. 3/10

22. Anastacia - One Day In Your Life – Ne svidja mi se njena boja glasa. Ohhh okej, nista mi se zapravo ne svidja. Probala je nesto bar. 2/10

Ovde ima individualno boljih pesama, ali I mnogo losih. 3.43/10

Okej izdanje generalno. 3.85/10

mtv-mtv-logo.gif

P R V O P O L U F I N A L E

1. Rihanna - Where Have You Been
  2. Journey - Seperate Ways (Worlds Apart)
  3. In Vivo & Dado Polumenta - Partimanijak
  4. Dire Straits - Money For Nothing
  5. Drowning Pool - Bodies
  6. Bebe - Pa mi casa
  7. Robin Schulz feat. Alida - In Your Eyes
  8. Real Life - Send Me An Angel 89
  9. DJ Shone feat. Anabela & Elitni odredi - Beograd
  10. Neverne Bebe - Uzmi Boje
  11. Sagi Abitbul - Mariko
  12. Timbaland - The Way I Are ft. Keri Hilson, D.O.E., Sebastian
  13. Ciara ft. Nicki Minaj - I'm out
  14. Richard Marx - Hazard
  15. Ofenbach - Be Mine
  16. Bang Bang - Imam
  17. Milan Stanković - Face
  18. Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue
  19. DEV - In The Dark
  20. Kylie Minogue - I Should Be So Lucky
  21. Jax Jones, Martin Solveig, Madison Beer - All Day And Night
  22. Jelena Tomašević - Vertigo
  23. New Order - Blue Monday

D R U G O P O L U F I N A L E

1. The Prodigy - No Good (Start the Dance)
  2. Soundgarden - Black Hole Sun
  3. Jelena Rozga - Nirvana
  4. Enigma - Sadeness
  5. Starship - We Built This City
  6. Cassie - Long Way 2 Go
  7. Madonna - Sorry
  8. Nine Inch Nails - Closer
  9. Dubioza Kolektiv - Kažu
  10. ZAA & M.O.R.T - Ne odustajem
  11. Ricchi E Poveri - Mamma Maria
  12. David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name
  13. 2 Eivissa - Oh La La La
  14. Shakira - Ciega, Sordomuda
  15. Ed Case ft. Skin - Good Times
  16. Aaron Smith - Dancin - Krono Remix ft. Luvli
  17. Imanbek, Goodboys - Goodbye
  18. Modern Talking - Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love)
  19. Olivia Newton-John - Twist Of Fate
  20. Army Of Lovers - Sexual Revolution
  21. Sakis Rouvas - Antexa
  22. Anastacia - One Day In Your Life

Back