Prvo da se zahvalim @Dežurni sto salje ovakve pesme i omogucuje mi da prodjem u finale. Hvala sto mi se ne svidja tvoja pesma.
Drugo da pohvalim @Shum na vizuelni identitet MTV-a. Odlicno je i imam utisak da se MTV vratio. Bravo.
E, sad. S obzirom da mi se vise od polovina pesama dopada, da ne kazem 2/3 pesama, neko je nazalost morao da mi izvisi. Sa jedne strane mi je stvarno zao, a sa druge strane mi je malo olaksalo da glasam, iako i sad moram da neke pesme ostavim bez bodova ili ih necu adekvatno nagraditi, iako mi se dopadaju.
Ovako bih glasao u tom trenutku: 1. PF
8p Robin Shultz ft Alida (11) 7p Jelena Tomasevic (12) 4p Bang Bang (18) - Mislim da bi ova pesma jos napredovala. 3p Milan Stankovic (19) 1p Jax, Martin, Madison (22)
2. PF
12p Army of Lovers (1) - Moram priznati da sam se iznenadio sto nisu u finalu. Neprijatno. 8p Enigma (4) - A tek za ovo. Bio sam siguran da ce lagano u TOP 10. Za ovo sam sokiran. 5p Anastacia (8) - Jos jedno neprijatno iznenadjenje. 2p Sakis Rouvas (13) 1p David Guetta, B. Rexha & J Balvin (14)
Sve ove pesme su u zelenoj zoni. I koliko mi je drugo pf-e bolje, govori to da bi recimo Sakis R. mogao do 6-7 poena u prvom ili pesma koja nije dobila poene, u prvom bi mogla dobiti 4-5 poena. Svakako i neke druge pesme van oba TOP 10 su u zelenoj zoni, tako da mi je ovaj put bilo nezahvalno podeliti poene jer sam morao nekog da razocaram, a nadao se poenima zbog pozitivnog komentara.
Sto se tice slusanja, mogu biti na kratko. Rucam i spremanje za posao.
Jedva glasah, iz mog pf-a je prošlo 9 od 10 pesama kojima sam dao poene, tako da sam 5 morao da eliminišem obzirom da mi je prvo pf mnogo jače po pesmama. Pakao stvarno.
Ok je finale, raznovrsno, a za moj ukus tamo je trebalo da se nađu i Bang Bang, Enigma, Anastacia. Ponovo očekujem neki srpski plasman za moj predlog, a malo me i čudi kako sam se provukao dalje, jer sam, kad se sve sabere i oduzme, završio u žutom.
Prilično sam diskonektovan u odnosu na FSC u poslednje vreme, pa ću malo da odmaram nakon ovog izdanja (da se ne uvrede organizatori ako preskočim ). Srećno svima!
Glasala. Iako mi je drugo pf bilo dosta konkurentnije u takmičarskom smislu, nakon nekih ispadanja u drugom glasovi su mi više otišli za prvo polufinale.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.