302. FSC - Give Me Back My MTV!

Prvo da se zahvalim @Dežurni sto salje ovakve pesme i omogucuje mi da prodjem u finale. Hvala sto mi se ne svidja tvoja pesma. (y)
Drugo da pohvalim @Shum na vizuelni identitet MTV-a. Odlicno je i imam utisak da se MTV vratio. Bravo. 👏

E, sad. S obzirom da mi se vise od polovina pesama dopada, da ne kazem 2/3 pesama, neko je nazalost morao da mi izvisi. Sa jedne strane mi je stvarno zao, a sa druge strane mi je malo olaksalo da glasam, iako i sad moram da neke pesme ostavim bez bodova ili ih necu adekvatno nagraditi, iako mi se dopadaju.

Ovako bih glasao u tom trenutku:
1. PF

8p
Robin Shultz ft Alida (11)
7p Jelena Tomasevic (12)
4p Bang Bang (18) - Mislim da bi ova pesma jos napredovala.
3p Milan Stankovic (19)
1p Jax, Martin, Madison (22)

2. PF

12p Army of Lovers (1) - Moram priznati da sam se iznenadio sto nisu u finalu. Neprijatno.
8p Enigma (4) - A tek za ovo. Bio sam siguran da ce lagano u TOP 10. Za ovo sam sokiran.
5p Anastacia (8) - Jos jedno neprijatno iznenadjenje.
2p Sakis Rouvas (13)
1p David Guetta, B. Rexha & J Balvin (14)

Sve ove pesme su u
zelenoj zoni. I koliko mi je drugo pf-e bolje, govori to da bi recimo Sakis R. mogao do 6-7 poena u prvom ili pesma koja nije dobila poene, u prvom bi mogla dobiti 4-5 poena. Svakako i neke druge pesme van oba TOP 10 su u zelenoj zoni, tako da mi je ovaj put bilo nezahvalno podeliti poene jer sam morao nekog da razocaram, a nadao se poenima zbog pozitivnog komentara.

Sto se tice slusanja, mogu biti na kratko. Rucam i spremanje za posao.

Jedva glasah, iz mog pf-a je prošlo 9 od 10 pesama kojima sam dao poene, tako da sam 5 morao da eliminišem obzirom da mi je prvo pf mnogo jače po pesmama. Pakao stvarno.

Ok je finale, raznovrsno, a za moj ukus tamo je trebalo da se nađu i Bang Bang, Enigma, Anastacia. Ponovo očekujem neki srpski plasman za moj predlog, a malo me i čudi kako sam se provukao dalje, jer sam, kad se sve sabere i oduzme, završio u žutom.

Prilično sam diskonektovan u odnosu na FSC u poslednje vreme, pa ću malo da odmaram nakon ovog izdanja (da se ne uvrede organizatori ako preskočim 🙏). Srećno svima!

Glasala. Iako mi je drugo pf bilo dosta konkurentnije u takmičarskom smislu, nakon nekih ispadanja u drugom glasovi su mi više otišli za prvo polufinale.

Hvala svima koji su bili na Slušajmo
Podsetnici poslati na 28 adresa
Od vas zavisi ko će biti sledeća FSC-MTV zvezda
Nestrpljivo čekamo vaše glasove! :love:

Ufff, poslati glasovi! Bilo je jako napeto, ceo top 10 mi se sviđa i zaslužuju 12 poena!

Back