304. FSC - Drugovision Song Contest

E dobro sad kad je Hrvatska zauzeta mogu da podelim svoju prvu ideju koja mi je pala na pamet setivši se filma Tito i ja

Dakle, vaš je zadatak poslati pjesmu iz jedne od ovih država na popisu:

🇦🇫 Afganistan 🇦🇱 Albanija 🇦🇴 Angola 🇦🇲 Armenija 🇦🇿 Azerbajdžan 🇧🇾 Bjelorusija 🇧🇦 Bosna i Hercegovina 🇧🇬 Bugarska 🇨🇿 Češka 🇪🇪 Estonija 🇪🇹 Etiopija 🇬🇪 Gruzija 🇭🇷 Hrvatska 🇰🇿 Kazahstan 🇰🇭 Kambodža 🇨🇳 Kina 🇰🇬 Kirgistan 🇰🇷🇰🇵 Koreja 🇨🇺 Kuba 🇱🇦 Laos 🇱🇻 Latvija 🇱🇹 Litva 🇭🇺 Mađarska 🇲🇩 Moldavija 🇲🇳 Mongolija 🇲🇿 Mozambik 🇩🇪 Njemačka 🇵🇱 Poljska 🇷🇴 Rumunjska 🇷🇺 Rusija 🇸🇰 Slovačka 🇸🇮 Slovenija 🇲🇰 Sjeverna Makedonija 🇷🇸 Srbija 🇹🇯 Tadžikistan 🇹🇲 Turkmenistan 🇺🇦 Ukrajina 🇺🇿 Uzbekistan 🇻🇳 Vijetnam
🇲🇪:
malina-srecni.gif

Babalend je pronašla neku pesmu i jako nas je tresnula i sad idemo na rizik pa šta bude, eto biće.

To su fejkare! Mi samo socijalističke tekovine gajimo. 📢 Kapitalizam I konzumerizam, fuuuuuj 💥
P. S. Izgleda da ovi mladi ni ne znaju izgleda za babuške😁

23988.webp

FSC INSIDER doznaje da će jedna od voditelja biti najpoznatije sjevernokorejsko TV lice.

- Jako sam uzbuđena i suzu radosnicu ne mogu skriti što je naš veliki vođa dopustio da volim Drugoviziju., rekla jd Ri Chun - hee na dolasku u zračnu luku Oslobođenje.

23995.webp

Uveliko već traju probe za spektakularan show koji nas očekuje idući tjedan. Ovdje vidimo show u prvom polufinalu prije završetka glasanja.

23996.webp

24007.webp

Kult ličnosti javno je nekritičko isticanje i obožavanje jedne osobe kao nepogrješivog političkog vođe društvenog napretka.

Često je viđen u socijalističkim diktaturama, a sada će biti i na forumu, prilagođen FSC-u naravno.

Zamislite sebe kao socijalističkog lidera.

▪︎ Koje FSC pjesme koje ste VI i isključivo VI slali i dalje obožavate?

▪︎ Danas kult ličnosti ostaje na zapadnom Balkanu - koje Vaše pjesme volite iz sljedećih zemalja:

🇦🇱 ALBANIJE
🇸🇮 SLOVENIJE
🇭🇷 HRVATSKE
🇧🇦BOSNE i HERCEGOVINE
🇲🇪 CRNE GORE
🇲🇰 SJEVERNE MAKEDONIJE
🇷🇸 SRBIJE

----
Evo ja ću prvi:

🇭🇷
Vojko V - Mamacita - (246)
Colonia - Cest la vie (296)
Marcela - Nismo isti svijet (255)

🇷🇸
Amadeus band - Lažu te (234)
Miroslav Ilić -Jesen 70 i neke (205)
Ludi Srbi x Mimi Mercedes - Beli bes na 90 (193)

🇧🇦
Dubioza Kolektiv x Dino Dvornik - Treba mi zraka (178)
Plavi Orkestar - Odlazim (172)

Last edited:
Slovenija
301. izdanje, 8. mesto, organizator Ro

Hrvatska
221. izdanje, 10.mesto, organizator Bebi

Severna Makedonija
194. izdanje, 2. mesto, organizator Niko

Srbija
253. izdanje, 8. mesto, organizator Zeleni

Poslala sam pesmu koju sam najviše slušala i koja mi se uklapa u ovu temu, ništa pretenciozno ali odgovoreno

Domaćin nam se ućutao. A i mi slabo prisutni. Baš je nezgodno vreme za ovu ediciju 😏

Poslali smo masterpis i očekujemo da nas u skladu sa tim nagradite, hvala.

304. FSC - Drugovision Song Contest
Back