• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

304. FSC - Drugovision Song Contest

Potvrđen prvi slučaj hantavirusa u novaja ognjenki, pa je stan VIIb u karantinu

Kad sam procitao koja je tema, ucinilo mi se da je pisalo Zadrugovizija i pomislio da saljemo ucesnike tih rijalitija. 😅

Ocekujem da u ovoj temi bude bar 10-ak odlicnih pesama, a i vise.
View attachment 44327

Kult ličnosti javno je nekritičko isticanje i obožavanje jedne osobe kao nepogrješivog političkog vođe društvenog napretka.

Često je viđen u socijalističkim diktaturama, a sada će biti i na forumu, prilagođen FSC-u naravno.

Zamislite sebe kao socijalističkog lidera.

▪︎ Koje FSC pjesme koje ste VI i isključivo VI slali i dalje obožavate?

▪︎ Danas kult ličnosti ostaje na zapadnom Balkanu - koje Vaše pjesme volite iz sljedećih zemalja:

🇦🇱 ALBANIJE
🇸🇮 SLOVENIJE
🇭🇷 HRVATSKE
🇧🇦BOSNE i HERCEGOVINE
🇲🇪 CRNE GORE
🇲🇰 SJEVERNE MAKEDONIJE
🇷🇸 SRBIJE

----
Evo ja ću prvi:

🇭🇷
Vojko V - Mamacita - (246)
Colonia - Cest la vie (296)
Marcela - Nismo isti svijet (255)

🇷🇸
Amadeus band - Lažu te (234)
Miroslav Ilić -Jesen 70 i neke (205)
Ludi Srbi x Mimi Mercedes - Beli bes na 90 (193)

🇧🇦
Dubioza Kolektiv x Dino Dvornik - Treba mi zraka (178)
Plavi Orkestar - Odlazim (172)
Ako se pitanje iskljucivo odnosi na ovih 7 drzava, onda nemam puno izbora, jer slabo saljem pesme iz tih drzava. Ali definitivno mi je najdraza, bez razmisljanja je Dragan Mijalkovski - Kazi mi :mk:

A inace za ovu temu izdvojio bih Сергей Лазарев и Ани Лорак - Не отпускай :ru::ua: Meni licno jedna od najlepsih pesama u svakom smislu.

Inace su obe pesme u fazonu koje najvise volim.

Back