304. FSC - Drugovision Song Contest

Pravilima nije dozvoljeno, a i, ne morate baš otkrivati o čemu smo diskutovali. 😅

Hvala @Pokahontas i @Ro97 na 10 i 8, i ostalima na nižim. Nije da sam očekivala neki wow plasman, ali svejedno je malo gorko kad ispadneš sa nečim šta ti je drago i za šta misliš da se uklapa u temu. Plus su većinski bili okej semafori, pa onda i to malo zavara. A i ponadaš se kad prođeš npr na alternativnoj temi dobro, da tako može biti i na drugim izdanjima sa alternativnijim stvarima.

rezultati finala.webp

Evo ova tabla što mi je jučer bagovala pa je nisam mogao uploadati. Vjerojatno novi vjetrovi kroz vrata naroda su zapuhali pa je i s njima došla nova mreža. Uglavnom, što se tiče glasanja i razlike kod pojedinih pjesama - neke bodove sam izostavio i poklonio drugome, na par mjesta sam se zeznuo jer forumaši nisu glasali klasično 12-1 nego 1-12 pa sam u brzini to smetnuo s uma. Duboke isprike oštećenim forumašima iz crvene sobe od glavnog komadanta koji je Space-Xom odletio u svemir jer se bojao za svoju sudbinu.

Želim se zahvaliti svima koji su bili dio ovoga showa. Iako sam očekivao više narodnog angažmana, nema veze, ipak je tu bio i eurovizijski tjedan i post-eruovizijska depresija (mene sad lovi post fsc depra lol) pa je program pao u drugi plan. Drago mi je što smo prošli kroz više-manje sve stavke komunizma - od kulta ličnosti, života radničke klase, novačenje pionira te onu mračnu stranu - dezerterstvo, suđenje i slanje u gulag kao i rušenje komunizma u prijavljenim državama.

Iskrene čestitke @creature na pobijedi, moja dupla 12ica. Zanimljivo što je prva prijavila pjesmu i ostala na vrhu kroz skoro cijelo vrijeme glasanja (finalnoga i polufinalnog). Veliko hvala @Vax'ildan, @EvilSmile i @Tetsujin što su nagradili The Khans visokim poenima. Isto tako hvala i ostalima koji su nam udijelili siću.

Hvala svima što ste bili dio ovog komunističkog showa, naravno cilj nam je bio se dobro zabaviti, a ne politički provocirati zbog loših iskustava sa komunizmom u našoj zajedničkoj nedavnoj povijesti (ako je netko tako shvatio temu, a nadam se da nije). Nadam se da ste se dobro proveli.

Do nekog drugog svemirskog kuršlusa (ako ga bude, jer me baš izmorila ova organizacija :P ) 🫡👽💚

Organizator, sledećeg 305. po redu FSC-a je Pokahontas.
Zasad toliko, ostatak nešto kasnije.

Ewk-Ny-R8.png

Top 7 u kompletu nule od mene, a inače mi nije leglo izdanje što se pesama tiče. 😂 Tako to obično biva.

Andi Tóth je preslatka i pesmu sam pronašao još kada je bio austrougarski FSC kod Sivog pre godinu i po dana. 😊 Malo kasnije sam se baš zarazio pesmom, obožavam je i nikako mi se nije do sada ukazivala prilika da je pošaljem. Mislio sam da je prijemčljiva širem krugu forumaša i da bi mogla makar na LU, ali ne mogu da se žalim jer sam makar i regularno prošao u finale i da nisam DF.
Najveće hvala Botboni i Marku na 12! 😍😍 Takođe i pobednici Kričrki na 10! 😍
Hvala i Stormu, Sivom i Viskiju na 7 bodova, Androgi na 6, Ivani i Dežurnom na 5, kao i ostalima na sitnijim poenima. 🙂

Iskrene čestitke @creature na pobijedi, moja dupla 12ica. Zanimljivo što je prva prijavila pjesmu i ostala na vrhu kroz skoro cijelo vrijeme glasanja (finalnoga i polufinalnog).
Vidim da su Rumuni jurnuli u 9:00 i završili u top 2. 🥳 Čestitke i tebi, super smo se proveli. Faktu mast pa organizacija opet nekad.

Čestitke kričr na pobedi. 🦾 Znali smo da će to biti neko od Rumunjara. @zeleni, fantastikus organizacija, prevazišli ste sve stresne situacije kako dolikuje. A za vas koji ste voleli living in a haze jedno ❤️

Back