Evo ova tabla što mi je jučer bagovala pa je nisam mogao uploadati. Vjerojatno novi vjetrovi kroz vrata naroda su zapuhali pa je i s njima došla nova mreža. Uglavnom, što se tiče glasanja i razlike kod pojedinih pjesama - neke bodove sam izostavio i poklonio drugome, na par mjesta sam se zeznuo jer forumaši nisu glasali klasično 12-1 nego 1-12 pa sam u brzini to smetnuo s uma. Duboke isprike oštećenim forumašima iz crvene sobe od glavnog komadanta koji je Space-Xom odletio u svemir jer se bojao za svoju sudbinu.
Želim se zahvaliti svima koji su bili dio ovoga showa. Iako sam očekivao više narodnog angažmana, nema veze, ipak je tu bio i eurovizijski tjedan i post-eruovizijska depresija (mene sad lovi post fsc depra lol) pa je program pao u drugi plan. Drago mi je što smo prošli kroz više-manje sve stavke komunizma - od kulta ličnosti, života radničke klase, novačenje pionira te onu mračnu stranu - dezerterstvo, suđenje i slanje u gulag kao i rušenje komunizma u prijavljenim državama.
Iskrene čestitke
@creature na pobijedi, moja dupla 12ica. Zanimljivo što je prva prijavila pjesmu i ostala na vrhu kroz skoro cijelo vrijeme glasanja (finalnoga i polufinalnog). Veliko hvala
@Vax'ildan,
@EvilSmile i
@Tetsujin što su nagradili The Khans visokim poenima. Isto tako hvala i ostalima koji su nam udijelili siću.
Hvala svima što ste bili dio ovog komunističkog showa, naravno cilj nam je bio se dobro zabaviti, a ne politički provocirati zbog loših iskustava sa komunizmom u našoj zajedničkoj nedavnoj povijesti (ako je netko tako shvatio temu, a nadam se da nije). Nadam se da ste se dobro proveli.
Do nekog drugog svemirskog kuršlusa (ako ga bude, jer me baš izmorila ova organizacija

)