306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲

Nismo pratili uzivo jer smo bili po nekim drugim dimenzijama sinoc. Priredba isto predobra u repriznom terminu.

Pesme ne znam vecinski.

Za sad oba utiska na moju pesmu odlicna.

Zahvalan jako i @dracarys -u koji je odradio i rekapitulacije da imamo! Dodate su u prvi post!

pokemon best wishes GIF

Inace mislim da se na recapovima vidi mnogo bolje da sam se trudio da porazdvajam pesme zanrovski jednu od druge (ne nekim licnim preferencama) da se razlikuju (ako se nekome ne dopada draw). Prvo polufinale zadalo glavobolju po tom pitanju. Ovako sam se osecao!

Pokemon GIF

Last edited:
Dokle vise Elvana Gjata, boze ima li te
Bas me je interesovalo koliko puta je slata Elvana, jer meni se cini da je prvi put ovde. I pogledam spisak i vidim da je samo jednom ucestvovala i to davno na 128. FSC-u. Mozda generalno imamo utisak da je neko vise puta ucestvovao pogotovo ako se radi o evrovizijskim izvodjacima.
Ja bih pre pomislio da je cesce ucestvovao Francesco Gabbani, Mikolas, The Weeknd, Ariana Grande, Katy Perry, Oliver Dragojevic, Paola e Chiara...

A sto se tice prezentacije i dosadasnje organizacije 👏, svaka cast kako sve to izgleda i kako je osmisljeno. Drago mi je videti i cuti da je poslato nesto od Olivera Dragojevica, a ovu pesmu od Lorene znam jos sa festivala i iznenadjen sam da je se neko setio da je posalje. 👍

Fantastična priredba, fantastični baneri, sve pršti i miriše na katarzu! Bravo Evil! ⚡

Pesme uglavnom ne znam, izvođače mahom znam sa drugim pesmama. Jedna mi ukradena i u fazonu sam wtf ko se toga setio. Malo kasnije bacam komentare na pesme samo da obavim fizički naporan posao.

Jednu od pesama koje učestvuju sam otkrio pre neki dan bukvalno i bio sam u fazonu jedva čekam da je pošaljem koliko me je oduševila 🥲

Tek treba da poslušam sve, ali toliko sam se na tu pesmu navukao da vrv znam unapred svojih 12

PRVO POLUFINALE

Heart Love GIF by Pokémon_JPN

1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish
2. Conan Gray - Vodka Cranberry
3. Etta Marcus - Theatre

4. Relja - Intercontinental
5. Xico Gaiato - Sem Perdao
6. Halsey - You Should Be Sad
7. Iulia Teleuca - Luna

8. Blanks - Heart On Fire
9. Bea - Never Know Love
10. Lost Frequencies - Rise

11. Bella Poarch - Ribcage
12. Temper City - Self Aware 🤍
13. Marina Reche - Mil Preguntas
14. Bones UK - Beautiful Is Boring
15. Francesco Gabbani - Summer Funk
16. Still Corners - Today Is The Day
17. Alba August - Killing Time
18. Benjamin - Badabim
19. Bea Duarte - Mar

20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears
21. DA TI - Take Me There

DRUGO POLUFINALE

Pokemon Reaction GIF

1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela
3. Katy Perry - Rise

4. Edita - Plavi
5. LUNA KILLS - Lower
6. Paola e Chiara - A Modo Mio

7. Ebony - Rage
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch

9. JONY - Lechu
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna
12. INJI - I Wanna Feel It All

13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru
14. Freya Ridings - Weekends
15. Gregorian - Moment of Peace

16. Cobrah - Hush
17. Jake Wesley Rogers - Pluto
18. Aco Regina - Koraci

19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus
20. Tip Stevens - Emperor

21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire

Neću (is)pratiti aktivno neko vreme dešavanja na FSC-u (forumu) jer sam u letnjem modusu i trenutno posvećena nekim drugim stvarima ali ovo izgleda wow, čestitke!🎉
Puno sreće svim učesnicimaaaaaaaa

Npr ovako ste nesto mogli za Fire zadatak. Ali ajde. Sve same kraljise i princhevi turbo pop ispod chasti....

Season 1 Queen GIF by The Spanish Princess

Onda se pojavi neko ko ne ucestvuje i izvredja mi Elvanu.... Ccccc

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲
Back