POLUFINALE 1
1.
Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish - Počelo obećavajuće, a zapravo mi je bilo dosadno. Refren me nije vozio nimalo iako pesma po samoj atmosferi je okej.
2.
Conan Gray - Vodka Cranberry - Ovo je sve samo ne dejstvo vodka cranberry. Zamislio sam sebe pijanog da slušam ovo, odveo bih sebe u grob.
3.
Etta Marcus - Theatre - Ona mi izgleda kao da je smrt stigla na vrata i prelepo mi je. Zapravo volim ovakve pesme, savršena kombinacija halucinacije i smrti. Moj video iz ogledala je skuplji od ovog spota.
4.
Relja - Intercontinental - On mi je kao Vojaž samo krupniji. Nisam nešto fan njegovih pesama.
5.
Xico Gaiato - Sem Perdao - Ova sekta je fantastična.
6.
Halsey - You Should Be Sad - Spot mi je previše divlji za ovu presporu pesmu. Gola baladerka.
7.
Iulia Teleuca - Luna - Ovo je mid na prvi pogled, al ajde kao poslušaću još pa možda i bude jače prilike.
8.
Blanks - Heart On Fire - Zabavlja me, mogu sebe da zamislim da slušam u kolima. Ima keči refren što je veoma bitno.
9.
Bea - Never Know Love - Patetika koja nije u mom opusu, al svako ima drugačiji vrstu tragedije u životu.
10.
Lost Frequencies - Rise - Okej, može da se posluša nije nezgodno. Sad, da li bih opet ne znam.
11.
Bella Poarch - Ribcage - Ovako izgledaju moji snovi, ovo je fantazija. Volim ove tonove, ne znam kako se to zove al je tako kao kroz staklo.
12.
Temper City - Self Aware - I ovo mi dođe kategorija srednje.
13.
Marina Reche - Mil Preguntas - Da je na srpskom bila bi ko Jovana Pajić, taj rang. Emotivno, al nisam siguran jel me ubola. Atmosfera je bila ok.
14.
Bones UK - Beautiful Is Boring - Juuuu kunulingus u startu a posle toga usledio spektakl. Meni je ovo mnogo dobar vajb pesme.
15.
Francesco Gabbani - Summer Funk - Ovo je fino, neobavezno. Mislim, prosečne pesme na italijanskom uvek zvuče bolje nego druge na bilo kom jeziku.
16.
Still Corners - Today Is The Day - Jako mi je Fleetwood Mac i sviđaju mi se takvi zvuci i ovo bih slušao redovno. Sviđa mi se što je sve dva dinara.
17.
Alba August - Killing Time - Pa okej mi je i ovo bilo, zahvaljujući zvuku više nego na samoj kompoziciji. Al ima mi potencijala.
18.
Benjamin - Badabim - Jako eksplicitno, ali nema veze volimo kontroverze!
19.
Bea Duarte - Mar - Kao demonizovana Chapell Roan. Ne znam, nije mi prijalo iskreno.
20.
The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears - Lepa je pesma, slušao sam je kad je bila aktuelna.
21.
DA TI - Take Me There - Fenomenalna kompozicija za kraj, svaka čast domaćine na rasporedu. Baš mi se dojmilo.
POLUFINALE 2
1.
Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio - Ovo mi zvuči kao miks svih poznatih pesama u jednu. Mislim, koktel pesmica koju bih pomešao s drugim.
2.
Oliver Dragojević - Anđela, Anđela - Nisam u điru danas.
3.
Katy Perry - Rise - Jel vi znate da je Kejti Peri ubila časnu sestru? A sada se priča da je predatorka. Pesma mi je konkretno flop.
4.
Edita - Plavi - A i ona mi je malo kao da nema sopstveni identitet nego tako kopira trendove ko svaka domaća pevačica. Ovde konkretno jako podseća na Senidu.
5.
LUNA KILLS - Lower - Uvod je sekta u koju bih ušao. Dobra mi je pesma, izvozala mi živac.
6.
Paola e Chiara - A Modo Mio - Ovo mi je bilo dosadno.
7.
Ebony - Rage - Uuu ovo je bilo fenomenalno, ko kec na deset posle prethodne pesme.
8.
Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch - Pa sad, ovo mi dođe ko podgrevanje stare večere. To uglavnom ne bude ukusno.
9.
JONY - Lechu - Srednje, neki tako osrednji osećaj.
10.
MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble - I ovo mi dođe okej za ovo polufinale. Nekako sam na pola preslušavanja ovde to pomislio.
11.
Lorena - Kako Samo Mater Zna - Klasična balkanska balada na koju majke otkidaju.
12.
INJI - I Wanna Feel It All - Hvala lepo na ovoj pesmi, baš me je razmrdala i razvedrila!!!
13.
Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru - Malo mi je progoniteljski. U suštini jeste meditativno, recimo kad bih sad imao masažu moglo bi da prođe.
14.
Freya Ridings - Weekends - E ovu pevačicu su mi ukrali, ali nisu pesmu. Sviđa mi se ona kao osoba i kao glazbenica.
15.
Gregorian - Moment of Peace - I ovo mi je najrandom ukradena pesma, obožavam.
16.
Cobrah - Hush - Znam Kobricu, odlična je! Da ne dužim, odlično je dovoljno.
17.
Jake Wesley Rogers - Pluto - Estetika mi je odlična, pesma mi je još u razradi.
18.
Aco Regina - Koraci - Okej pesma sama po sebi, nije mi izazvala oduševljenje i nostalgiju koju treba.
19.
Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus - Ovde mi je sve 10/10.
20.
Tip Stevens - Emperor - Ovo je takva kidalica. Ovo je baš ubolo živac koji tražim.
21.
Dragana Mirković - Riding Through The Fire - Ovo mi je takav hit što se uopšte pojavilo na FSC-u.