POLUFINALE 1 - OBSIDIAN VERSION :
1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish - generalno mi je super pesma samo refren malo bejzik, definitivno odlican pocetak PFa
2. Conan Gray - Vodka Cranberry - ne smeta mi pesma, ne bih je preskocio na listi, ali previse njanjavo za moj ukus
3. Etta Marcus - Theatre - prijalo mi je itekako, mada na pocetku rekoh 'evo ga jos jedan njanjav snooze fest' i drago mi je sto sam pojeo sopstveno govno
4. Relja - Intercontinental - nemam nista lepo da Kazem, pa bolje da ne Kazem nista, tako me baka ucila
5. Xico Gaiato - Sem Perdao - odlican predlog, volim kad imate muda da posaljete ovako nesto
6. Halsey - You Should Be Sad - back to snooze fest lol predosadno za moj ukus
7. Iulia Teleuca - Luna - pa mislim ni ovo ne ode nigde, dosadno + bejzik instrumental
8. Blanks - Heart On Fire - kjut pesmica, volim retro zvuk, ali isto pomalo dosadno i predvidljivo
9. Bea - Never Know Love - ma dokle vise pitam?!?!
10. Lost Frequencies - Rise - bejzik opet... dosadni ste
11. Bella Poarch - Ribcage - ok ok bolje bolje konacno malo da ga date po gasu, instrumental je do jaja
12. Temper City - Self Aware - omg trazim ovu pesmu danima!!! odlicna
13. Marina Reche - Mil Preguntas - i nazad na dosadu, nemilosrdni ste
14. Bones UK - Beautiful Is Boring - konacno nesto sto kida + savrseno opisuje prethodnu pesmu lol
15. Francesco Gabbani - Summer Funk - jao ljudi opet ova baba
16. Still Corners - Today Is The Day - back to boring ali bar vozi instrumental
17. Alba August - Killing Time - isti utisak kao za prethodnu pesmu ali je malo bolji ipak ovde
18. Benjamin - Badabim - deo pred refren kida haos, malo mi refren slab ali generalni utisak vrlo dobar
19. Bea Duarte - Mar - lepo za da ide u pozadini dok usisavam kucu (i da se ne cuje od usisivaca), salim se malo, kraj je dobar ali dok dodje do njega porodim se tri puta
20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears - zakasnila je osoba sa prijavom ove pesme puno, mislim da je vecina, ukljucujuci i mene, prezasicena pesmom, iako ne mogu da osporim da je dobra, ne mogu da je poslusam do kraja
21. DA TI - Take Me There - prijatna voznjica, mada malo nekonkurentno, iako kad pogledam ostatak PFa, jedna od boljih definitivno
POLUFINALE 2 - GARNET VERSION :
1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio - zove 2010. godina i trazi bezdusnu bejzik pesmu nazad
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela - molim vas da se dozovete sebi kad prijavljujete pesme za FSC
3. Katy Perry - Rise - ne stoje njoj ovakve pesme ako mene pitate, ok ali dosadno i ravno nekako
4. Edita - Plavi - ovo znam od ranije, kida! malo smo se zasitili od previse slusanja kad je pesma izasla, ali volimo i dalje
5. LUNA KILLS - Lower - kako je lepo pocelo, nastavilo se uzas, pa opet krenulo super, pa opet sranje, i tako na kraju ipak nista, ravna crta
6. Paola e Chiara - A Modo Mio - lobanja. toliko.
7. Ebony - Rage - zanimljivo vrlo, svidja mi se
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch - klasik. volimo zauvek jer Vice City.
9. JONY - Lechu - kad je krenula prevrnuh ocima, ali ima delova koji bude neku cudnu nostalgiju u meni pa mi se ipak dopalo do kraja
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble - mozda bi me radilo da sam str8
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna - e ovako se radi balada, bravo
12. INJI - I Wanna Feel It All - my type on paper ali me ipak ne radi nimalo
13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru - zanimljivo. predugo traje i smori bas ali zanimljivo.
14. Freya Ridings - Weekends - korektno. samo toliko.
15. Gregorian - Moment of Peace - na ovo sam definitivno slab, volim spoj, samo sta je onaj smor kraj?
16. Cobrah - Hush - idemo bre, bit gori, ona gori, ma gori sve
17. Jake Wesley Rogers - Pluto - pa lepo ali opet njanjavo
18. Aco Regina - Koraci - isuse boze nisam ovo cuo sto godina, odradila nostalgija posao, moze
19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus - pa ono, slusljivo ali nisam pao na dupe
20. Tip Stevens - Emperor - to je to. ovo se cekalo celo izdanje. prvoklasna kidalica.
21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire - kakav trip je bilo slusanje ove pesme posle toliko godina