306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲

Mene su u početku voleli, sad mi žele sve najgore. Ljubav i mržnja su sastavni deo života.

Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru X Izvini Vaxe, al ne rade me ovakve pesme, previše sam ti ja ADHD za instrumental bez jačeg BPMa.
Ovaj komentar me je najvise zainteresovao, posto nisam za instrumentale u takmicarskom smislu. Poslusao sam i odmah cu reci da za mene ovo nije instrumental. Ovde ima puno teksta i razlicit je. Negde pred kraj se ponavlja naslov pesme vise puta pa se moze uciniti da se vrte tri - cetiri reci u krug i dodatni utisak je mozda sto je na japanskom. Vokali nisu snazni i naglaseni, nego su tisi pa i to odaje utisak da vise vuce na istrumental.
Meni je recimo "No good" The Prodigy zamaskirani instrumental koji ponavlja tri stiha.
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna - Klasična balkanska balada na koju majke otkidaju.
Juuu. Sad se osecam majcinski. 😵

ne radi nam se danas nesto preterano pa slusamo pesme i pisemo utiske, ocekujte uskoro 👉👈

Ko želi moze organizovati slušanja. Do mene dopiru glasovi da i to mora organizator...

pika-angry.gif

Stvarno nemam vremena za to.... Ko voli da organizuje zajednička slušanja BE MY GUEST!

be-my-guest-edward-asner.gif

POLUFINALE 1 - OBSIDIAN VERSION :

1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish - generalno mi je super pesma samo refren malo bejzik, definitivno odlican pocetak PFa
2. Conan Gray - Vodka Cranberry - ne smeta mi pesma, ne bih je preskocio na listi, ali previse njanjavo za moj ukus
3. Etta Marcus - Theatre - prijalo mi je itekako, mada na pocetku rekoh 'evo ga jos jedan njanjav snooze fest' i drago mi je sto sam pojeo sopstveno govno
4. Relja - Intercontinental - nemam nista lepo da Kazem, pa bolje da ne Kazem nista, tako me baka ucila
5. Xico Gaiato - Sem Perdao - odlican predlog, volim kad imate muda da posaljete ovako nesto
6. Halsey - You Should Be Sad - back to snooze fest lol predosadno za moj ukus
7. Iulia Teleuca - Luna - pa mislim ni ovo ne ode nigde, dosadno + bejzik instrumental
8. Blanks - Heart On Fire - kjut pesmica, volim retro zvuk, ali isto pomalo dosadno i predvidljivo
9. Bea - Never Know Love - ma dokle vise pitam?!?!
10. Lost Frequencies - Rise - bejzik opet... dosadni ste
11. Bella Poarch - Ribcage - ok ok bolje bolje konacno malo da ga date po gasu, instrumental je do jaja
12. Temper City - Self Aware - omg trazim ovu pesmu danima!!! odlicna
13. Marina Reche - Mil Preguntas - i nazad na dosadu, nemilosrdni ste
14. Bones UK - Beautiful Is Boring - konacno nesto sto kida + savrseno opisuje prethodnu pesmu lol
15. Francesco Gabbani - Summer Funk - jao ljudi opet ova baba
16. Still Corners - Today Is The Day - back to boring ali bar vozi instrumental
17. Alba August - Killing Time - isti utisak kao za prethodnu pesmu ali je malo bolji ipak ovde
18. Benjamin - Badabim - deo pred refren kida haos, malo mi refren slab ali generalni utisak vrlo dobar
19. Bea Duarte - Mar - lepo za da ide u pozadini dok usisavam kucu (i da se ne cuje od usisivaca), salim se malo, kraj je dobar ali dok dodje do njega porodim se tri puta
20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears - zakasnila je osoba sa prijavom ove pesme puno, mislim da je vecina, ukljucujuci i mene, prezasicena pesmom, iako ne mogu da osporim da je dobra, ne mogu da je poslusam do kraja
21. DA TI - Take Me There - prijatna voznjica, mada malo nekonkurentno, iako kad pogledam ostatak PFa, jedna od boljih definitivno

POLUFINALE 2 - GARNET VERSION :

1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio - zove 2010. godina i trazi bezdusnu bejzik pesmu nazad
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela - molim vas da se dozovete sebi kad prijavljujete pesme za FSC
3. Katy Perry - Rise - ne stoje njoj ovakve pesme ako mene pitate, ok ali dosadno i ravno nekako
4. Edita - Plavi - ovo znam od ranije, kida! malo smo se zasitili od previse slusanja kad je pesma izasla, ali volimo i dalje
5. LUNA KILLS - Lower - kako je lepo pocelo, nastavilo se uzas, pa opet krenulo super, pa opet sranje, i tako na kraju ipak nista, ravna crta
6. Paola e Chiara - A Modo Mio - lobanja. toliko.
7. Ebony - Rage - zanimljivo vrlo, svidja mi se
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch - klasik. volimo zauvek jer Vice City.
9. JONY - Lechu - kad je krenula prevrnuh ocima, ali ima delova koji bude neku cudnu nostalgiju u meni pa mi se ipak dopalo do kraja
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble - mozda bi me radilo da sam str8
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna - e ovako se radi balada, bravo
12. INJI - I Wanna Feel It All - my type on paper ali me ipak ne radi nimalo
13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru - zanimljivo. predugo traje i smori bas ali zanimljivo.
14. Freya Ridings - Weekends - korektno. samo toliko.
15. Gregorian - Moment of Peace - na ovo sam definitivno slab, volim spoj, samo sta je onaj smor kraj?
16. Cobrah - Hush - idemo bre, bit gori, ona gori, ma gori sve
17. Jake Wesley Rogers - Pluto - pa lepo ali opet njanjavo
18. Aco Regina - Koraci - isuse boze nisam ovo cuo sto godina, odradila nostalgija posao, moze
19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus - pa ono, slusljivo ali nisam pao na dupe
20. Tip Stevens - Emperor - to je to. ovo se cekalo celo izdanje. prvoklasna kidalica.
21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire - kakav trip je bilo slusanje ove pesme posle toliko godina

Hoće li možda biti organizovano zajedničko slušanje (ovih dana)? :giggle:
Mislim da nece, zbog fudbala. Ili da bude neki raniji termin, ali vecini ne odgovara. Evo recimo, veceras ima fore od 21h, nakon fudbala.

Inace, mislim da cu opet krenuti da gledam Pokemone. Nasao sam neki sajt, jedino sto je problem sto nema nekoliko epizoda.

Tinte ima YT kanal oficijalni, veliki broj epizoda, sad da te ne slazem kolko sezona, ali su na engleskom. Drago mi je da vas podsticem na nostalgiju,

A mozete i emulatorom Pokemon NDS igrice. HG / SS su top (mada ne znam da li ima neki stabilan emulator koji ne smara jer zamrzava ponekad, ali ucestali save i sve ok, samo reset), to je igrica o Johto regiji / iz druge sezone, Pokemon Johto, i samo ta zamrzava. Ostale su ugl skroz stabilne, Platinum (pre od DIamond Pearl) Black White 1/2, GBA su jos starije igrice i one su put kroz Kanto (Fire Red / Soul Silver) ili Hoenn (Emerald kao najsuperiornija verzija generacije). A ko ima nove jake racunare imate citru za 3ds igrice, a za Switch ima isto ali ne znam, tu treba bas jaka, jaka masina...

Last edited:
Hvala. Videcu da li cu gledati na engleskom. Zamara me tako malo. Gledao sam tako Zmajeve kugle pre 15-ak, 20-ak godina, jer nisam imao drugu mogucnost.

Znali smo. Ali na Tv-u nisu prikazane sve epizode. Pa sam na DVD-u nabavio sve epizode na engleskom.

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪🐲
Back