306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲

Dve velike zvezde domaće scene, dva flopa. Zašto? Pitam vas sad (Sivi i Lignjica)?

11.webp

Last edited:
Razumem drugu ali malo manje razumem ispadanje Edite 🤔
Ja vas ne razumem ništa ako ćemo iskreno.

giphy.gif

Ponovo je Lord zaustavio električnog takmičara, ovog puta Filthy-ja i Kilija!

14.webp

Last edited:
Imao sam utisak da ce Bones UK sigurno proci u finale, jer mi se cinilo da je imalo dosta odlicnih komentara. Cak sam pomislio da moze i do LU.

Poslednji osvaja bedž Ljubavne krilatice, ali tu je kraj njegovog puta? Na koga tipujete (ako smo živi uopšte) da je onaj ko ispada poslednji?

Cudi me da sam i ovoliko poena skupio nakon onih komentara i semafora. Stvarno vise nema smisla, dojadilo mi sutiranje sta god da posaljem lol

Samo se vi smejte Elvani, ali ona je skinula gaće Muhamadd-u, odradila pos'o i pošteno zaradila svoj bedž iako "tenički" nije pobedila u borbi, skupila je svih osam pa je legit.

Kejti i EvroBosna nas napuštaju ali odlaze u legendu sa ukupno 7 bedževa nadomak lige!

16.webp

Čestitke finalistima!

Last edited:
Vidjelo se po njenim prethodnim rezultatima na FSC-u da ljudi ovdje imaju negativni bias prema Kejti bez obzira kakva je pjesma, očito ni slanje ove pjesme u ovako slaboj konkurenciji nije bilo dovoljno. Mislim vidi se po bodovima da je bilo ljudi koji su je nagradili, ali previše je dobila nula zbog hejtera.

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲
Back