Bravo, Tetsujin za organizaciju, mada je moglo i bez ove greškice na kraju, ali dobro, dešava se. Čestitke i Filhyju na pobedi, ovo je definitivno tvoja godina.

OK su ostali rezultati, bogami ne sećam se da sam ovoliko poena dala Evilu u neko skorije vreme, a sad na dva izdanja prvo 8+12, a sad 2x12. Super mi je i pesma koja je predstavljala SAD, svidela mi se na prvu, nije nešto što se baš često šalje.
Meni kao zadatak zapade Afrika, isprva nisam bila baš skroz oduševljena, ali se setih, između ostalog i ove pesme iz Južne Afrike, ja sam je čula u skorije vreme tek, gledajući jednu seriju u kojoj se pojavila, mada sam videla da je bila popularna i u vreme korone, kroz neku vrstu izazova među lekarima, mada sam u startu rekla da ipak neću slati ništa odatle, a verovala sam da ni ne bih stigla da je zauzmem. Na kraju sam, iz zezanja krenula da preslušavam izvođače sa Zelenortskih ostrva, isprva ne planirajući da šaljem nešto odatle, ali sam, ono što se kaže "na prvu" naletela na ovu pesmu i mnogo mi se dopala. Kasnije sam nastavila da preslušavam, ali se sve nekako vraćalo na nju i odlučila sam da šaljem, pa šta bude.

Mnogo mi je drago što sam sa njom prekinula niz neprolazaka, a za to su zaslužni: etica, Nije sve tako sivo, Endrega, Pokahontas, Bebi, GavranESC, Stefix, Arsenic, EvilSmile, creature, Ro97 i Destry94 (polufinale), kao i etica, Endrega, Nije sve tako sivo, Filhy, Leo Cezar, Tetsujin, GavranESC, Pokahontas, Anavi, Stefix, Tinte, Djole89, creature i Bebi (finale).
Screenshotovi:
prijave: Replay, Stole;
glasovi u polufinalu: Marko, zeleni;
glasovi u finalu: Destry94, Stefan28.
@Tetsujin (za slučaj da ne vidiš).