312.FSC - The Traitors 🗡

Konačno imamo glasove u drugom krugu u preglasavanju i imamo osobu koja je prva napustila igricu pod sumnjom da je Zaverenik a kojoj ste ukazali najmanje poverenja! Ta osoba je:

⚔️ Ovako su izgledali glasovi u prvom krugu:

Marko --> za Roa97
Destry94 --> za Filhija
Pokahontas --> za GavranaESC
Vax'ildan --> za creature
creature --> za GavranaESC
GavranESC --> za Marka
Filhy --> za Vax'ildana
Detektivka --> za creature
Ro97 --> za Filhija

⚔️ A glasovi u drugom krugu tj preglasavanju su bili ovakvi:

Destry94 --> za Filhija
Pokahontas --> za GavranaESC
Ro97 --> za Filhija
Marko --> za Filhija
Detektivka --> za creature
Vax'ildan --> (u prvom krugu glasao za Creature uz pomoć točka sreće, u drugom ga nema i dalje ali pošto taj glas svakako ne bi uticao na ishod jer bi Filhy i dalje imao najviše glasova, možemo nastaviti dalje)

A sada je vreme da otkrijemo ono što vas najviše zanima tj da li ste izbacili Zaverenika ili Odanog!

Izbačeni Filhy je bio:

ZAVERENIK

⚔️ @Filhy ukoliko želiš, možeš se obratiti poslednji put saigračima! 🥹
Kakvi su utisci ostalima?

Destry govorio o zenama pa glasao za Filhija #sumnjivo

Žene su dale odgovor. Dok je Filhy bio jako sumnjiv u svom odgovaranju i rekao sam da ću glasati po svom unutrašnjem osećaju tako da sam ostao tome dosledan.

Teorija za žene je od starta bila samo teorija koja svakako može biti pogrešna.

Preostali preživeli Zaverenik je upravo obavio svoju dužnost i regrutovao jednog od vas u svoje redove! Budite pametni i obazrivi, možda neko sada malo i promeni ponašanje sa promenom uloge 😉⚔️

Uplašili se pa odmah prave dar mar. Ček da vidim ko je sve online.

Samo razmišljam kada i kako je neko regrutovao kada je i sam @Dežurni kontradiktoran. Prvo kaže da je upravo preostali Zaverenik obavio svoju dužnost i regrutovao novog zaverenika a onda dole kaže kako je to odavno odrađeno.

Zašto bi se odavno regrutovalo i kada tačno? Ništa meni ovde nije jasno! :D @creature ne vičem.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back