312.FSC - The Traitors 🗡

Boldovao si mene, ali nisi stigao da me koknes. Hvala mom postenom i mucenom narodu sto su me spasili. 🙏
Post ti baš i nema smisla u tom slučaju.
A svakako da nisam ni imao nameru da baš tebe 'koknem' već sam tako glasao zbog specifične pozicije u kojoj sam se našao, ali da ne dodajem sad previše i da ne ulazim u detalje dok igra traje.

Najpre želim da se zahvalim Dežurnom na ukazanoj prilici i časti (makar ja tako shvatam) da me postavi kao zaverenika, ali nije uopšte vredelo. 😭
Moram da kažem da jesam izuzetno razočaran svojim ispadanjem i uopšte žalim što sam se prijavio ovde jer je ovo usledilo faktički ni iz čega i nismo imali jednu igru makar u kojoj bismo se konkretno pokazali. A taman sam krenuo da pratim ovaj naš format na televiziji i veoma sam se zainteresovao da se i ovde pokažem. Ovako sam tako lepo uhvatio zalet i entuzijazam i baš hladan tuš je usledio!
Nisam očekivao da budem izglasan, ali kada sam ostavljen za drugi krug, onda sam nekako video sebe na crnoj listi.

Jasno je da ste svi ostali srećni zbog ovoga jer ste spašeni, ali mislim da je za samu igru bez veze da zaverenik odmah izleti.

No, sada se iskreno nadam da to bude znak da na FSC-u makar lepo prođem ako ništa drugo! 🥹 🙏

A šta je to konkretno bilo jako sumnjivo ako se može znati?

Konkretno način na koji si uveče došao i dao onaj poduži odgovor gde si rekao da sam najvispreniji od svih u ovim igrama. Da ne bih parafrazirao evo citiraću te.

Vidiš, od svih postova ovde, meni je ovaj najviše SUS! Hoćeš da kažeš da smo svi mi zaverenici jer si ti dobio takav zadatak, pa ako smatraš da smo svi, onda logično, deduktivno moraš biti ti.
Šta imaš da kažeš u svoju odbranu?

Isto razmišljam. 🤨 Najvispreniji je u ovakvim igrama, a istovremeno najviše ima kontakta sa forumašima i najbolje poznaje njihovu psihologiju.
Ako idemo u pravcu da razmišljamo koga bi Dežo odabrao, to bi mogao da bude on kao jak igrač, da bi bilo zanimljivije.
Svojim iskustvom u Survivoru bi to mogao da bude Vax'ildan (podvučeno i podebljano) 😁 , ali možda manje verovatno jer bi bilo preočigledno videti njega u toj ulozi.
Ne bih da sad izbacimo nekoga od nas odanika i da ubeđujem, ali to su moja razmišljanja.

Inače bih eliminisao Detektivku jer je i to suviše očigledno pošto pije krv iz slamčice, ma kakvi!
A ja mislim da Dežo poštuje žene i da im ne bi dodelio ulogu zaverenika, te i Kreatura (možda) otpada (a možda i ne)...

Što se tiče mog glasa za tebe on je došao upravo zbog toga što si izignorisao manje više moje teoretisanje i prosto sam imao taj osećaj da ovde u ovom izlaganju pokušavaš da baciš sumnju na mene i na Detektivku (što je Detektivku u mojim očima sada učinilo odanom).

Namerno sam nakon tebe napisao - već imam osećaj za neke ljude da bi mogli biti zaverenici i odmah glasao za tebe čim se glasanje otvorilo da ne bih previše razmišljao. Prosto sam sledio unutrašnji osećaj koji sam imao u tom trenutku.

Nisam nikoga terao da glasa za tebe niti je meni neko nešto rekao za tebe.

Što se tiče ovakvih tipova igri ja imam dosta iskustva u tome kako da prepoznam ko bi mogao biti zao ili ti u ovom formatu zaverenik. U ovom trenutku osećaj koji imam je bio tačan, sutra već mogu da pogrešim :D

Nema ovde mnogo prostora za neko manervisanje jer smo svi na istome i nemamo prilike puno da se dokazujemo pogotovo ne u prvoj rundi.

Nadam se da se nećeš obeshrabriti, i meni se dešavalo da me izbace odmah pa nema odustajanja!

Konkretno način na koji si uveče došao i dao onaj poduži odgovor gde si rekao da sam najvispreniji od svih u ovim igrama. Da ne bih parafrazirao evo citiraću te.

Što se tiče mog glasa za tebe on je došao upravo zbog toga što si izignorisao manje više moje teoretisanje i prosto sam imao taj osećaj da ovde u ovom izlaganju pokušavaš da baciš sumnju na mene i na Detektivku (što je Detektivku u mojim očima sada učinilo odanom).

Namerno sam nakon tebe napisao - već imam osećaj za neke ljude da bi mogli biti zaverenici i odmah glasao za tebe čim se glasanje otvorilo da ne bih previše razmišljao. Prosto sam sledio unutrašnji osećaj koji sam imao u tom trenutku.

Nisam nikoga terao da glasa za tebe niti je meni neko nešto rekao za tebe.

Što se tiče ovakvih tipova igri ja imam dosta iskustva u tome kako da prepoznam ko bi mogao biti zao ili ti u ovom formatu zaverenik. U ovom trenutku osećaj koji imam je bio tačan, sutra već mogu da pogrešim :D

Nema ovde mnogo prostora za neko manervisanje jer smo svi na istome i nemamo prilike puno da se dokazujemo pogotovo ne u prvoj rundi.

Nadam se da se nećeš obeshrabriti, i meni se dešavalo da me izbace odmah pa nema odustajanja!

OK, nisam baš siguran da sam te razumeo, ali te sumnje koje sam ja bacao nisu bile na Detektivku već na Gavrana (Detektivku sam upravo suprotno eliminisao da mislim da sigurno nije zaverenica).
Svakako je tvoje pravo da glasaš kako želiš i ne mogu i ne treba da ulazim u to (naročito jer si glasao ispravno), samo me je zanimalo šta je izazvalo bacanje sumnje.
Bilo je rečeno da treba da budemo prisutni samo jednom tokom dana da odgovorimo, a ja iz privatnih obaveza nisam mogao direktno da pratim popodnevni okrugli sto i zato sam tek uveče odgovorio u jednom podužem postu šta sam imao.

Što se odustajanja tiče, to je već gotova stvar jer sam izbačen i nemam više pravo da učestvujem u igri. 😃

OK, nisam baš siguran da sam te razumeo, ali te sumnje koje sam ja bacao nisu bile na Detektivku već na Gavrana (Detektivku sam upravo suprotno eliminisao da mislim da sigurno nije zaverenica).
Svakako je tvoje pravo da glasaš kako želiš i ne mogu i ne treba da ulazim u to (naročito jer si glasao ispravno), samo me je zanimalo šta je izazvalo bacanje sumnje.
Bilo je rečeno da treba da budemo prisutni samo jednom tokom dana da odgovorimo, a ja iz privatnih obaveza nisam mogao direktno da pratim popodnevni okrugli sto i zato sam tek uveče odgovorio u jednom podužem postu šta sam imao.

Što se odustajanja tiče, to je već gotova stvar jer sam izbačen i nemam više pravo da učestvujem u igri. 😃

Ja sam onda pogrešno razumeo ovo kad si napisao Eleminisao bih Detektivku :D

Sve u svemu apsolutno niko ne može da ti objasni zbog čega ima osećaj koji ima, prosto ga ili imaš ili ne. Igrali smo dovoljno puta Among Us i Mafiju da mogu da provalim kako se ponašaš u različitim situacijama. Imaj i to na umu :)

Za odustajanje sam mislio više na to da ako Dežurni pokrene opet ovakav format ili budemo imali ovaj format samo u dužem formatu gde nas ima više da se ne plašiš da se prijaviš opet :D

Edit: U Gavrana ne sumnjam isključivo zbog toga što ne mislim da bi mu Dežurni dao ulogu zaverenika jer je Gavran inače poznat kao dobrica na forumu pogotovo nakon Survivora pa mislim da bi Dežurni više išao na nekog eto poput tebe Filhy. Neko ko je dovoljno namazan da ne možemo lako da ga provalimo i spreman je da igra obe strane. Dok za Gavrana to prosto ne vidim. Bar ne u ovom trenutku.

Da, može dvostruko da se tumači i to me je koštalo. 😭

A što se ovakvog formata tiče, tu sam se previše izleteo u nekoj euforiji zbog praćenja programa, a jako je bitno da moraš da budeš spreman na to da u igri možeš i da izgubiš i da to prihvatiš kao činjenicu, a ne samo da dobiješ. Moraš da to imaš na umu i da se odmah u startu psihički pripremiš, kao što ja ovde nisam (jer sam ispao faktički odmah i bez neke igre), tako da ću sledeći put verovatno dva ili tri puta razmisliti da li ući u ovako nešto, ali verovatno da će odgovor biti ne. 😕

Ma ovo je samo usputna igrica dok čekamo pesme, a zatim i dok budemo slušali pesme i čekali rezultate, a usput kao propartni program uz samu temu da sve skladno bude kao celina i dobro se upoznamo sa ovim formatom na zabavan način kroz FSC! 🙏🏻
Tako da nema veze ni ko pobedi i kad ispadne itd, bitno je da bude zanimljivo i oživimo malo! 🥳🎶

Nadam se da će i oživeti mnogobrojni koji su dobili zadatak a i dalje se nisu prijavili, ima vremena naravno još ali brzo teče do ujutru do 9h 🙏🏻🥹⚔️

Nastavak igre sledi sada, mada ne morate odmah odgovarati, možete bilo kada do sutra predveče, jer je sutra važan FSC dan kada izlaze pesme.
Večeras ne glasate za okruglim stolom, već isključivo ubijaju Zaverenici zajedničkom odlukom, a koga su odlučili da ubiju saznaćete sutra tokom dana (rok za odluku im je do 16h) 🙏🏻

⚔️⚔️⚔️

@creature @Detektivka @Destry94 @GavranESC @Marko @Pokahontas @Ro97 @Vax'ildan
⚔️⚔️⚔️

1. Ko ti deluje kao da previše pažljivo bira šta govori?
2. Ko je trenutno najveća misterija za tebe?
3. Šta ti je sumnjivije: igrač koji stalno optužuje druge ili igrač koji gotovo nikoga ne optužuje?
4. Da moraš da provedeš 24h zatvoren u sobi sa jednim učesnikom ove igre, ko bi to bio?
5. Na koga sumnjaš da je regrutovani zaverenik?

6. Bonus pitanje: Čiji muzički FSC ukus ti najviše leži od preostalih učesnika?

Prijavljujte pesme za FSC ili će vam Zaverenici pokucati na vrata noćas! 🥳🎶⚔️

Evo ja ću odmah jer izlapele babe znaju da zaborave

1. Nisam stekao taj dojam ni za koga trenutno. Ali ajde možda Gavran, djeluje mi da povremeno opipava teren kroz svoje izjave
2. Recimo Detektivka. Čas mi djeluje kao idealan traitor materijal, čas kao klasična odana, tako da eto zbog toga
3. Ovo drugo ipak. Glasni su uglavnom bezopasni 🫴
4. Vax jer mislim da bi me nakon sat vremena toliko izludio da bi mi se ovi koji su nas zatvorili smilovali i pustili me van🙏
5. Srce i razum mi kažu Pokahontas 🚬
6. Ro ili Gavran. Pogotovo nakon što je poslao Linkin Park na prošli FSC 🙏

Detektivka i Gavran :D

Detektivka i Vax. Ne mogu da se odlučim ko je veća misterija trenutno. Marko je skroz ubo kako se ja osećam povodom Detektivke. Stvarno ne mogu da je provalim tako da koju god ulogu da igra jako je teško proceniti u kom je timu.

3. Šta ti je sumnjivije: igrač koji stalno optužuje druge ili igrač koji gotovo nikoga ne optužuje?

Igrač koji gotovo nikog ne optužuje bi mi bio sumnjiviji u ovom trenutku.

4. Da moraš da provedeš 24h zatvoren u sobi sa jednim učesnikom ove igre, ko bi to bio?

Creature. Izbacila bi me kroz prozor posle prvog sata i vikala bi - napolje mizogeni stvore!

Pokahontas ili Creature ali najviše sumnjam na Pokahontasa. Takođe zavisi i od toga na koga sumnjam da je Filhijev partner bio. Koga bi ta osoba na koju sumnjam regrutovala? To je eto proces neki razmišljanja kroz koji prolazim.

Creature /Ro/Vax podjednako mi leži njihov ukus i retko kad odudaraju od onoga što inače volim da slušam. Doduše @Marko isto ume da me ubode često a Gavranu bih poručio da šalje više Linkin Parka i družićemo se.

GavranESC
Ćacxildan
Igrač koji nikog ne optužuje
GavranESC
GavranESC
KričrESC

Igrač koji gotovo nikog ne optužuje bi mi bio sumnjiviji u ovom trenutku.

Pokahontas ili Creature ali najviše sumnjam na Pokahontasa. Takođe zavisi i od toga na koga sumnjam da je Filhijev partner bio. Koga bi ta osoba na koju sumnjam regrutovala? To je eto proces neki razmišljanja kroz koji prolazim.
Pa kako sad najsumnjiviji ja, a kažeš sumnjiviji ti igrač koji nikog ne optužuje. Kontradiktoran si

Vax.

Vax.

Koji nikog ne optužuje.

Vax. @Uprava 🤣🤣🤣

PokahontasESC.

Krič. Od učesnika jedino njoj skoro uvek upućujem bodove na jednom drugom takmičenju, ako se iko seća, FSC.

Ne znam šta više čekam...
Prezentaciju ili splač... tj. ručak.

Pa kako sad najsumnjiviji ja, a kažeš sumnjiviji ti igrač koji nikog ne optužuje. Kontradiktoran si
Samo zbog toga što je bila regrutacija. Inače mi ne bi bio sumnjiv nimalo. Regrutacija nažalost menja dosta toga.

A pitanje je glasilo Na koga sumnjaš da je regrutovani zaverenik? - i dalje mogu da sumnjam na onog ko uopšte ne optužuje a da ne sumnjam na one koji optužuju a da si u međuvemenu ipak regrutovan i to bukvalno menja sve.

Što bi mene iko birao (osim GavranaESC), valjda bi birali nekoga ko je ili ćutljiv / povučen i nema oči uprte ka sebi ili nekoga ko ima iskustva. U oba domena nijesam interesantan.

Što bi mene iko birao (osim GavranaESC), valjda bi birali nekoga ko je ili ćutljiv / povučen i nema pozornost ili nekoga ko ima iskustva. U tom domenu nemam nikoga.
Zato što si opasan igrač i upravo zbog toga što bi bilo jako teško da te izglasamo jer će uvek biti taj crv sumnje jesi li ili nisi.

Za sad si mi najsumnjiviji samo jer znam da ja nisam regrutovan pa nekako spadaš u profil igrača koji bi bio regrutovan :D Svakako ovo treba da ti bude kompliment.

Al tom logikom je crv sumnje da su izabrani na svima koji su imali 0 ili 1 glas (kontam da jedino ne bi birali eto Kričr i GavranaESC kao nekoga ko je bio na tapetu, osim ako neko od njih i sam nije zaverenik (kao GavranESC!)). To je 5 ljudi i svi ostali (4) imaju više iskustva od mene.

tj lažem, Detektivka nema više iskustva od mene, ali je za nju veća šansa da izabere npr tebe nego mene ako je bila zaverenik od početka

312.FSC - The Traitors 🗡
Back