312.FSC - The Traitors 🗡

⚔️ @Filhy ukoliko želiš, možeš se obratiti poslednji put saigračima! 🥹​
Najpre želim da se zahvalim Dežurnom na ukazanoj prilici i časti (makar ja tako shvatam) da me postavi kao zaverenika, ali nije uopšte vredelo. 😭
Moram da kažem da jesam izuzetno razočaran svojim ispadanjem i uopšte žalim što sam se prijavio ovde jer je ovo usledilo faktički ni iz čega i nismo imali jednu igru makar u kojoj bismo se konkretno pokazali. A taman sam krenuo da pratim ovaj naš format na televiziji i veoma sam se zainteresovao da se i ovde pokažem. Ovako sam tako lepo uhvatio zalet i entuzijazam i baš hladan tuš je usledio!
Nisam očekivao da budem izglasan, ali kada sam ostavljen za drugi krug, onda sam nekako video sebe na crnoj listi.

Jasno je da ste svi ostali srećni zbog ovoga jer ste spašeni, ali mislim da je za samu igru bez veze da zaverenik odmah izleti.

No, sada se iskreno nadam da to bude znak da na FSC-u makar lepo prođem ako ništa drugo! 🥹 🙏

Žene su dale odgovor. Dok je Filhy bio jako sumnjiv u svom odgovaranju i rekao sam da ću glasati po svom unutrašnjem osećaju tako da sam ostao tome dosledan.
A šta je to konkretno bilo jako sumnjivo ako se može znati?

Cije ime Filhy bolduje u komentaru taj ce biti ubijen, provereno 1/1. A izvrsitelj i potrcko ce biti Marko.
tenor.gif

Jasno je da ste svi ostali srećni zbog ovoga jer ste spašeni, ali mislim da je za samu igru bez veze da zaverenik odmah izleti.
Zaverenik bira drugog igrača na njegovo mesto. Nije glupo. Nego su dobro procenili😊

312.FSC - The Traitors 🗡
Back